Mød vores atlet: Mads Mensah Larsen
- af Fitness Engros
09.09.2023

Hos Fitness Engros er vi stolte og beæret over at præsentere vores samarbejde med den danske håndboldspiller Mads Mensah Larsen. Mads spiller til dagligt i den tyske klub Flensborg-Handewitt og for det danske landshold. 

Mads Mensah Larsen har vundet en lang række medaljer og titler sammen med det danske landshold og de klubber, som han har spillet for gennem årene.  

Passion, dedikation og hårdt arbejde er vejen frem 

Mads Mensah har spillet håndbold hele livet, og har en klar passion og dedikation omkring håndhold. Mads Mensahs glæde ved håndbold er drivkraften bag hans store succes, og sejrene gør ikke motivationen mindre.  

Hos Fitness Engros går vi hver dag på arbejde for at blive bedre, end vi var i går, og arbejder for at gøre en forskel og lige præcis det, gør Mads også, når han træner op til den næste store kamp. Dette er hele omdrejningspunktet for vores samarbejde. 

En lang karriere med flere store resultater

Mads Mensah har, siden han kom på landsholdet i 2011, spillet over 180 kampe og scoret mere end 300 mål. Han har også været med til at vinde guld ved OL i Rio de Janeiro i 2016, samt guld ved VM i 2019, 2021 og 2023. Allerede som 17-årig startede han sin seniorkarriere i AG Håndbold. 

Mads Mensah er i dag 32 år gammel og har fortsat store ambitioner for hans karriere.