Tilbuddene slutter: Dage Timer Minutter

Nyeste produkter

Gratis fragt

Crossmaxx Interval Timer 6-Cifret

2.834,75 kr.  3.335,00 kr. 

Crossmaxx Competition kettlebell | 4-48 kg

548,25 kr. - 3.956,75 kr. 

Flere varianter

LMX. Medicinbold | 1-5 kg

242,25 kr. - 395,25 kr. 

Flere varianter

SQ&SN Hexagon Håndvægt | 10-40 kg

318,75 kr. - 1.066,75 kr. 

Flere varianter

Gratis fragt
Crossmaxx Competition Bumper Plate | 5-25 kg Black

667,25 kr. - 1.355,75 kr. 

Flere varianter

Crossmaxx Resistance Træningselastik | Level 1-5

72,25 kr. - 318,75 kr. 

Flere varianter

Gratis fragt

Body Bike Smart+ Ocean Blue

14.995,00 kr.  19.995,00 kr. 

LMX. Træningsbold | 55-75 cm

131,75 kr. - 165,75 kr. 

Flere varianter

Populære produkter

Force5 Rig Straps Til OCR Greb

97,75 kr.  115,00 kr. 

Force5 Fat Bracket OCR Greb

335,75 kr.  395,00 kr. 

Force5 Ninja Hooks OCR Greb

284,75 kr.  335,00 kr. 

Force5 Grip Ball 3" OCR Greb

233,75 kr.  275,00 kr. 

Force5 Blacksmith Stick OCR Greb

284,75 kr.  335,00 kr. 

Force5 Gripball Hooks OCR Greb

403,75 kr.  475,00 kr. 

Force5 Short Rope OCR Greb

412,25 kr.  485,00 kr. 

LMX. Kort Træningselastik | Level 1-4 (10 Stk.)

182,75 kr. - 284,75 kr. 

Flere varianter

LMX. Træningsbold | 55-75 cm

131,75 kr. - 165,75 kr. 

Flere varianter

LMX. Læder Ankel Strop

318,75 kr.  375,00 kr. 

Vores kvalitet er i orden

Vores udstyr er lavet til at virke i et fitnesscenter - så kvaliteten er i orden. 

*Vi gætter på du ikke bruger dine fitnessmaskiner mere end 12 timer om dagen, det er hvad nogen af vores maskiner er lavet til.

Det er ikke bare noget vi siger, vi er dem som sælger flest fitnessmaskiner til de danske styrke- og fitnesscentre i Danmark - det har vi gjort i mange år.

Du kan også komme forbi vores showroom og prøve vores udstyr selv. Se det her: Showroom

Mød vores teknikere

Vores teknikere rejser hele landet rundt for at sætte maskiner og centre op til dig og andre kunder. Det er også dem, som fixer maskiner, hvis de går i stykker.

PS: Dette er 4 af vores teknikere - ikke bare stockfotos, vi ved godt det er svært at tro. Tågaard, Nick, Jannick og Lasse.

Din totalleverandør og sparringspartner

- med mere end 20 års erfaring fra fitnessbranchen.

Som din totalleverandør betyder det, at vi har samlet alle funktioner under ét tag og dermed kan dække alle dine behov inden for professionelt fitnessudstyr, træningsmaskiner og tilbehør. Men det betyder også, at vi ikke kun er din leverandør af udstyr - med mere end 20 års erfaring fra branchen hjælper vi dig til succes.

Vi kan hjælpe dig med alt fra køb af udstyr, rådgivning og sparring, indretning og 3D-tegning, markedsføring samt finansiering. Og med en fast, dedikeret konsulent tilknyttet til dit projekt ved du altid hvem, du skal kontakte.

Har du spørgsmål eller ønsker du at besøge vores showrooms, kan du altid henvende dig uforpligtende på [email protected]nessengros.dk eller tlf. 56 14 15 44.


Fitness Engros A/S

- salg af fitness- og motionsudstyr til fitnesscentre, både erhverv og privat

I Taastrup finder du et komplet ”fitnesshus” på ca. 4.500 m2. Huset rummer alt, hvad du kan forestille dig af fitnessmaskiner, redskaber, tilbehør, inventar, AV-udstyr m.v. Derudover har vi på en anden adresse i Taastrup et fjernlager, der er proppet med brugt fitnessudstyr af alle tænkelige fabrikater, herunder også Technogym og Hammer Strength.

Vi forhandler alt tænkeligt udstyr til kredsløbstræning, styrketræning, crossfit, vægtløftning, aerobic, pilates, fysioterapi-fitness og indendørs cykling m.v.

Fitnessudstyr til fysioterapeuter

Fysioterapeuter vælger i stigende omfang at etablere deres eget træningscenter som supplement til den fysioterapeutiske behandling. Denne form for træningscenter kræver særligt udstyr, der tager hensyn til patienternes førlighed. Vi har alt det specielle udstyr, som fysioterapeuter efterspørger, herunder bl.a. SK inclusive produkter fra BH Commercial Fitness samt Star Tracs HumanSport serie.

Kæmpe udvalg af professionelt kvalitetsudstyr til styrke- og kredsløbstræning

Vores produktudvalg omfatter kun professionelt kvalitetsudstyr fra mange af verdens førende brands. Vi forhandler fabriksnyt udstyr fra: Star Trac, StairMaster, Nautilus, Schwinn, Body Bike, Concept 2, Inotec, Vicore, American Barbell, Professional Line, Lifemaxx og Crossmaxx.

Vi er også forhandlere af inventar som skabe, bænke og skranker m.v. fra Met-Lak – samt gummigulve fra Granuflex og Lifemaxx.

