Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her

Fitnesscenter/Homegym

Fitnesscenter/Homegym

Brand
Farve
Pris

Inspirerende home gym eller fitnesscenter

Det skal være lækkert at træne. Et glat gulv eller et rig, der vakler kan lægge en dæmper på træningen. Det betaler sig at bruge tid på nogle af de mest grundlæggende ting. Uanset om du er ved at lave et træningscenter eller dit eget home gym, så bør du bruge lidt tid på et godt fundament.

Hvis træningen skal være en fornøjelse, så er du nødt til at tage stilling til, hvordan du bedst opbygger træningsområdet fra bunden. Du skal overveje underlag, basisudstyr og opbevaring.

Det kan være rimelig irriterende at installere et squat rack på 400 kilo og opdage at du skal have en anden belægning på gulvet. Derfor kan det være en god idé at starte med belægningen. I den forbindelse skal du overveje hvilken type træning og belastning gulvet skal bære.

Underlaget gør en forskel

Du har sikkert prøvet det… glat underlag, der gør lunges nærmest umulige. Især hvis du har kilo på nakken – så kan det være en farlig øvelse. Eller måske leder du stadig efter et jævnt sted i crossfitcenteret, hvor du kan træne dine double unders.

Underlaget betyder meget for din træning. Når du træner i crossfitcenteret, skal gulvet kunne bære hyppige drops med relativt høj vægt. Gulvet skal være skridsikkert og stødabsorberende så medlemmerne ikke får skader efter mange WODs med box jumps.

I dit home gym skal underlaget indbyde til træning. Det må gerne være flot, og det skal være behageligt at lave gulvøvelser på. Du skal kunne lave push-ups og burpees uden at flå huden af hænderne. Og hvis du har indrettet din garage til træningsrum, så skal gulvet sluge lyden fra jern så naboen ikke klager over støj.

Udendørs træning stiller andre krav

Det er blevet populært at træne i fri luft. Der popper træningsområder op i parker og skovområder. Når du laver et træningsområde under åben himmel, så skal det kunne modstå vind og vejr. Først og fremmest skal underlaget være skridsikkert og fri for vand.

Dit træningsområde har sandsynligvis en form for rig, som du kan bruge til frie vægte. Den skal være robust og galvaniseret så den kan klare det danske vejr.

For dig der er ved at etablere et udendørs træningsområde for mange mennesker, kan vi levere en komplet løsning i en container. Det er et komplet outdoor træningscenter. Det er mobilt fordi det kan pakkes sammen i containeren og flyttes på lastbil.

Udstyr skal være et sted

Opbevaring af udstyr er ikke altid det første vi tænker på. Du har garanteret oplevet hvordan vægtskiver, kettlebells og sjippetov langsomt overtager gulvpladsen i dit lille home gym. Hver gang du køber nyt lækkert udstyr, så bliver pladsen mindre.

I fitnesscenteret er opbevaring ofte implementeret i maskinerne, men i træningsområder med frie vægte bliver det hurtigt rodet. Det kræver disciplin at holde orden så medlemmerne altid kan finde det udstyr de har brug for.

Du har måske prøvet at rende forgæves rundt i crossfitcenteret for at finde de der håndvægte på 12,5 kilo. Eller måske skvatter du over tov eller kettlebells i forsøget på at nå en vægtstang. Crossfit har meget forskelligt udstyr, så orden er afgørende for en god oplevelse i træningscenteret.

Hver gang du køber nyt udstyr bør du også overveje, hvor og hvordan du vil opbevare det. Ikke kun for at holde orden, men også for at passe på udstyret. Ofte er det tungt udstyr, så hylder og ophæng skal være robuste og have høj bæreevne. Det nytter ikke at dit opbevaringsmodul falder sammen under vægten.

Funktionel indretning

Træningsområder er forskellige. Der skal være god plads, og de skal være indrettet til medlemmernes behov. Derfor har du brug for fleksibelt udstyr, der kan samles så det passer ind i enhver hal eller sal. Til indendørs træning har vi et væld af muligheder for indretning med rigs du kan bygge videre på efterhånden som behovet opstår.

Du har mulighed for at montere rig på væggen eller have fritstående rigs. Når rigs er fritstående, skal den have god afstivning. Det duer ikke at riggen er ustabil. Især hvis du har et center med et rig, der bruges af mange på samme tid, så skal den kunne holde til at alle stationer er i gang uden at den vakler og forstyrrer træningen. Den skal være sikker og tryg at bruge.

Ekstra udstyr

Et rig kan være helt enkel – to bjælker og en pull-up bar. Eller den kan være et komplet træningscenter for flere personer. Et rig er meget fleksibelt bygget op. Du kan sætte den sammen præcis som du har lyst til. Det betyder også at et rig har et væld af ekstraudstyr, der gør træningen ekstra sjov.

Det er ikke strengt nødvendigt med ekstra udstyr. Men træningsoplevelsen bliver større, når du har udstyret til en god træning. Godt udstyr motiverer til træning. Jo, du kan godt bruge væggen til wall balls, men hvorfor ikke montere et wall ball target på rigget og gøre det lidt mere motiverende?

Måske har du overvejet om et rig er for meget til en sportsklub eller hjemmetræning. Men netop fordi den er så fleksibel, kan den være en bedre løsning end et rack cage. Til boksning eller kampsport kan du for eksempel montere et ophæng til sandsæk så spark og slag kan indgå i en workout.

I dit home gym kan du kombinere rig og opbevaring ved at montere hylder og kroge. Og du kan tilføje lidt praktisk luksus i form af holder til vanddunk og mobiltelefon.

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)