Mette Melinna Kimose: Iværksætter og ReformerPilates mester
- af Fitness Engros
16.12.2023

Kan du fortælle lidt om dig selv?  

Jeg er først og fremmest mor til min skønne datter Mirabell, og det sjove er, at vi deler fødselsdag. Jeg er også gift med Timmy Kimose, og sammen driver vi KimoseSport. Jeg betragter mig selv som en fatalist og tror på skæbnen, at alt sker af en årsag. Samtidig er jeg en optimist, der elsker livet og altid er "all in". Jeg har let til latter, er iværksætter og ildsjæl, og jeg vil gerne tro på det bedste i alle mennesker. Mandage er en favoritdag for mig, og jeg er en sportspige med stort 'S'. Jeg elsker et godt glas vin, og siden 2012 har jeg ikke kunnet slippe reformeren, uanset hvad det har kostet af blod, sved og tårer.  

Kan du fortælle mere om din rejse med reformertræning?  

For mig er reformertræning ikke blot en trend; det er en livsstil. Jeg har arbejdet inden for mediebranchen i 15 år, inden for radio, tv og musik. Samtidig har reformeren altid været mit frirum, og jeg har set, hvad den rigtige træning kan gøre for kroppen.  

Jeg begyndte som instruktør, da reformeren for alvor slog igennem i Danmark for 12 år siden. I 2014 var jeg med til at grundlægge Powerhouse Cph sammen med to andre. I dag driver jeg KimoseSport sammen med min mand, der er Danmarks bedste boksetræner. Vi har kombineret de to verdener under samme tag. Det er faktisk interessant, for Joseph Pilates, reformerens skaber, var tidligere bokser. Senere begyndte han at træne boksere med Pilatesmetoden, da de oplevede markant bedre resultater. Da jeg blev gift med min mand, var det naturligt, at jeg også blev en del af KimoseSport. Vi tilbyder forløb, hvor vi kombinerer boksetræning, funktionel træning og ReformerPilates, og det giver virkelig gode resultater.