Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER

Styrkemaskiner | Elektroniske/Intelligente

Brand
Muskelgruppe

Danmarks måske største og bedste udvalg af intelligente træningsmaskiner finder du hos Fitness Engros. Vi har i hvert fald fornøjelsen af at tilbyde en lang række højteknologiske maskiner i professionel kvalitet til konditionstræning og styrketræning. 

Oplev de mange forskellige maskiner på denne side. 

Hvad definerer intelligente fitnessmaskiner? 

En intelligent træningsmaskine er kendetegnet ved at byde på smart teknologi, der gør træningen mere motiverende, effektiv og / eller tidsbesparende. Sådanne træningsmaskiner  gør det bl.a. utroligt let at indstille hastighed og belastning, idet det sker helt automatisk ved login. 

Eksempler på mulige funktioner: 

  • Automatisk indlæsning af indstillinger og programmer 
  • Guide til korrekt udførsel af øvelser via et display 

Maskinerne egner sig bl.a. glimrende til funktionel træning, herunder cirkeltræning. 

Milon er et af de brands, der er værd at kigge nærmere på, hvis du på vegne af et fitnesscenter eller andet foretagende ønsker at købe intelligente træningsmaskiner. Vi fører et bredt udvalg af maskiner fra netop dette brand, så tjek det ud. Bemærk, at maskinerne egner sig mindre godt til hjemmetræning pga. maskinernes størrelser og priser. 

Maskinerne fra Milon er bl.a. kendt for at byde på nem tilpasning til den enkelte bruger. De har i mange år udviklet og fremstillet smarte maskiner, der lader brugerne træne på det ønskede niveau – ved såvel lav som høj intensitet. 

Fordele ved intelligent træningsudstyr 

Der er mange gode grunde til at vælge træningsmaskiner fra den højteknologiske kategori. Om de skal erstatte de traditionelle motionscykler, romaskiner, løbebånd eller andre maskiner i centret, eller om de blot skal være et supplement, er helt op til dig. Ikke desto mindre bør du gå på opdagelse i de mange fordele herunder: 

  1. Brugeren skal ikke bruge tid og energi på at indstille maskinen (dermed kan træningen hurtigere gennemføres) 
  2. Brugeren guides i udførsel af øvelsen 
  3. Brugeren får løftet motivationen 
  4. Brugeren får lagret brugbare træningsdata 

De fleste medlemmer af et træningscenter vil betragte ovenstående fordele som meget værdifulde, hvad end medlemmerne har fokus på styrketræning, genoptræning eller motion. 

Stort og spændende udvalg af intelligente træningsmaskiner 

En træningsmaskine er ikke bare en træningsmaskine. Maskiner til træning findes i mange former, kvaliteter og prisklasser. På denne side præsenteres du for vores intelligente træningsmaskiner, der skiller sig ud fra mængden ved at byde på nogle unikke teknologiske funktioner. Funktioner, der skal være med til at sikre en effektiv træning for såvel den øvede som begynderen. 

Det er med vores intelligente træningsmaskiner muligt at træne alle muskelgrupper uden undtagelser. Du kan nemlig få fingrene i alt fra en intelligent motionscykel og crosstrainer til leg curl og biceps curl maskiner. Hvad end målet derfor er at holde formen, at opnå en bedre kondition eller at blive stærkere, så har man med vores maskiner de bedste forudsætninger for at nå sit specifikke mål i en travl hverdag. 

Står du også over for at skulle indrette et professionelt træningsmiljø? Og skal det være fremtidssikret? Så vælg vores intelligente træningsmaskiner i høj kvalitet. Det er ikke billige træningsmaskiner, men til gengæld befinder kvaliteten og teknologien sig i en liga for sig selv. 

Mange forskellige træningsmaskiner til fitnesscentre og andre træningsmiljøer 

For at lokke aktive danskere afsted til fitnesscentret i stedet for at ty til hjemmetræning skal der tilbydes de bedste redskaber og maskiner. Det er netop her, at de intelligente træningsmaskiner og motionsmaskiner kommer ind i billedet. Dette træningsudstyr kan nemlig hjælpe enhver person med at komme i god form og få større muskler samt opnå øget styrke og balance. 

Med adgang til disse maskiner i et træningsrum er der ikke længere grund til at træne hjemme. Det er nemlig langt mere effektivt og motiverende at træne, når maskinerne byder på høj brugervenlighed, automatisk indstilling m.v. Den effektive træning vil gavne brugerens fysik, og det vil kunne ses og mærkes på musklerne.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)