Populær

Body Bike 2IN1 Pedaler (Sæt)

895,00 kr. 

På lager (1-3 dage)

Vi tilbyder:

365 dages returret
Hurtig levering
23 års erfaring
Kan afhentes
Til Privat & Erhverv
Gode anmeldelser

Om vinteren kan det være svært at træne udendørs på cyklen. Du er henvist til fitnesscenteret eller din egen Body Bike derhjemme. Mens du har helt styr på din egen motionscykel, så er det en anden snak når du træner i fitnesscenteret. Det er ikke sikkert at klampen passer i pedalernes låsesystem.

Det kan også være at du både træner landevej og mountainbike. Og det kan være lidt besværligt at skifte pedaler til hvert træningspas. For dig der kun træner på Body Bike i centeret, kan det være svært at vide hvilket låsesystem du skal vælge, når du køber dit første par cykelsko.

SPD er det mest udbredte system, og det er standarden til træning i fitnesscenter og på mountainbike. Derfor er sko med klampe til SPD det bedste valg medmindre du er landevejsrytter.

Løsningen er en pedal der tilbyder begge låsesystemer. Body Bike to-i-en pedalsæt er for dig, der vil tilbyde medlemmerne mere fleksibilitet. Og det er også for dig, der har din egen Body Bike derhjemme, men har brug for at kunne skifte hurtigt mellem de to låsesystemer.

Den lille forskel på SPD og Look

Look er et låsesystem, der kommer fra Frankrig. Det er oprindeligt en kopi af skibindinger, der er taget videre til cykling i midten af 1980’erne. Look låsesystem er ofte foretrukket til cykling på landevej, fordi det har en større kontaktflade på klampen.

SPD låsesystem er udviklet af Shimano. Det er en forkortelse af Shimano Pedaling Dynamics. SPD-systemet kom frem i starten af 1990’erne. Det var målrettet til mountain biking.

Hvilket system du foretrækker på din Body Bike, afhænger af om du er til landevej eller mountainbike. Og hvis du ikke er nogle af delene, men kun træner i fitnesscenteret, så ligger den store forskel i klampen på dine sko. Klampen er den du klikker ind i låsesystemet med.

Klampen på en mountainbike-sko er ofte mindre end på sko til landevejscykling. Mange foretrækker den lille klampe fordi man kan gå naturligt på skoen uden at ødelægge klampen.

En verden for entusiaster

Låsesystemer afhænger meget af præferencer. De forskellige systemer kæmper om at være rytternes foretrukne. SPD fungerer fint på både landevej og trail. Således er det ikke usædvanligt at finde systemet på cykler til triatlon. Triatleter kan lide at have det samme system på alle deres cykler, og de har brug for et system, der er let og hurtigt at klikke ud af.

Landevejsryttere kan lide den større kontaktflade på Look-systemet. Det kan virke lidt mere klodset, men når alt kommer til alt, så afhænger valget af præference. Entusiasten kan lide de små forskelle og muligheden for at vælge mellem det ene eller andet låsesystem.

Specifikationer

Brand: Body Bike
Varenummer: res_91301000
Leverandør varenummer: 91301000
EAN nummer: 5714434121648
Stand: Ny
Bruttovægt (kg): 0.784
Nettovægt (kg): 0.784
Webshopfarve: Sort

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Body Bike insert til 2IN1 Pedaler (Sæt)

325,00 kr.