Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
FIND APRIL FAVORITTERNE HER

7. SHOWROOM

Besøg vores showroom i Taastrup tæt på København. Her kan du se et stort udvalg af vores brede produktsortiment i vores indendørs og udendørs showrooms.

Åbningstider

Mandag - torsdag     09:00 - 16:00

Fredag                           09:00 - 15:00

Kig forbi

Vil du gerne se og prøve produkterne i virkeligheden? Sammenligne forskellige produkter og få gode råd? Vores kompetente medarbejdere, med mange års erfaring i branchen, hjælper med personlig rådgivning, vejledning og demonstration. Vi er altid klar til at hjælpe med at gøre dine ideer til konkrete planer, og dele vores erfaringer med rådgivning og sparring til utallige fitnesscentre, foreninger, sportshaller, virksomheder, hoteller, offentlige institutioner og private kunder i Danmark, Norge og Sverige.

Vi har mere end 10.000 produkter i vores sortiment og derfor er det desværre ikke muligt at vise alle produkter i udstillingen. Såfremt du kontakter os i forvejen, kan vi oplyse om produkterne er udstillet, så du undgår at køre forgæves.

Virtuelt showroom

Har du ikke mulighed for at mødes? Så kan du se vores virtuelle showrooms.

Kom med indenfor og se vores showrooms:

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)