Betaling


Kortbetaling

Fitness Engros modtager online betalinger med:

Gå til forsiden

Hvis du betaler med betalingskort, vil betalingen først blive trukket på din konto, når varen er afsendt, medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Fitness Engros anvender en betalingsgateway fra PensoPay A/S(Som bruger QuickPay). Kommunikationen med denne betalingsløsning er sikker, da alle oplysninger krypteres med SSL protokol, hvilket betyder, at dine data er sikre og ikke kan læses af andre udefrakommende. Vi har heller ikke adgang til dine betalingsoplysninger, så vi, eller en af vores ansatte, kan ikke misbruge dine data, og der er heller ingen bekymring for dette, hvis vi bliver hacket. 

Delbetaling

Fitness Engros tilbyder delbetaling i samarbejde med ViaBill. Med ViaBill kan du handle og splitte din betaling i delbetalinger, som du betaler tilbage over X antal måneder. Der er renter og gebyrer, når du betaler med ViaBill, det afhænger af hvilken konto du har hos ViaBill.

Når du vælger at betale med ViaBill, vil din ordre blive behandlet som enhver anden ordre. Du bestiller og vi sender varen med det samme. Når ordren er gennemført vil du modtage en mail fra Viabill med en opkrævning. Denne advisering vil tilgå den mail, som din ordre er oprettet med.
Hvis du derimod ønsker at shoppe for mere, har du mulighed for at opgradere din konto mod et mindre månedligt gebyr.

For at kunne bruge delbetaling med ViaBill skal du være fyldt 18 år, have dansk personnummer, folkeregisteradresse i Danmark og et gyldigt betalingskort.

Alle spørgsmål omkring kredit, gebyr, renter m.v. bedes rettet til ViaBill på telefon 88 826 826 eller [email protected] Du kan læse mere om ViaBill på https://viabill.dk/for-shoppere.

AnyDay

Vi bruger også AnyDay her kan du finansiere dit køb på op til 30.000kr på 10 måneder. Du betaler ikke renter eller gebyrer, dem betaler vi nemlig.

Finansiering

Fitness Engros tilbyder rente- og gebyrfri finansiering til private i samarbejde med Sparxpres, der er en del af Spar Nord Bank.

Hos Sparxpres kan du som privatperson finansiere køb mellem 2.000 – 100.000 kr. rente- og gebyrfrit.

Du udfylder låneansøgningen på https://sparxpres.dk/ansoegning. Sparxpres behandler din ansøgning og returnerer svaret på din ansøgning på e-mail og du underskriver digitalt med NemID. Lånebeløbet afregnes direkte til Fitness Engros.

Alle spørgsmål omkring kredit, gebyr, renter m.v. bedes rettet til Sparxpres på telefon 96 16 13 00 eller [email protected] 

Låneeksempel:

Ved et samlet kreditbeløb på 20.000 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.000 kr. Samlede kreditomkostninger 0 kr. Samlet tilbagebetaling 20.000 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

*Rabatter og kampagner kan ikke kombineres med tilbuddet om finansiering til private.

Du kan læse mere om Sparxpres på https://sparxpres.dk.


Fakturabetaling

Fitnesscentre, foreninger, virksomheder og andre erhvervsdrivende har mulighed for at oprette en konto hos Fitness Engros. Hvis du har en firmakonto hos os og er logget ind, så sender vi en faktura på dine køb til betaling efterfølgende.

Har du ikke en konto allerede så skriv til en af vores sælgere her.