Fitness Engros x ‘Powerhouse Poulsen’: Mød vores nye atlet
- af Fitness Engros
22.05.2023

Vi er både stolte af og glade for at kunne præsentere vores nye samarbejde med landets bedste kajakroer; René Holten Poulsen eller i sportsbranchen bedre kendt som ’Powerhouse Poulsen’.

Siden René startede sin karriere på vandet for mere end 20 år siden, er det blevet til en lang række prestigefyldte titler og vundne medaljer. René har vundet medaljer ved både OL, VM og EM, og det er da også de mange meritter såvel som den fysiske statur, der ligger til grund for tilnavnet ’Powerhouse Poulsen’.

Et match made in heaven – passion og dedikation er nøgleordene

René Holten Poulsen har en helt åbenlys passion og dedikation omkring kajakroning. En passion og dedikation, som vi beundrer og respekterer.

Hos Fitness Engros brænder vi, ligesom René, for vores fagområde, og vi betragter derfor vores nye samarbejde som et match made in heaven. Vi går på arbejde hver dag for at blive lidt bedre end dagen før og for at gøre en forskel, og det samme gør René, når han træner op til de største mesterskaber i verden inden for kajaksporten.

René Holten Poulsen – dansk kajakroer med mange titler og succeser i bagagen

René Holten Poulsen er en af de sportsfolk, der for alvor har sat Danmark på verdenskortet.
René har ikke kun formået at vinde over 50 guldmedaljer ved danske mesterskaber, men har også vundet guld til både VM og EM. Som 19-årig vandt han ovenikøbet sølv i toerkajak 1000 meter ved OL i Beijing i 2008.

Gennem tiden har René også vundet flere fornemme hæderspriser – bl.a. Årets Sportsnavn og BT Guld. Disse hæderspriser blev givet ved Sport 2015 i Boxen.
I dag er René Holten Poulsen 34 år gammel, og drømmene og ambitionerne er fortsat store.