Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER

Brikse uden højdejustering

En behandlerbriks er det vigtigste enkeltstående udstyr i en fysioterapiklinik eller anden klinisk praksis. Den rigtige behandlerbriks er ikke kun med til at sikre, at patienten ligger godt og komfortabelt, men også at behandleren kan opnå den mest optimale arbejdsstilling. Ingen af delene bør der gås på kompromis med. 

På denne side vil vi præsentere dig for alle vores brikse til fysioterapeuter og andre fagfolk, der yder manuel terapi af den ene eller anden art. 

Vi har alt i behandlerbrikse til fysioterapi og manuel terapi 

Fitness Engros er din pålidelige leverandører af behandlerbrikse og andet udstyr til din fysioterapiklinik e.l. Vi har sammensat et attraktivt udvalg af nøje udvalgte behandlingslejer, der opfylder selv de strengeste krav i forhold til kvalitet, ergonomi og holdbarhed. 

I sortimentet vil du finde både elektriske, manuelle og transportable behandlerbrikse fra mærker som NubisPro og Stolzenberg. Vil du gerne opleve nogle af briksene i virkeligheden, skal du være velkommen til at lægge vej forbi vores showroom. 

Elektriske behandlerbrikse 

De elektriske brikse fra vores sortiment er kendetegnet ved at være udstyret med en motor, der gør det nemt for behandleren at justere briksen. Det er både hurtigere, nemmere og mere ergonomisk at hæve og sænke en briks elektrisk end hydraulisk eller manuelt, hvorfor en elektrisk behandlerbriks kan være et godt valg. 

De elektriske behandlerbrikse er lidt dyrere end brikse med manuel eller hydraulisk betjening, men de ekstra penge er givet godt ud. 

Transportable brikse 

Vores produktsortiment inkluderer også en række transportable brikse. Disse brikse er tiltænkt behandlere, der yder manuel terapi, eksempelvis massage eller fysioterapi, ude af huset. Som udekørende fysioterapeut, akupunktør eller massør vil du kunne gøre din arbejdsdag lettere ved at investere i en behandlerbriks, der er let at pakke sammen og stille op. 

Sådan vælger du den rette behandlerbriks 

En god briks er ikke til at undvære som fysioterapeut, men om det skal være den ene eller anden briks afhænger af personlige behov og præferencer. Selvom der er forskel på behandlere og deres præferencer, er der nogle faktorer, der altid er gode at have in mente. 

Her er behandlernes typiske ønsker til en behandlerbriks: 

  • Briksen skal være tilstrækkelig stor samt behagelig at ligge på for patienterne 
  • Briksen skal være let at justere og indstille 
  • Briksen skal være let at rengøre og vedligeholde 
  • Briksen skal være slidstærk 
  • Briksen skal kunne klappes sammen (vigtigt for udekørende behandlere) 

Vær også opmærksom på briksens maksimale brugervægt og design. I vores sortiment kan du finde behandlerbrikse, der opfylder alle ovenstående kriterier. 

Behandlerbrikse fås med mange forskellige funktioner 

Der er forskel på behandlerbrikse. Nogle er meget simple og kommer kun med de mest basale funktioner, mens andre er mere avancerede og byder på en verden af funktioner. Det er op til den enkelte behandler at vurdere, hvor mange funktioner der er brug for. 

En massagebriks eller anden behandlerbriks kan f.eks. byde på funktioner som justerbar hovedsektion, elektronisk højdejustering, sænkbare hjul, fastsætningspunkter til montering af remme, justerbar bensektion m.v. 

Hvem laver de bedste behandlerbrikse? 

Hos Fitness Engros forhandler vi behandlerbrikse og behandlerstole fra nogle af de førende brands. Det drejer sig om NubisPro og Stolzenberg, der udvikler og fremstiller nogle af de absolut bedste brikse til fysioterapi og manuel terapi. Produkterne fra disse mærker er kendt for høj kvalitet og uovertruffen funktionalitet. 

Værd at vide om indstilling og vedligeholdelse af behandlingslejer 

For at yde den bedst mulige behandling til hver enkelt klient skal behandlerbriksen indstilles korrekt. Briksen skal indstilles til en højde, der gør, at du kan behandle klienten uden at belaste hverken din ryg, skuldre eller nakke unødigt. Der bør ligeledes tages hensyn til klienten ved indstilling af briksens position, hovedsektion m.v. 

Du er med en briks fra vores sortiment i øvrigt sikret en vedligeholdelseslet behandlerbriks. Briksene er slidstærke og kan let rengøres med overfladedesinfektion ved behov. For at højne hygiejnen og for at passe godt på briksen bør der påføres betræk på briksen ved hver behandling. Det vil også gøre det mere behageligt for patienten.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)