Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her
Service & Vedligeholdelse
Service & Vedligeholdelse

Teknisk service og vedligeholdelse

Slidt og ikke-funktionelt udstyr accepteres ikke af dine kunder. Så enkelt er det.
Hvis kunderne oplever at dine faciliteter ikke lever op til forventningen, så vender de hurtigt imod udgangen. Tingene skal være i orden og kvaliteten i top, så er minimum-standarden på plads, og du kan begynde at fokusere på andre vigtige behov hos dine kunder, som gør, at du udmærker dig i forhold til dine konkurrenter.

Vi kan vedligeholde de fleste mærker

Fitness Engros har et bredt udvalg af udstyr. Derfor kan vi vedligeholde de fleste mærker. Vi kan lave service på næsten alle maskiner af mærkerne: Star Trac, StairMaster, Body Bike, Assault Fitness, Intenza, DRAX, PRFormance, Nautilus, StairMaster, GYM80, Inotec, Inter Atletika, LMX, Crossmaxx, SQ&SN, Power Plate, sikkert flere. Vi har lager af langt det meste tilbehør og reparationsudstyr så vi kan gøre det hurtigt. Der er også mulighed for at du kan købe enkelte dele hvis du vil lave det selv i stedet for at få vores teknikere til det.

Uanset om du vælger at tilkalde teknisk service ved behov eller om du vælger at indgå en kontrakt med os vedr. service på dit fitnessudstyr, kan du være sikker på, at arbejdet udføres korrekt og effektivt af vores kvalificerede teknikere.

Fitness Engros har egen serviceafdeling med fagligt stærke medarbejdere. Alle vores teknikere har stor erfaring med opsætning af nye træningscentre og ligeledes med at udføre service på eksisterende centres maskiner. Vores teknikergruppe dækker hele Danmark. Og vi har fast base i både Taastrup og i Jylland. Derfor er hjælpen aldrig langt fra dig.

Med henblik på at kunne yde den hurtigste og mest kvalificerede service til dig har vi desuden en elektronikingeniør og en sadelmager ansat. Vi kan således tilbyde alt fra avanceret reparation på komponentniveau i elektroniske dele til udskiftning af slidt betræk på maskiners puder mv.

Du er meget velkommen til at ringe til os, så vi kan tage en snak om, hvordan netop din serviceaftale skal tilrettelægges.

Service aftale med Fitness Engros

Hos Fitness Engros hjælper vi dig ved akutte opstået problemer, men med en fast serviceaftale, slipper du for de fleste akutte problemer, da dine maskiner løbende vedligeholdes.

Med en serviceaftale udfører vores teknikere forebyggende og planlagte vedligehold af det udstyr, som aftalen omfatter. En Fitness Engros service-aftale minimerer risikoen for nedbrud, øger dine kunders tilfredshed og gavner din økonomi. Du kan udforme serviceaftalen, så den passer til præcist dit center og dine behov ift. udstyr, der er omfattet, samt frekvens. Typisk indgås aftale om et servicebesøg hver tredje måned eller halvårligt.

Få et tilbud på en serviceaftale med Fitness Engros.

Vedligeholdelse af løbebånd
Serviceteamet hos Fitness Engros
Vores serviceteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)