Skabe og bænke

Vi har et bredt udvalg af skabe og bænke til omklædningsrum, som alle kan tilpasses i farver og materiale. Har du særlige anmodninger til udformningen af omklædningsskabe, er du velkommen til at kontakte os for yderlige informationsmateriale eller for rådgivning og tilbud. Kontakt os på info@fitnessengros.dk eller tlf. 56 14 15 44.

Omklædningsskabene har lås eller plads til hængelås, så jeres medlemmer trygt kan have sine ejendele opbevaret, mens de træner.

I vores sortiment finder du garderobeskabe af metal, træ og laminat. Vi har højskabe med traditionelle låger samt L-formede og v-formede låger. Vi har ligeledes etageinddelte omklædningsskabe, som er ideelle som taskeskabe og til mindre effekter, som kan placeres i receptionsområdet eller i omklædningen.

Hent oversigtsark med skabstørrelser.

Specialinventar

Fitness Engros A/S kan ligeledes udvikle og producere specialinventar som f.eks. receptionsskranker - samt sminke- og loungemøbler. Alt leveres naturligvis til attraktive priser.


Prisforespørgsler

Kontakt os for at få et tilbud på den løsning, I har behov for, på info@fitnessengros.dk eller tlf. 56 14 15 44.

Farver på skabe og låger

Scroll igennem de forskellige laminatvarianter med trælook, der kan vælges til skabslåger.

Derudover kan der vælges lakeret højglanslåger i en hvilken som helst RAL-farve, du ønsker. Der kan ligeledes vælges enhver RAL-farve til selve skabene.

Har du særlige forespørgsler, er du altid velkommen til at kontakte os.