Assault Fitness

Assault Fitness Inc. er den ledende producent indenfor fitnessmaskiner til de mest veltrænede atleter. Men samtidig ligeså anvendelig for alle, der ønsker at udfordre deres grænser på egne præmisser.

Assault Fitness er specialiserede i at bygge træningsmaskiner, der kan holde til hård træning og ekstreme belastninger i årevis. Missionen er kvalitetsmaskiner, der kan bruges for sig selv og som en del af en workout. Derfor er disse maskiner perfekte til HIIT træning (High Intensity Interval Training), da brugeren selv bestemmer intensiteten af træningen.

Assault Fitness

Assault Fitness Inc. har som mission at bygge fitnessmaskiner, der kan tilfredsstille selv den mest krævende, professionelle atlet – og holde til de deraf følgende ekstreme belastninger i årevis.
Assault Fitness vil sætte den nye standard for kvalitetsudstyr til HIIT (High Intensity Interval Training) – værdsat af de mest veltrænede atleter i hele verden – men alligevel alsidig nok til også at kunne anvendes af alle andre, der ønsker at udfordre sig selv via den hårdest tænkelige form for træning.