Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
VI OPLEVER I ØJEBLIKKET PROBLEMER MED MOBILEPAY - BRUG KREDITKORT I STEDET

En dag med Sandra Toft: Bag kulisserne hos Györi Audi ETO KC

En dag med Sandra Toft: Bag kulisserne hos Györi Audi ETO KC
29.08.2024

At være en topatlet kræver mere end bare talent - det kræver også disciplin og hårdt arbejde. Her er et indblik i en typisk træningsdag for Sandra Toft, som spiller for den ungarske storklub Györi Audi ETO KC.

Første træningspas: Videoanalyser og håndboldtræning

Min dag begynder tidligt, sammen med resten af holdet hos Györ Audi ETO KC. Efter en omgang morgenmad og en kop kaffe, tager jeg til min første træning om morgenen / formiddagen. Her møder alle spillerne ind og gør sig klar i omklædningsrummet. Derefter begynder træningen ofte med videoanalyser, hvor hele holdet nøje gennemgår optagelser fra tidligere kampe. Vi analyserer modstandernes spillestil, styrker og svagheder for at udvikle strategier til de kommende kampe.

Efter mødet går turen i træningshallen, hvor opvarmningen oftest varetages af klubbens fysiske træner. Her bliver hele holdet taget igennem en grundig opvarmning, der står på agility-øvelser, løb, mobilitet og håndboldspecifikke bevægelser. Selve håndboldtræningen varierer fra dag til dag og indeholder både målmandstræning og taktiske øvelser for hele holdet. Træningen er typisk defineret ud fra den kommende modstander og kamp.

Frokost og restitution

Efter endt træning har spillertruppen oftest fri midt på dagen. Dog er fritid ikke altid lig med frihed. I denne periode er det nemlig vigtigt at få restitueret korrekt og få næring til det næste træningspas. For mig betyder det som regel en rolig middag med mad og hvile. Derudover bliver det også til en gåtur med min hund og kæreste. Når klokken nærmer sig eftermiddag / aften, er det tid til at gøre sig klar igen.

En dag med Sandra Toft: Bag kulisserne hos Györi Audi ETO KC
En dag med Sandra Toft: Bag kulisserne hos Györi Audi ETO KC
En dag med Sandra Toft: Bag kulisserne hos Györi Audi ETO KC
En dag med Sandra Toft: Bag kulisserne hos Györi Audi ETO KC
En dag med Sandra Toft: Bag kulisserne hos Györi Audi ETO KC

Andet træningspas: Fysisk træning

Efter mad og restitution går jeg og holdet til det andet træningspas. Her er holdet typisk delt op i to grupper, så vi træner forskudt af hinanden. Dette træningspas er oftest fysisk træning, hvor vi mødes i vores træningsrum eller i hallen. Her er mit fokus på at styrke mine store muskelgrupper, stabiliserende øvelser til skuldre, hofte og knæ, samt at forbedre min mobilitet. Jeg udfører målmandsspecifikke øvelser, der kræver styrke, smidighed og reaktionsevne. Derudover deltager alle spillerne også i styrke- og konditionstræning, som er tilpasset vores individuelle behov og mål.

Aften: Behandling og restitution

Efter en lang og udfordrende dag på træningsbanen og i styrkerummet har jeg mulighed for at benytte klubbens sundhedsstab. Her kan jeg anmode om massagebehandlinger eller specifikke skadesbehandlinger. Efter endt træning og behandling vender jeg hjem for at restituere og få en nærende aftensmad. Resten af aftenen bruger jeg på at slappe af, eller benytte en "Game Ready", så jeg optimerer min restitution og sikrer, at min krop er klar til den næste dag.

En dag i mit liv er altså fyldt med hårde træninger, dedikation og fokus. Som professionel håndboldspiller har jeg ofte fritid i løbet af dagen, men det er ikke ensbetydende med ren fornøjelse. Jeg har stadig fokus på at få restitueret korrekt og ikke overanstrenge kroppen yderligere i disse perioder. Denne vedholdenhed og dedikation har bragt mig hertil, men det fortsætter også med at drive mig fremad mod flere drømme og målsætninger.

Relaterede produkter
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)