Er du sprinteren, klatren eller all round typen?
- af Fitness Engros
20.06.2024

For at få den bedste træning og oplevelse af din indoor bike, er det nødvendigt at din indoor bike møder dine behov som cykelrytter eller motionist. 

Skal sprinteren træne på en indoor bike, ville essentielle features fx. være Magnetisk Modstand, som giver en jævn og præcis justering af modstanden, hvilket er nødvendigt for højintensiv træning og sprintintervaller samt nøjagtige wattmålinger, forudindstillede programmer og robust ramme / stabilitet.

BH Fitness H9365 Exercycle Motionscykel er et godt bud på en god og prisvenlig motionscykel, som har høj nøjagtighed i wattmåling, hvilket giver brugerne mulighed for at have fuldstændig kontrol over deres træningsparametre.
Dette opnås ved at bruge et EMS elektromagnetisk modstandssystem, det samme som bruges i professionel sportsmedicin på grund af dets store præcision og stabilitet. EMS-systemet tillader en øjeblikkelig og progressiv regulering af modstanden, samtidig med at den genererer en fornemmelse i trådet, der ligner den modstand, asfalten giver hjulene.
Q-faktor på 152 cm, den samme brugt i konkurrence af BH-ryttere Q-faktoren er afstanden mellem akserne på cyklens krumtap. Det er en af de afgørende faktorer, når det kommer til at kunne genskabe en position svarende til landevejscyklens.

Når du skal vælge en indoor bike for at træne som en klatre med stejle stigninger foran dig, er der andre vigtige features i spil end ved sprinteren. Simulering af stigninger, nøjagtige wattmålinger, dataanalyse og justerbar siddestilling er alle vigtige elementer, når du skal performe i lang tid.

En Wahoo KICKR Bike Motionscykel v2.0 tilbyder avancerede funktioner til simulering af stigninger og præcis wattmåling. Med KICKR Bikes lineære funktion kan du hurtigt skifte om det skal gå op eller ned ad bakke. Indstil om du vil køre på stigninger op til 20% eller nedkørsler på -15% og få en klatretræning mere dynamisk end nogensinde før. Wahoo KICKR Bike er en topmoderne motionscykel, der er både Bluetooth og ANT+ kompatibel. 

Når du skal vælge en indoor bike for at træne som en vinder og allround rytter, så skal kigge på den øverste hylde. Her skal du ikke gå på kompromis. Du skal have en Indoor bike, som har præcis wattmåling, stabilitet og robustheden skal være på plads samt den ergonomiske justerbarhed skal være minutiøs. Du skal have en cykel, som er kompatibel med forskellige apps og træningsprogrammer, og du skal have den helt rigtige kørefornemmelse. 

Vores Body Bike Smart+ er den perfekte all round cykel, da den har integrerede wattmålere, der giver præcise målinger af din effekt (watt). Dette er afgørende for at kunne måle og forbedre din ydeevne præcist og cyklens datafeedback giver præcis feedback på din træning i realtid. Dette gør det muligt at justere intensiteten og fokusere på at nå specifikke træningsmål. Body Bike Smart+ giver desuden mulighed for at justere både sadel og styr i alle retninger (vertikalt, horisontalt, vinkel). Dette sikrer, at du kan finde den mest komfortable og effektive køreposition. Styret efterligner en rigtig racercykels styr, hvilket giver en realistisk køreoplevelse og muliggør forskellige greb og positioner. 

Uanset hvilken cykel du vælger blandt disse tre cykler, så garanterer vi, at du vil få du en god og virklighedsnær oplevelse med hver deres gode features i forskellige prisniveauer. Håber at du blev lidt klogere på vores tre udvalgte cykler. Ønsker du flere informationer, så er du altid velkommen til at kontakte os, eller læse mere om de forskellige cykler under hver deres produktbeskrivels. 

God Tour - og vi hepper selvfølgelig på de danske drenge hele vejen.