Granuflex Basic Gummiflise 1000 x 1000 x 15 mm

Granuflex gummigulv er robuste og designet til at modstå slid og tunge vægte. Gummifliserne er stødabsorberende og bæredygtige, da de er fremstillet af genanvendeligt gummi. Fliserne er desuden skridsikre - også selvom de er våde. Læs mere

265 kr. 

20+ på lager

Hurtig fragt eller afhentning
Bestil inden 2 timer og 58 minutter for at få den sendt i dag
365 dages returret
Prismatch

Beskrivelse

Granuflex Basic Gummiflise 1000 x 1000 x 15 mm er en kvalitetsrigtig gummiflise udviklet til professionelle fitness- og træningsarealer. Gummiflisen måler 1000 mm i både bredden og længden samt 15 mm i højden. Flisen er sort og vejer 13,5 kg.

Flisen kan let skæres til og kan købes i både store og små mængder. Dermed er der rig mulighed for at indrette både større og mindre træningsarealer med gummifliser i høj kvalitet.

Gummiflisen fra Granuflex er kendt for at byde på høj slidstyrke og for at have en stødabsorberende evne.

Granuflex er specialister i gulv til fitness

Granuflex, der er producenten bag denne gummiflise, er specialister i at udvikle og fremstille gulv til fitness. Det er i sig selv et kvalitetsstempel. Granuflex er et populært brand i både ind- og udland, og med god grund.

Omtalte gummiflise er fremstillet til det professionelle marked, men kan også bruges af private, der ønsker at indrette deres eget træningsrum i hjemmet.

Gummifliserne fra Granuflex fås i adskillige forskellige farver, tykkelser og strukturer. Fliserne egner sig bl.a. til crossfit- og frivægtsområder.

Sikkerheden er i højsædet

Granuflex går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed, og det kommer til udtryk gennem denne gummiflise. Flisen kommer nemlig med en lang række gode egenskaber. Ligesom producentens øvrige gummifliser, så er denne flise både lyd- og støddæmpende, vand- og frostsikker samt skridsikker. At flisen er vand- og frostsikker betyder, at den er velegnet til både indendørs og udendørs brug.

Granuflex Basic Gummiflise 1000 x 1000 x 15 mm byder på en særlig stødabsorberende evne, der ikke kun er en sikkerhed for det underliggende gulv. Det er også med til at sikre, at vægte og andet udstyr, der bliver tabt på gulvet, ikke springer ukontrolleret omkring. