Bear KompleX Carbon Grips - 3 Hole str. S

Grips af god kvalitet, der beskytter dine hænder når der opstår friktion mellem stang og din hånd. Forebygger hård hud og slidtage. Læs mere

445 kr. 

3 på lager

Bestil inden 2 timer og 58 minutter for at få den sendt i dag
Hurtig fragt eller afhentning
365 dages returret
Prismatch

Beskrivelse

Grips beskytter hænderne. Du er godt i gang med en WOD – dagens træning i crossfit. En af øvelserne er pull-ups, og hænderne brænder allerede. Efter et godt kip løfter du kroppen op, og mærker hvordan vægtstangen du hænger i, virker glattere.

Du tænker at du hurtigt skal have mere kalk på hænderne for at sikre dit greb. Men det du nok mest har brug for, er grips der beskytter hænderne.

Problemet med øvelser i stang og rig er at der er stor friktion mellem håndflade og stang. Uanset om du bruger en pull-up bar derhjemme, eller træner i rigs i træningscenteret, så kan det være en god idé at bruge grips.

Grips med 3 huller beskytter mest

Denne variant af grips fra Bear KompleX har tre huller. Det sikrer at dit grip sidder bedre fast på hånden. De er dominerende grips. Især fordi det er carbon grips, så vil de føles stive det første stykke tid. De skal lige arbejdes til, før de sidder godt.

For dig der har brug for beskyttelse af hele hånden, er grips med tre huller det bedste valg.

Carbon beskytter dig mod det uventede

Bear KompleX Carbon Grips til både mænd og kvinder, er lavet af letvægtscarbon. En af de store fordele ved carbon er at det giver dine grips en overflade, der næsten virker klistret. Det sikrer et godt greb på næsten alting, og er særligt nyttigt når du træner under skiftende forhold.

Træner du for eksempel udendørs, så kan dit greb i høj grad blive påvirket af temperatur, regn eller stærk sol. Med meget varme og tørre hænder vil du uden tvivl have et godt fast greb. Men hvis stangen er varm, så er du næsten sikker på at rive huden af hænderne.

Omvendt vil du hurtigt glide af stangen hvis du sveder i håndfladerne, og træner på en kølig glat stang.

Det er ikke altid at rigs og stænger i et træningscenter er ens. Nogle er glatte, andre er riflede, de kan være belagt med kalk osv. Her vil grips af carbon være en kæmpe fordel. De giver et godt greb på næsten alle typer overflader. De giver optimal beskyttelse af dine hænder.

Særligt for dig der laver dødløft

En vægtstang til dødløft har rifling og er tyndere en almindelige stænger. Den er optimeret til et fast greb. Der kan godt blive set skævt til at du benytter grips til dødløft. Hvorfor? – Fordi grips giver et ekstra stærkt greb om vægtstangen, der gør at du lige kan tage et par løft mere – eller et par kilo mere.

Men der er en god grund til at bruge grips alligevel. Det er nemlig rigtig ærgerligt at gå glip af træning fordi du har ødelagt hænderne med vabler eller afrevet hud. Har du tendens til at skade hænderne, så kan det være en god idé at supplere med grips en gang i mellem.

Følg størrelsesguiden herunder for valg af den korrekte størrelse grips.

Mål din håndflade med et målebånd, som anvist forneden:

StrørrelseMål
XS<9,5 cm
S9,5 - 10,8 cm
M10,8 - 12,1 cm
L12,1 - 13,3 cm
XL13,3 cm <

Produktinformation

Brand: Bear KompleX
Varenummer: BKX-C-3H-S
Leverandør varenummer: Grip_Small_3hole_CARBON
EAN nummer: 5714434150419
Farve: Sort
Stand: Ny
Nettovægt (kg): 0

Anmeldelser

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.


Kunder købte også

Crossmaxx Lifting Straps
Bear KompleX Carbon Grips - 3 Hole str. L Bear KompleX Carbon Grips - 3 Hole str. L
Crossmaxx Lacrosse Bold
Crossmaxx Speed Rope Sjippetov
Crossmaxx Ab Mat Pro
Bear KompleX Carbon Grips - 3 Hole str. M Bear KompleX Carbon Grips - 3 Hole str. M