Bænke | Mave

Filter
-72%
The Abs Company X3S Sissy Squat The Abs Company X3S Sissy Squat
The Abs Company X3S Sissy Squat

995 kr.  Førpris 3.595,00 kr. 
Inter Atletika Abdominal Justerbar Mavetræner
-52%
Star Trac Instinct Abdominal Bench
Star Trac Instinct Abdominal Bench

5.995 kr.  Førpris 12.375,00 kr. 
The Abs Company TargetAbs Mavetræner The Abs Company TargetAbs Mavetræner
The Abs Company X3S Pro Træningsbænk The Abs Company X3S Pro Træningsbænk
gym80 Adjustable Roman Chair Mavebænk gym80 Adjustable Roman Chair Mavebænk
gym80 Adjustable Roman Chair Mavebænk
Denne justerbare mavebænk fra gym80 er et effektivt og komfortabelt redskab til træning af mavemusklerne.

26.900 kr. 
BH Fitness Zero Inverter Board BH Fitness Zero Inverter Board
Nautilus Inspiration Justerbar Abdominal Træningsbænk
Nautilus Inspiration Justerbar Abdominal Træningsbænk
Nautilus Adjustable Abdominal Bench er den ideelle mavebænk til en alsidig abdominal træning. Mavebænken kan justeres fra 0 til 30 grader, hvilket giver dig muligheden for en varieret og dermed effektiv træning.

18.625 kr. 
BH Fitness Zero Top Inverter Board BH Fitness Zero Top Inverter Board
gym80 Abdominal Mavebænk
Nautilus Instinct Justerbar Abdominal Decline Træningsbænk
Nautilus Instinct Justerbar Abdominal Decline Træningsbænk
Adjustable Abdominal Decline Bench er en solid træningsbænk fra Nautilus, som er ideel til at udføre maveøvelser i forskellige positioner. Mavebænken er udstyret med et justerbart ryglæn samt to ruller som fodstøtte for ekstra stabilisering.

10.375 kr. 
Nautilus Instinct Ab Bench Træningsbænk
Nautilus Instinct Ab Bench Træningsbænk
Abdominal bench er en mavebænk fra Nautilus Instinct serien, der er udviklet med fokus på funktionalitet og effektivitet i en træningssituation. Den er nem at betjene og giver plads til forskellige træningsøvelser afhængig af behov.

12.375 kr. 
gym80 Roman Chair Mavebænk

En fitnessbænk er ikke bare en fitnessbænk

Bænke til træning findes i mange forskellige kvaliteter, de kan komme med forskellige funktioner, og de kan byde på mange eller få træningsmuligheder. Til en start skal du overveje, hvad du skal bruge bænken til, og hvor mange penge du er villig til at bruge på den. Med dine personlige krav og behov samt budget på plads vil du nemlig lettere kunne finde de bedste træningsbænke for netop dig.

Når du har fundet den rette bænk til træning, så kan du bestille den med få klik på vores webshop. Husk at vi tilbyder 365 dages returret og mange andre fordele.

Find den helt rigtige mavebænk hos Fitness Engros

På denne side kan du gå på opdagelse i vores kæmpe udvalg af bænke til træning. Vi tilbyder en lang række forskellige typer af træningsbænke fra endnu flere forskellige brands, som Nautilus, gym80, The Abs Company og BH Fitness. Bænkene befinder sig i forskellige prisklasser, så vi har helt sikkert også en motionsbænk, der matcher dit budget. Dyk ned i sortimentet med mavebænke og find det rette match for dig i dag.

Skrå bænk (med justeringsmuligheder)

Der er som bekendt mange fordele ved fladbænken, men der er også mange gode grunde til at købe en skrå bænk eller en mavebænk, som den også hedder i andre sammenhænge.

En skrå bænk har den markante fordel, at den kan indstilles til mange forskellige positioner. Dette åbner helt naturligt op for en verden af træningsmuligheder. Typisk vil vinklen på hældningen variere fra 0 til 90 grader, og ofte er det muligt at justere både ryglæn og sæde. Når du træner med en mavebænk, får de alle de rigtige forudsætninger for at styrke din core effektivt. 

Mavebænke er ofte lidt dyrere end fladbænke, men de ekstra penge er givet godt ud grundet den høje fleksibilitet og alsidighed, der følger med. Overvej derfor, om ikke en skrå bænk vil være en rigtig god investering til træningsrummet. 

Fordele ved skrå bænke:

  • De er alsidige og fleksible
  • De findes i mange størrelser og med forskellige features
  • Du får meget for pengene med en skrå bænk 
  • De er effektive for at styrke din core