Fullbody workout med træningselastikker
13.05.2024

Du skal begynde at træne med træningselastikker, fordi det er godt for kroppen og dine led af flere årsager. Først og fremmest giver elastiktræning en form for modstandstræning, som altid er godt. Elastikkerne er med til at opbygge og styrke musklerne på en skånsom måde. Du styrker og arbejder ligeledes både med udholdenhed og balance.

Elastiktræning hjælper også med at forbedre fleksibiliteten og bevægeligheden i forskellige led og muskelgrupper. Det er en ideel træningsform for personer med skader eller dem, der ønsker at undgå belastning på leddene.

Du kan også aktivere de mindre muskelgrupper, som du måske ikke får trænet så meget under traditionel styrketræning. Jeg elsker funktionel træning og det er træningselastikkerne geniale til, da du netop bliver udfordret på både styrke, balance og udholdenhed. Det er alle funktionelle bevægelser, som vi bruger i vores dagligdag.

Træningselastikkerne kan også være med til at forbedre din kropsholdning. Der findes mange gode øvelser der styrker musklerne omkring rygsøjlen, skuldrene og hofterne, så du får forbedret din kropsholdning og du reducerer risikoen for ryg- og nakkesmerter, som mange render rundt med.

Du kan også få mere variation og udfordring i din træning! Du kan stadig lave dødløft med elastikker, træne dine skuldre og dine baller, hvis du er kreativ. Tag nogle elastikker med næste gang, du laver en god HIIT-træning.

Og tag ikke fejl! Træning med elastikker er hårdt og meget effektivt. Har du det rigtige træningsprogram, så får du med garanti sved på panden og ømme baller.

Endelig, så kan du have dine træningselastikker med på farten, så der er ingen undskyldning for ikke at få lavet en god workout.

Jeg har lavet en fullbody workout, som med garanti vil udfordre dig og som du vil kunne mærke dagen derpå.

Træn hele kroppen med træningselastikker

Lav 10 gentagelser af hver og 5 runder (husk 10 til hver side også).
Begynd med en træningselastik, hvor du ved du kan opretholde en god teknik under hele øvelsen. Du kan altid justere undervejs i runderne.