SQ&SN Bodypump vægtskive 10 kg

Pump Skive 10 kg - kombiner med vores Pump set, som indeholder bar, låse og pumpskiver i forskellige vægte. Læs mere

445 kr. 

50+ på lager

Hurtig fragt eller afhentning
Bestil inden 2 timer og 58 minutter for at få den sendt i dag
365 dages returret
Prismatch

Beskrivelse

Du har et bodypump-sæt. Men du kunne godt bruge lidt ekstra vægt til nogle af øvelserne. Måske er rows lidt for nemt med de vægtskiver, der følger med sættet. Der følger vægtskiver med til SQ&SN bodypump-sæt. Den højeste vægt er 5 kilo. Med tiden kan du få brug for lidt mere vægt, og derfor har vi lavet denne 10 kilos vægtskive, som du kan supplere sættet med.

Vægtskiven har helt det samme design som de andre vægtskiver. Den har kanter så den ikke triller og håndtag så du kan bruge den til øvelser som rotator press eller over hovedet til træning af triceps. De er belagt med gummi så du har et godt greb om vægtskiven.

Håndtagene har også den fordel at vægtskiven er lettere at håndtere. Den er nem at skifte og hurtig at lægge på plads efter træning.

Fleksibel vægtskive

Vægtskiven har et hul med en diameter på 30 millimeter. Du kan bruge vægtskiven til alle bodypumpstænger med en standarddiameter på 30 millimeter i ærmerne.

Bodypump bruger i høj grad kropsvægten i workouts. Derfor er der også mange øvelser, hvor du træner uden vægtstang. Til gengæld bruger du vægtskiven til at øge belastningen. Med tiden vil du blive stærkere og en fem-kilos vægtskive vil ikke være nok, når du laver for eksempel lunges eller træner triceps over hovedet. Her vil en vægtskive på ti kilo være et rigtig godt supplement til din samling af vægtskiver.

Høj kvalitet brand

SQ&SN er vores eget brand. Det udtales “squat and snatch” og er hentet fra vægtløftning. Men vi laver udstyr til mere end bare vægtløftning. Vi har mange års erfaring med træningsudstyr. Vi har lært vores kunders behov rigtig godt at kende. Den viden og ekspertise har vi lagt i vores eget brand SQ&SN. Det betyder, at vi kan levere høj kvalitet, der opfylder præcis vores kunders behov.

Vi anbefaler denne vægtskive til både hjemmetræning og til fitnesscentre. Det er en slidstærk vægtskive. Den er et godt tilbud til de medlemmer, der har brug for lidt ekstra vægt. Ikke alle har behov for høj vægt, derfor anbefaler vi at supplere med den tunge vægtskive for at opfylde alle behov.

Produktinformation

Brand: SQ&SN
Varenummer: PUMPSK10
EAN nummer: 5714434045999
Farve: Sort
Stand: Ny
Bruttovægt (kg): 10.5
Nettovægt (kg): 10
Ærmediameter (mm): 30

Anmeldelser

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.


Relaterede produkter

SQ&SN Bodypump Sæt SQ&SN Bodypump Sæt
LMX. Studio Bodypump Vægtstang LMX. Studio Bodypump Vægtstang
LMX. Studio Bodypump Sæt Black LMX. Studio Bodypump Sæt Black
LMX. Studio Bodypump Sæt Color LMX. Studio Bodypump Sæt Color
LMX. Studio Bodypump Nakkepude
SQ&SN Bodypump Vægtstang
LMX. Bodypump Opbevaringsstativ (30 Sæt) LMX. Bodypump Opbevaringsstativ (30 Sæt)
LMX. Bodypump Opbevaringsstativ (10 Sæt) LMX. Bodypump Opbevaringsstativ (10 Sæt)