Fabriksrenoveret kredsløbs- og styrketræningsudstyr

Derudover sælger vi store mængder af topprofessionelt styrketræningsudstyr, der er fabriksrenoveret i Californien. Vælger du CPO-udstyr, modtager du udstyr, der ser ud som nyt og fungerer som nyt, men kun koster ca. det halve af tilsvarende fabriksnyt udstyr. Global Fitness Inc. er verdens største fabrik for fabriksrenoveret udstyr: Certified Pre-Owned (CPO). Vi forhandler fabriksrenoveret CPO-udstyr fra: Life Fitness, Star Trac, Cybex og Precor m.fl.

Cykelbiografer til fitnesscentre

I cykelsalen kan du vælge flere forskellige løsninger. Hvis deltagerne har monteret pulsbælte, kan de se deres egne data på skærmen – og sammenligne sig med de andre deltagere på holdet. Hvis du vælger en endnu bedre løsning, kan deltagerne se sig selv på landevejen – i et fiktivt landskab – og se deres aktuelle placering i feltet. Endelig kan du købe en løsning, hvor cykelbiografen i ydertimerne kan erstatte en spinninginstruktør. Dette muliggør cykelhold døgnet rundt. Vi forhandler løsninger fra Wexer og fra Spivi – samt Music-TV fra Gymtech.

Højt serviceniveau og rådgivning omkring fitness- og træningsudstyr

En så stor bredde og dybde i produktprogrammet kræver naturligvis mere end en stor lagerbeholdning af nyt, fabriksrenoveret og brugt fitnessudstyr – det kræver især et kyndigt personale, der til enhver tid kan og vil levere kvalificeret rådgivning og vejledning til dig som kunde. Vi har ca. seks dygtige sælgere, der alle har et indgående kendskab til fitnesstræning – og har erfaringer og uddannelse, der kvalificerer dem til at matche alle vore kunders behov.

Vi fokuserer ikke kun på at sælge udstyr – vi har Danmarks største serviceafdeling med mere end 17 erfarne teknikere (heraf 13 i Danmark, 3 i Norge og 1 i Sverige). Disse serviceteknikere står til din rådighed – og du kan vælge at tegne en servicekontrakt med os eller at tilkalde en tekniker ved behov for akut service eller reparation.

Nyheder og artikler

Læs seneste nyt fra Fitness Engros og fitnessbranchen

OFFICIEL LEVERANDØR AF FITNESSUDSTYR TIL HERRELANDSHOLDET

8. oktober 2021 Nyheder og artikler
"Vores samarbejde med Fitness Engros har meget stor betydning for os..." - Christian Nørkjær

ØG INDTJENINGEN MED TANITA KROPSANALYSE TIL MEDLEMMER OG KLIENTER

10. september 2020 Nyheder og artikler
Øg din indtjening med Tanitas kropsanalysevægt til medlemmer og klienter på få sekunder.

NYHED: INTENZA 450-SERIES

22. juli 2020 Nyheder og artikler
Med introduktionen af 450-serien fås kardiomaskinerne nu også i et iøjnefaldende sort design...

MELD DIG IND NU OG STØT DIT TRÆNINGSCENTER

15. juni 2020 Nyheder og artikler
Nu står landets fitnesscentre, crossfit-boxe, pt-studios m.v. omsider over for at kunne invitere medlemmerne tilbage indenfor efter corona-nedlukning - men bekymringen slutter ikke her.

VEDLIGEHOLD AF BIKE BIKE SMART+

11. juni 2020 Nyheder og artikler
Vi anbefaler, at I sørger for regelmæssig rengøring af jeres cykler, så de forbliver i topform. Der er ikke nogen større fornøjelse, end følelsen af en Body Bike, der kører som smurt.

VEJLEDNING TIL RENGØRING OG DESINFICERING AF UDSTYR

10. juni 2020 Nyheder og artikler
Sådan rengører og desinficerer du træningsudstyret uden at udstyret lider skade.
Christian Nørkjær -
OFFICIEL LEVERANDØR AF FITNESSUDSTYR TIL HERRELANDSHOLDET

"Vores samarbejde med Fitness Engros har meget stor betydning for os. Det sikrer os optimal forberedelse før vi går på træningsbanen og aftalen betyder at vi altid har mulighed for at bygge vores gym op præcis som vi ønsker."

Christian Nørkjær, Chef for Herre-A Landsholdet Fodbold
TÜRKER ALICI -
Varmeste anbefalinger

Mine varmeste anbefalinger går ikke kun til udstyret hos Fitness Engros, men til hele teamet bag det. Maskiner og udstyr er top klasse til priser, hvor alle kan være med. Udover det, så er servicen lige som den skal være, og mangler man inspiration eller hjælp, så er Fitness Engros klar til at opfylde dine ønsker.

Se Türker her: @fitbyturker

TÜRKER ALICI, Founder of @bronutsdk, Personlig Træner m.m.
LOUISE VENNEKILDE -
Kvalitetsudstyr!

Fitness Engros har støttet mig gennem min sportslige karriere, hvilket jeg er utrolig taknemmelig for. Jeg har benyttet deres udstyr til at træne frem mod både EM, VM og OL i olympisk vægtløftning, og kan derfor stå 100% inde for kvaliteten og funktionaliteten af dette.

Se mere til Louise her: @luluthelifter

LOUISE VENNEKILDE, Vægtløfter, verdensrekordholder og Danmarks stærkeste vægtløfter gennem tiden

Nogle af vores kunder

Vi har kunder i mange forskellige brancher. Den erfaring tager vi med, når vi skal hjælpe din virksomhed.