Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
FIND APRIL FAVORITTERNE HER

Intenza Ease Line

Brand
Muskelgruppe
Farve

Intenza har foreløbig lanceret tre produktserier, herunder én styrkeserie. Ease Line er navnet på brandets styrkeserie, og det er maskinerne fra denne serie, du vil blive præsenteret for her på siden.

Serien indeholder styrketræningsmaskiner til træning af såvel de små som de store muskelgrupper, herunder ryg, baglår, overarme, baller m.v. I serien vil du også finde kombi styrkemaskiner, der kan spare plads i træningslokalet.

Styrketræningsmaskinerne fra serien er velegnede til fitnesscentre, firmafitness, hotelfitness og mange andre formål.

Intenza Ease Line – når kun de bedste styrketræningsmaskiner er gode nok

Intenza Ease Line er det ideelle valg af styrkeserie, når kun de bedste styrketræningsmaskiner er gode nok til dine medlemmer eller klienter. Intenza har nemlig, med deres innovative tilgang til produktudvikling og imponerende evne til at udnytte de teknologiske muligheder, skabt nogle af markedets mest gennemførte træningsmaskiner.

Intenza har succes med at udvikle styrketræningsmaskiner, hvor alt fra ergonomi og komfort til kvalitet går op i en højere enhed. Maskinerne fra den populære styrkeserie er lette at indstille og anvende for enhver bruger, og de er desuden vedligeholdelseslette og slidstærke. Det er blot nogle af de gode grunde, der er til at investere i de eksklusive styrketræningsmaskiner fra det fremadstormende fitnessbrand, Intenza.

Styrketræningsmaskiner til hele kroppen

Intenza har blot én styrkeserie, men det er til gengæld også en serie, der er spækket med veludviklede styrketræningsmaskiner.

Serien indeholder styrketræningsmaskiner til træning af hele kroppen uden undtagelser. Om der efterspørges maskiner til bentræning, brysttræning, rygtræning eller noget helt fjerde, så findes der en styrketræningsmaskine til formålet fra Ease Line-serien.

Du finder bl.a. maskiner til følgende øvelser i styrkeserien:

  • Back Extension
  • Lat Pull Down
  • Arm Curl
  • Chin Up
  • Seated Leg Curl
  • … og mange flere!

Maskiner til styrketræning med et stilrent og minimalistisk look

Samtlige styrketræningsmaskiner fra Ease Line-serien er designet med henblik på et minimalistisk og stilrent look. Hvis målet derfor er at opnå et stilrent og æstetisk design i træningsrummet, er maskinerne fra denne serie et sikkert valg.

Designet til at sikre en god støtte og komfort under træning

Intenzas styrketræningsmaskiner er særligt designet til at tilbyde en komfortabel og effektiv træning for enhver bruger. Den høje komfort sikres bl.a. gennem de ergonomiske og justerbare sæder og velpolstrede armlæn.

Takket være de gode muligheder for indstilling af bl.a. siddehøjden kan brugeren opnå den bedste siddeposition og komfort, når der skal præsteres i fitnesscentret eller i et andet træningsmiljø.

Visuel vejledning til brug af maskinerne

Intenzas træningsmaskiner kan bruges af såvel begyndere som øvede. Maskinerne kan let indstilles i forhold til både siddehøjde og belastning, og de er designet til at minimere risikoen for skader.
For at sikre korrekt anvendelse af maskinerne byder hver enkelt maskine på en visuel vejledning, der er at finde på maskinens konstruktion. Det vil af denne både fremgå, hvilke muskelgrupper der aktiveres under træningen, og hvordan maskinen skal bruges.

Prøv maskinerne fra Intenza Ease Line i vores showroom

Hvis du ønsker at se nærmere på og prøve maskinerne fra Intenza Ease Line-serien inden køb, skal du være meget velkommen til at lægge vej forbi vores showroom.
Du er også velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål til nogle af de mange styrketræningsmaskiner.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)