Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her

Træn med Next Level Training Online

Anders Sindal er manden bag Next Level Training og med hans 20 års erfaring, er du i de bedste hænder.
Platformen er resultatet af årtiers erfaring og med en solid forankring i evidensbaseret viden. Træningsmetoderne og kostprincipperne er nøje udvalgt for at sikre, at du får maksimalt udbytte af din indsats.

Som Anders nævner i videoen herover, får du 3 ugers gratis adgang til hans platform. Men vi er i julegavehumør, så vi sørger for en ekstra uges gratis adgang. Du får altså hele 4 ugers gratis adgang til platformen!

Du får adgang til mere end 300 træningsprogrammer, der alle er skræddersyede til forskellige niveau og mål så du er sikker på at finde lige det der passer bedst til dine ambitioner og mål.
Der er desuden et omfattende øvelsesbibliotek som indeholder mere end 1000 filmede øvelser samt et stort udvalg af lækre madopskrifter, der alle er nøje udvalgt for at understøtte din træningsindsats. Med kostvejledning får du en værdifuld indsigt i, hvordan du bedst kombinerer træning og ernæring for at nå dine mål.

Sådan får du adgang

Når du køber en kettlebell eller en hexagon håndvægt fra Crossmaxx eller SQ&SN, får du gratis adgang til NLT Online. NLT Online er en platform der hjælper dig hvad enten du skal tabe dig, opbygge muskelstyrke eller bare gerne vil være sund og i god form.

  • Køb enten kettlebells eller hexagon håndvægte fra Crossmaxx eller SQ&SN.
  • Du modtager automatisk en email med din unikke rabatkode til NLT Online.
  • Gå til Next Level Training her og opret dig som bruger.
    På trin 2 i oprettelsen, kan du indtaste din rabatkode.
    Den giver dig 4 ugers gratis adgang - og der er ingen binding, så du kan altid melde dig fra igen.

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)