Fri fragt ved køb over 995,-
Velkommen til Fitness Engros' inspirationsunivers
Inspirations
univers

Velkommen til vores inspirationsunivers!

Her har vi skabt et rum, hvor passionen for fitness og træning bliver bragt til live. Uanset om du lige har taget de første skridt på din fitnessrejse, eller du allerede er en garvet atlet, vil du finde et væld af artikler og videoer, der kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Få praktiske tips om træning og meget mere

Vores univers er fyldt med praktiske tips om træning, dybdegående guides til træningsudstyr, og inspirerende historier fra vores dedikerede ambassadører. Disse erfarne atleter deler deres rejser, udfordringer og triumfer for at motivere og inspirere dig.
Fra de seneste trends indenfor fitnessudstyr til gennemtestede træningsmetoder, har vi dækket alle aspekter for at sikre, at du får den mest effektive og nydelsesrige træningsoplevelse.

Passion for fitness

Med 25 års erfaring i branchen bringer vi en dyb forståelse for, hvordan udstyr og træningsmetoder kan tilpasses individuelt for at maksimere resultater og minimere skader. Vores mål er at gøre fitness tilgængeligt og sjovt for alle, uanset niveau. Så dyk ned i vores inspirationsunivers og lad os hjælpe dig med at skabe en stærkere, sundere og gladere version af dig selv.

Velkommen til vores fællesskab, hvor træning møder inspiration.

SQ&SN - Dansk mærke med kvalitet for øje

SQ&SN er vores eget brand, der vil revolutionere design og funktionalitet inden for træningsudstyr.
Med vores 25 års erfaring forstår vi nøjagtigt, hvad både fitnesscentre og fitnessudøvere har brug for. Denne indsigt sikrer, at hvert eneste SQ&SN produkt er af højeste kvalitet, og kan bruges uanset om du er en konkurrenceatlet eller træner en enkelt gang om ugen.

Brandets forpligtelse til komfort og brugervenlighed er tydelig når du f.eks. tager fat i håndtagene, der er designet for at give det bedste greb under brugen af kettlebells og håndvægte. SQ&SN produceres på de bedste fabrikker verden over, og vi er tæt på produktionen så vi hurtigt kan forbedre og videreudvikle på produkterne. Denne tilgang garanterer, at udstyret ikke kun lever op til, men også overgår forventningerne.

Se hele SQ&SN udvalget her

Indret crossfit gym derhjemme

Er du klar til at tage dit homegym til det næste niveau?
Vores ambassadør, Christina Agerbeck, deler sine gyldne råd om, hvordan du kan skabe det perfekte crossfit homegym, uanset om du kæmper med pladsbegrænsninger eller ønsker at gå all-in med et fuldt udstyret træningsparadis.
Fra essentielle håndvægte og kettlebells til avanceret udstyr som AssaultBike Pro X og Crossmaxx Handstand Rampe, får du insider-tips til at vælge det bedste og mest alsidige udstyr, der passer præcist til dine behov. 

Dyk ned i blogindlægget for at opdage, hvordan du kan maksimere dit træningspotentiale med det rigtige udstyr og få inspiration til at presse dine grænser. Du kan læse hele blogindlægget her.

Velkommen til en verden, hvor pladsbegrænsninger omdannes til kreative træningsmuligheder!

DBU x Fitness Engros

Fitness Engros er stolt over vores forstærkede partnerskab med DBU, hvilket indebærer levering af førsteklasses fitnessudstyr til både Herre- og Kvindelandsholdet i fodbold.
Vi har leveret udstyr til DBU siden 2018 - og vores aftale sikrer, at begge landshold har adgang til det samme professionelle træningssetup, hver gang de samles.

Dette samarbejde understreger vores engagement i at støtte op om både herre- og kvindefodbold på topniveau. Med DBU's anerkendelse af vores bidrag til at skabe optimale træningsforhold, sætter vi en ny standard for, hvordan træning kan integreres i elitefodboldens daglige rutine. Vores fleksibilitet og høje serviceniveau gør os til en værdifuld partner i bestræbelserne på at løfte dansk fodbold.

Vi er særligt begejstrede for at udvide vores støtte til Kvinde A-Landsholdet, hvilket afspejler den voksende interesse og investering i kvindefodbold. Fitness Engros ser frem til at bidrage til begge landsholdenes succes og fortsætte med at være en nøglespiller i udviklingen af dansk fodbold.

Siden 2019 har Fitness Engros været officiel leverandør af træningsudstyr til vores landshold
Kampagner
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)