Inter Atletika Hack Squat Sort

Find den ultra-slidstærke Hack Squat-maskine fra Inter Atletika hos Fitness Engros. Bestil nemt online i dag, og få hurtig og gratis levering. Læs mere

22.375 kr. 

På fjernlager

Bestillingsvare: Forventet leveringstid op til 2 måneder.

Gratis fragt eller afhentning
365 dages returret
Prismatch

Beskrivelse

En pludselig smerte jager gennem knæet midt i et lunge eller squat. Eller du er lige ved at knække sammen i en serie box jumps. Det betyder ikke at dit knæ er skadet, men det er overbelastet. De øvelser vi typisk laver for at styrke lårene er squats eller lunges. Men det er ikke helt nok.

Knæet har ingen muskler. Leddet er helt blottet og kun beskyttet af knæskallen. Den er en såkaldt sesamknogle. Hele knæled og -skal bliver holdt på plads af blandt andet den firehovede knæstrækker – quadriceps.

Vi glemmer ofte at træne hele muskelgruppen i træningen. Typisk rammer vi kun den store lårmuskel. For at ramme den yderste del af quadriceps kan du lave hack squats. Det er en relativt kompliceret øvelse, der kræver teknik og skalering. Især hvis du udfører øvelsen med fri vægt.

Alternativt kan du bruge en hack squat-maskine.

Hack squat-maskinen støtter kroppen

Når du laver hack squats i en maskine, har du mere kontrol over belastningen. Både på dine knæ og på ryggen. Det kan være svært at holde en ret ryg, skuldrene bagover og samtidig lave et godt squat med fri vægt. Ofte ender det med at du bøjer ryggen eller skuldrene vender fremad. Det belaster ryggen, og løftet bliver ikke godt.

For at få kontrol over din hack squat kan du bruge maskinen Inter Atletika Hack Squat. Fordelen er at den har skulderstøtter og er vinklet, så du sikrer en god holdning for ryggen. Fødderne støtter på en stor platform så du hele tiden bevarer et godt squat. Vægten løfter du i en lige linje fra hæle til ryg så det største fokus og belastning ligger på quadriceps.

Fuld kontrol over vægten

Du kan selv justere vægten 100 procent. Maskinen er plate loaded – det vil sige at du justerer vægten med løse vægtskiver. Du kan sætte lige præcis den vægt på du har brug for. Her kan du købe vægtskiver i forskellige størrelser.

Derudover har Inter Atletika Hack Squat et mekanisk stop, som sikrer, at du ikke sidder fast under stor vægt. Slæde og skulderstøtte er polstret i et slidstærkt materiale der kan holde til meget brug og stor belastning. Skummet under polstringen er fast og holder formen i lang tid.

I slæden er der seks lejer, som sikrer at den glider i en jævn lige bevægelse. Det er vigtigt at slæden har et godt glid, så vægten ikke belaster knæet i stedet for at styrke musklerne.

Produktinformation

Varenummer: BT203B
Maks. belastning (kg): 250 kg
Producent farve: Sort
Stand: Ny
Højde: 145 cm
Bredde: 121 cm
Længde: 188,5 cm
Vægt: 179 kg
Pakkens vægt 189 kg

Anmeldelser

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.


Relaterede produkter

Nautilus Inspiration Leg Press Sølv

83.625 kr. 
gym80 Pure Kraft Strong Leg Press

187.375 kr. 
gym80 Sygnum Seated Leg Press

99.875 kr. 
gym80 Pure Kraft 45° Leg Press

62.375 kr. 
gym80 Pure Kraft Seated Leg Press Dual

102.375 kr. 
Nautilus Instinct Leg Press/Calf Raise Sølv

61.125 kr. 
Nautilus Plate Loaded Angled Leg Press

46.125 kr.