Intenza

Intenza Fitness er cardio-udstyr i strømlinet, moderne design med et bredt spektrum af træningsprogrammer og underholdning, der appellerer til brugerne med en intuitiv kontaktflade på alle maskinernes skærme. 

Intenza Fitness har også deres egen side her

Grundstenene bag Intenzas cardio-serier er design, træningsoplevelse og miljøvenlig produktion. Til det formål har Intenza etableret ekstraordinære produktionsfaciliteter, hvor der både tages hensyn til planeten og medarbejdernes arbejdsmiljø. Intenza er et bæredygtigt brand, der stræber efter at forbruge færrest mulige af naturens ressourcer, og har et af branchens laveste CO2-udledninger. Dine medlemmer er sikret en cardio-oplevelse i topklasse og ro i sjælen med Intenza.

Intenza har to cardio-serier: 550 og 450, som består af løbebånd, trappemaskiner, motionscykler, sofacykler og crosstrainere. Læs nærmere om serierne forneden.

Intenza

550 series

Intenzas 550 serie består af cardiomaskiner, hvor aluminium går sammen med den nyeste teknologi for at skabe den mest komfortable og unikke løbeoplevelse. Serien er fremstillet i et minimalistisk, æstetisk design, der samtidig er meget brugervenligt og tilbyder en række inspirerende og engagerende konsolfunktioner. Alle modeller i denne serie kan købes med to forskellige skærme: Entertainment Series eller Interactive Series.


Entertainment-serien (e-serie)

Intenzas e-serie giver brugeren utallige underholdningsmuligheder med en 19" touchskærm, indbygget TV (understøtter analog og digitalt TV), internetadgang m.m. - sideløbende med en række træningsprogrammer. Derudover er der mulighed for tilkobling af HDMI-enheder samt tilslutning af høretelefoner via 3,5 mm stereo jackstick og Bluetooth-forbindelse.

Intenzacast™

Intenzacast™ giver brugeren mulighed for at spejle indhold og underholdning direkte fra en smartphone (iOS/Android) op på cardiomaskinens 19” store TFT touchskærm.

InCare™ Online

E-serien er udstyret med Intenza InCare™ Online, som er udviklet til at give dig god service og mest mulig værdi. InCare ™ Online foretager automatiske fejlsøgninger, når der er adgang til internettet via wi-fi, og sender – hvis cardiomaskinen finder fejl af teknisk karakter – en rapport til teknisk service, som herefter forsyner dig med en løsning på fejlen. Derudover sørger InCare™ Online også automatisk for at installere løbende software-opdateringer.


Interactive-serie (i-serie)

Intenzas i-serie er udstyret med Uni-Dial Navigation Control, som er et brugervenligt system, der giver hurtig adgang til de tilgængelige indstillinger. Ved blot at dreje og klikke på hjulet på konsollen, kan du hurtigt indstille og ændre træningsindstillinger. Uni-Dial er med til at inspirere brugeren til at variere sin træning – lige så nemt som at trykke “Quick Start”. Al information fremgår tydeligt og overskueligt på konsollens store 18” LED Dot Matrix display, så brugeren kan følge træningsresultaterne.

Intenza InCare™

Ved behov for teknisk fejlfinding på cardiomaskinen kan du nemt downloade en servicerapport til et USB-stik via konsollen. Rapporten sendes til Intenzas serviceteam, som indenfor 24 timer sender dig svar med årsag til problemet samt en løsning. Ligeledes opdateres softwaren på cardiomaskinerne nemt vha. USB.

InZone™ Pulstræning

InZone™ pulstræning er en funktion i både e- og i-serien. InZone™ guider brugeren visuelt til brugeren at træne med den mest optimale intensitet. Brugeren får feedback vha. tydelig farveindikation på cardiomaskinens display, hvilket maksimerer brugerens træningsudbytte.


450 series

Intenzas 450 serie af cardiomaskiner er udviklet til den intense og fokuserede træning og optimeret, således at de møder behovet for de længere distancer. Intenza har i denne serie fundet balancen mellem performance, stabilitet og komfort kombineret med det visuelle. Med øje for det æstetiske og minimalistiske design, har Intenza designet en eksklusiv cardioserie, som giver en brugeroplevelse i topklasse. Cardiomaskinerne i denne serie findes med to konsoller: i2 og i2S.


450 i2 Console

Intenza har sat standarden med cardiomaskinerne i denne serie. De giver performance, brugervenlighed og et upåklageligt design med mottoet: "din træning, dine regler". 450 i2 konsollen har et forbedret 12" LCD display med en Uni-Dial™ knap, der hurtigt giver adgang til cardiomaskinens funktioner og indstillinger. LCD skærmen er nem at anvende og navigerer brugeren igennem træningen på enkel vis.

InCare™ Online

Med i2 konsollen kan du trygt stole på Intenzas ekspertise. InCare™ Online er udviklet til, at tekniske fejl kan udredes effektivt. Cardiomaskinen foretager automatiske fejlsøgninger, når den har internetforbindelse via wi-fi, og sender – hvis der findes fejl af teknisk karakter – en rapport til teknisk service, som efterfølgende forsyner dig med en løsning på fejlen. Desuden sørger InCare™ Online også for at installere løbende software-opdateringer automatisk.


450 i2S Console

450 i2S konsollen er designet til dig, der går op i funktionalitet og ønsker en overskuelig træning. 450 i2S konsollen er udstyret med en minimalistisk hvid bagbelyst LED kontaktflade og tre knapper. Intenzas Uni-Dial™ fører brugeren igennem en eksklusiv og intuitiv træning med alle de essentielle informationer på konsollen, herunder valg af træningsprogrammer eller blot hurtig start.
Hvis der skulle opstå tekniske fejl, kan fejlen hurtigt spores ved at hente en fejlkode via konsollen, som udredes gennem Intenzas kundeservice. 

InZone™ Pulstræning

 InZone™ pulstræning findes både i e- og i-serien. InZone™ guider brugeren visuelt til at træne med den mest optimale intensitet. Brugeren får feedback vha. tydelig farveindikation på cardiomaskinens display, hvilket maksimerer brugerens træningsudbytte.


Intenza Fitness er cardio-udstyr i strømlinet, moderne design med et bredt spektrum af træningsprogrammer og underholdning, der appellerer til brugerne med intuitivt interface på alle maskinernes skærme.

Grundstenene bag Intenza cardio-serien er design, træningsoplevelse og miljøvenlig produktion. Til det formål har Intenza etableret ekstraordinære produktionsfaciliteter, hvor der både tages hensyn til planeten og medarbejdernes arbejdsmiljø.

Intenza stræber efter at forbruge færrest mulige af naturens ressourcer.

Intenza stræber efter at forbruge færrest mulige af naturens ressourcer samt efterlade mindst muligt overskydende affald. Intenzas produktionsfaciliteter har en af branchens laveste CO2-udledninger og næsten 2.000 solpaneler forsyner Intenzas faciliteter samt nogle af de omkringliggende virksomheder.

Læs mere om Intenzas ”Green manufacturing” på deres egen hjemmeside.