Cor Fitness: Kombination af fysioterapeutklinik og fitnesscenter
- af Fitness Engros
24.04.2024

Når vi indgår et samarbejde med en fitnesskunde som Cor Fitness, så er det helt essentielt, at vi bliver noget for nogle, og ikke mindre for mange. Det er balancen og prioriteringen i et hvert fitnesscenter, som i sidste ende skal ende ud i et fokuseret udstyrssortiment og faciliteter, som rammer og udfordrer målgruppens træningsbehov.

Med samarbejdet med Cor Fitness har “fokus” været den største udfordring. Formålet var at skabe et high-end fitnesscenter. Derfor har det også været en selvfølge at kunne tilbyde det bedste udstyr på markedet. Samtidigt skal faciliteterne passe klienterne fra FysioDanmark Odder, hvorfor det også har været vigtig at skabe et center, hvor nogle eventuelle sårbare brugere, kan genoptræne i nogle trygge omgivelser.

Tryghed, “gemmesteder” og luft - i samme ombæring

Den store udfordring har været at få skabt et sammenspil i indretningen imellem fysioterapeutklinik og et fitnesscenter. Det betyder, at vi har samarbejdet med ejer og håndværkere og i den forbindelse fået hævet loftshøjden og forstærket nogle elementer. På denne måde har vi fået løftet oplevelsen af “luft” i rummet uden at negligere “gemmestederne” og den private sfære i træningsoplevelsen.