Granuflex Rampe Til Gummiflise 1000 x 200 x 43 mm

145,00 kr. 

På lager (1-3 dage)

Farve

Vi tilbyder:

365 dages returret
Hurtig levering
erfaring 23 års erfaring
afhentes Kan afhentes
Til Privat & Erhverv
anmeldelserGode anmeldelser

Granuflex Rampe Til Gummiflise 1000 x 200 x 43 mm

Du gør klar til en svedig WOD (dagens træning i crossfit) – I skal bruge romaskiner. De har heldigvis hjul, men de har svært ved at komme over kanten på gummigulvet. Du er sikkert ikke den første der har fået en mavepumper af romaskinen, når den stopper brat ved sammenstødet med kanten.

I det hele taget kan det være en udfordring at flytte maskiner rundt når der er kanter i varierende højde. Selvom maskinerne har hjul, så er du nødt til at løfte dem over kanterne. Det kan lade sig gøre, men det er besværligt. Prøv at løfte en SynergyAIR Power Tower over kanten på egen hånd – nej, vel?

Heldigvis er der en løsning på ethvert problem. Sæt en rampe på kanten af gummigulvet alle de steder, hvor du typisk skal trække maskiner op.

Beskytter gulv og maskiner

Selvom maskinerne er robuste, så kan der opstå skader på maskinerne, når du ramler ind i kanten. Måske taber du den. Måske får den en lidt hård behandling, når du vrikker den fra side til side for at få maskinen til at makke ret.

Men det er ikke kun maskinen der kan tage skade. Med tiden vil gulvet blive flosset og beskadiget i kanten. Måske revner det og efterhånden hænger der en flap du kan snuble over – og så ser gulvet bare ikke godt ud mere.

Løsningen er enkel. Bare læg en rampe på gummiflisen. Så kan du let og smertefrit rulle alle de maskiner over kanten som du har lyst til. Du bevarer et flot gulv, og maskinerne holder længere.

Færre skader og positivt indtryk

Fitness- og crossfitcenteret har typisk et tykkere gulv i områder med tunge løft og mange drops. Måske har gangarealerne en anden tykkelse, eller måske er der en anden årsag til at der er blottede høje kanter. I kampens hede er der risiko for at medlemmerne snubler over kanten.

Under en WOD kan det gå stærkt. Også under opstilling. Der er meget udstyr der skal stilles an og når du bærer på udstyr, er det ikke altid, at du kigger ned for at se hvor du træder. Det er her snubleskader opstår. Det er ærgerligt at tabe udstyret – og endnu mere træls at falde oven på det.

En rampe kan forebygge snubleskader. Og samtidig gør rampen et mere positivt indtryk. Det ser professionelt ud og giver centeret stil. Ramper på høje kanter viser, at du har tænkt over detaljer og komfort for medlemmerne.

Specifikationer

Brand: Granuflex
Produktlinje: N/A
Varenummer: Rampe43mmBlack
Leverandør varenummer: 229ZWA043M5100XX
EAN nummer: 5714434046231
Stand: Ny
Bruttovægt (kg): 5
Nettovægt (kg): 5
Nettohøjde (cm): 4.3
Nettobredde (cm): 20
Nettolængde (cm): 100
Webshopfarve: Sort

Anmeldelser

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del din anbefaling med andre kunder.


Relaterede produkter

Relaterede produkter

Granuflex Crossfit Gummiflise 1000x1000x43 mm

448,75 kr. 

Flere varianter