Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her
Hos Fitness Engros rådgiver vi i hele løsninger, så vi også er der efter dit udstyr er leveret
Helhedsrådgivning

Helhedsrådgivning

Hos Fitness Engros er vi klar over, at vores succes udelukkende er baseret på vores kunders succes. Vi er også fuldt bevidste om, at udstyrspakken ikke gør det alene. Derfor dyrker vi konceptet; Helhedsrådgivning, i Fitness Engros i erkendelsen af, at mange ting skal være på plads, for at sikre en succesfuld fitness-forretning.

Vores mission inden for vores helhedsrådgivningsproces er at tilbyde dig en optimal proces fra idé til installation. Vi har dybt kendskab til markedet og produkterne, så vi insisterer på objektivitet og kompetence i vores rådgivning. Fra idé til installation vil du blive supporteret af vores dygtige konsulenter, personlige trænere og 3D grafikere, som har mange års erfaring i branchen. Vi har benene på jorden og er reelle, ordentlige mennesker. Således sikrer vi en smidig og professionel oplevelse hele vejen!

I vores helhedsrådgivning indgår overvejelser omkring:

  • Din fitness forretning
  • Din målgruppe
  • Din kommunikation og produkt
  • Dine lokaler og udstyr
  • Din økonomi
  • Din vedligeholdelse

Din fitness forretning

Når du overvejer at starte et fitnesscenter, firmafitness eller foreningsfitness m.fl., så er der en række overvejelser, som skal være på plads inden du sætter det første “spadestik”. Er forretningsgrundlaget overhovedet tilstede? Hvad vil vi tilbyde dine kunder inden reel åbning?

Der er en lang række forretningsmæssige overvejelser, som skal være på plads, så du ikke står med bristede forventninger i opstarten. Det må altid være således, at du er klar over, hvor mange kunder der skal til i opstarten, så du ikke har regninger, som du ikke kan betale grundet for få medlemmer. Du skal altid være på forkant med dine målsætninger, og vi hjælper dig gerne med denne del.

Din fitness målgruppe

Er selvfølgelig vigtig at kende til. Hvis du ikke har et godt billede af din målgruppe(r), hvordan kan du så bygge dit fitness-drøm? Udstyrspakken, lokalerne, dine produkter, din kommunikation, dit brand og din prissætning - alt skal passe til din målgruppe, så du er relevant for de rette personer. I vores helhedsrådgivning hjælper vi dig med at forstå din målgruppe, ved at stille de rette spørgsmål på det rette tidspunkt i processen.

Din kommunikation og dit fitness produkt

Det er helt afgørende, at du tilbyder det helt rigtige produkt-mix og prissætning til din målgruppe. Det er desuden vigtigt, at dit åbningstilbud rammer plet. Hvis du ikke tilbyder et lukrativt åbningstilbud uden at gå på kompromis med din indtjening og dine indtjeningsmål, så bliver din opstart svær.
Dine potentielle kunder skal opleve kontinuitet i kommunikationen, så de ikke venter på et bedre tilbud eller bare generelt er usikker over din “slinger i valsen”. Garanti, sikkerhed og en stærk value proposition er helt afgørende.

Lokaler og fitnessudstyr

Du drømmer helt sikkert om den helt rigtige indretning, men hvordan optimerer vi lokalerne, så udstyret og oplevelsen i lokalerne er de helt rigtige.

Indretning og 3D-tegning

Det kræver mange overvejelser at indrette et fitnesscenter. Vores konsulenter er også indretningseksperter og har stor erfaring med at rådgive om indretning af fitnesscentre, så dine træningsarealer går op i en højere enhed.

Du får bl.a. rådgivning omkring, hvordan du udnytter pladsen bedst, og hvor du mest optimalt placerer forskellige træningsområder i forhold til hinanden. Dynamikken og synergien i træningscentret bliver langt bedre, hvis du bevidst træffer beslutninger om, hvor du placerer f.eks. frivægtsområde, cardio, styrke, funktionelt og evt. udstrækningsområde.

Der skal både tages højde for bygningens konstruktion, men vi har også stor erfaring med at indrette træningslokalerne, så de bliver spændende og indbydende at være i.

