Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
FIND APRIL FAVORITTERNE HER

Intenza 550 Series

Brand
Farve

Intenza 550 Series udgør sammen med Intenza 450 Series brandets to cardioserier. På denne side er det førstnævnte cardioserie, der er omdrejningspunktet. Denne serie består af både løbebånd, motionscykler, trappemaskiner og crosstrainere. De professionelle maskiner fra Intenza hyldes især for at præstere og levere et indbydende design, en imponerende kvalitet og en høj brugervenlighed.

Med maskinerne fra denne serie er der lagt op til en både varieret, effektiv og motiverende cardiotræning for enhver bruger.

Intenza 550 Series – cardiomaskiner designet med brugeroplevelse for øje

Intenza har i forbindelse med udviklingen af serien haft fokus på at skabe den ultimative træningsoplevelse. Et af tiltagene har været at udstyre maskinerne med en lang række tilpasningsmuligheder. Eksempelvis er der ved seriens motionscykler mulighed for at justere både siddehøjden og styrets position, hvilket sikrer den højeste ergonomi for brugeren. Maskinerne kan tilpasses langt de fleste brugere, og de kan betjenes af både nybegyndere og øvede. Intenza 550 Series udmærker sig også på den teknologiske front og på den visuelle front. Serien indeholder f.eks. en trappemaskine, der er prisvindende for sit design, og som den eneste trappemaskine af sin slags byder på justerbar trinhøjde.

Spækket med funktioner og programmer for en perfekt træning

Med cardiomaskiner fra Intenza 550 Series kommer brugeren aldrig til at savne hverken funktioner eller programmer. Alle maskinerne kommer nemlig med en bred vifte af både funktioner og programmer, der skal være med til at sikre en sjov og motiverende træning.

Brugeren kan typisk vælge mellem en lang række forudindstillede træningsprogrammer, der gør det lettere at variere træningen. Med de ergonomisk placerede knapper er der desuden mulighed for at justere træningens intensitet, eksempelvis ved at indstille hastighed, stigning m.v.

På de brugervenlige skærme er det ligeledes let at aflæse spændende træningsdata som pace, tid, afstand, hastighed og meget mere. I mange tilfælde er der også mulighed for at gemme både personlige træningsindstillinger og data.

Flot og elegant design

Intenza 550 Series og maskinerne fra denne serie skiller sig positivt ud i forhold til både kvalitet og funktionalitet, men fordelene stopper ikke der. Cardiomaskinerne udmærker sig også på den visuelle front gennem et flot og elegant design.

Rig mulighed for underholdning efter eget valg

Det skal være sjovt at træne, og det bliver det med sikkerhed, når der trænes på en cardiomaskine fra Intenza 550 Series. Maskinerne fra denne serie giver nemlig brugeren et hav af muligheder for underholdning. Eksempelvis byder serien på et løbebånd med en stor touchskærm, hvor der kan ses og castes film og serier fra en smartphone. Der er typisk også mulighed for at tilslutte høretelefoner via Bluetooth, så der kan lyttes til musik, podcasts eller lydbøger, mens man får sved på panden og forbrænder en masse kalorier.

Med de mange muligheder for underholdning bliver det en anelse lettere at komme igennem den hårde cardiotræning.

Intenza 550 Series er – måske – den ultimative cardioserie

Intenza 550 Series tangerer til at være den bedste cardioserie på markedet med tanke på maskinernes høje ydeevne, funktionalitet og brugervenlighed.

Hvis du har spørgsmål til nogle af de mange cardiomaskiner, der hører under denne serie, skal du være meget velkommen til at kontakte os. Du kan også se og prøve maskinerne i vores showroom, hvis du ønsker det.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)