Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
VI OPLEVER I ØJEBLIKKET PROBLEMER MED MOBILEPAY - BRUG KREDITKORT I STEDET

Sandras vej tilbage på banen

Sandras vej tilbage på banen
29.08.2024

Når livet kaster os ud i en udfordring, er det vores reaktion, der definerer vores vej fremad. Det er denne tankegang, der inspirerer mig i min rejse tilbage på håndboldbanen efter mit færdselsuheld tilbage i år 2009.

Jeg var 19 år dengang, og endte i en voldsom soloulykke på vej hjem fra håndbold. Jeg mistede kontrollen over bilen, der rullede rundt flere gange. Ulykken var alvorlig, og det var et mirakel, at jeg overlevede. De første scanninger afslørede nemlig et brud i nakken og på begge arme. Jeg var 5 mm fra at blive lam, men jeg slap med livet i behold, hvilket krævede en nakkekrave og begge mine arme i gips de efterfølgende tre måneder.

Ulykken og genoptræningen har ændret både mit målmandsspil og sind. Det har helt sikkert gjort mig til et stærkere menneske, der sætter pris på de små ting og ser anderledes på livet. Jeg føler selv, at jeg har fået en ny chance med håndbolden, og det har motiveret mig meget.

Efter uheldet indså jeg, at et comeback på banen krævede alt. Det krævede ikke bare vilje, men også energi og en fornyet styrke. Derfor blev styrketræning ikke bare en del af mit genoptræningsprogram, det blev en afgørende brik i min vej tilbage til toppen. Jeg indså, at for at blive en bedre version af mig selv, måtte jeg investere alt i min genoptræning. Styrketræning fik nu en stor betydning for min fremtidige succes!

I stedet for at lade mig slå ud af uheldet, tog jeg det som en udfordring. Jeg gjorde det til mit mål at vende tilbage til banen, stærkere end nogensinde før.

Min historie er ikke kun en påmindelse om, hvad der er muligt, når vi nægter at lade os slå ud af livets bump. Min rejse efter uheldet er et eksempel på, hvordan idrætsudøvere kan overvinde modgang og komme stærkere tilbage. Så jeg håber, at min historie kan inspirere din fremtidige rejse og sportslige målsætninger.

Sandra Tofts favoritter
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)