Der er mange måder at gøre fitnesscentret unikt på. En række af vores leverandører tilbyder muligheden for, at du kan tilpasse træningsmaskiner i de farver, du ønsker. Der er også mulighed for at sætte jeres eget logo på maskiner og kunstgræsbaner. Derudover kan vi hjælpe med løsninger til wall deko, indretning af omklædningsrum, reception m.m.

Oplev dit fitnesscenter i 3D

Du får fast tilknyttet en af vores dygtige konsulenter, som sætter sig ind i præcis de ønsker, du har. Og du ved præcis, hvad du får, inden udstyret bliver installeret. Vi udarbejder en 3D-tegning til dig, som også kan laves til en video. Både tegning og video kan vi sende til dig, så du kan tage dem med hjem og studere dem i ro og mag.

Med en 3D-tegning får du et præcist og realistisk indtryk af, hvad dine valg af udstyr, farver og indretning får for rummet.

Optimér dit eksisterende træningscenter

Hvis du allerede har et fungerende fitnesscenter eller træningsareal, som du ønsker at supplere med nyt udstyr eller erstatte gammelt udstyr med nyt, så har vi i samme ombæring også mulighed for at lave en tegning af jeres faciliteter og derigennem hjælpe jer til at optimere og forny jeres træningsfaciliteter.

Træningsområder til udvalgte medlemsgrupper

Igennem sparring inspirerer vi vores kunder til at nytænke indretningen af træningscentret. Det betyder ikke nødvendigvis en total make-over; det er også muligt at forny mindre dele af centret fx med arealer indrettet til udvalgte grupper som fx ladies only-områder.

Din økonomi

Læs mere om dette under afsnittet; Økonomi og finansiering, men selvfølgelig hjælper vi dig med denne del. Det gælder både hjælp med din budgettering i din opstart, samt med økonomien i forbindelse med dit fitnessudstyr. Hos os kan du lease alle typer af fitnessudstyr og tilbehør til dit fitnesscenter eller virksomhed. Når du leaser dit fitnessudstyr, slipper du for en stor investering i dit udstyr – i stedet betaler du en månedlig leasingydelse og bevarer det økonomiske råderum. På denne måde kan koncentrere dig om din passion – at drive et fitnesscenter eller fitnessaktiviteter, fremfor økonomisk hovedpine, som ikke har den store interesse for det fleste.

Service og vedligeholdelse

Vi servicerer de fleste brands og maskiner på markedet. Hos Fitness Engros fører vi en house of brands strategi, hvilket betyder, at vi har de fleste mærker på markedet. Det betyder også, at vi har en god bredde i vores know how på de fleste maskiner på markedet.

Læs mere om dette under Teknisk service og vedligeholdelse.

Hvis du ønsker at få et tilbud på et nyt projekt, så har vi gennemtestet vores salgsproces, som vi tager vores potentielle kunder igennem. Processen favner og tager stilling til alle punkter i vores helhedsrådgivning.

Vores salgsproces ser således ud:

Fase 1: Kontakt & forventningsafstemning (hvem er vi, vores kompetencer, hvordan forløber processen, hvad leverer vi i processen, hvad forventer kunden, deres behov etc.)

Fase 2: Behovsafdækning & tilbudsskrivning (oplæg som svarer på dine behov og forventninger, herefter udarbejdes et konkret tilbud)

Fase 3: Accept og timeline (aftale accepteres og installationsprocessen aftales nærmere)

Fase 4: Installation & on-boarding (implementering af valgt udstyrspakke og plan aftales evt. for vedligeholdelse, sundhedsforløb, introduktion af udstyr etc.)

Vi glæder os til at høre fra dig, så vi kan præsentere dig for vores tanker og ideer til, hvorledes din fitness-forretning får de bedste vilkår for succes.

Vil du vide mere?
Har du brug for en snak om dit nye projekt eller nytænkning af dine eksiterende faciliteter, så er du altid velkommen til at kontakte salgsafdelingen på telefon 56 14 15 44 eller på mail info@fitnessengros.dk.

Læs om processen når du handler med Fitness Engros
Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores konsulenter står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)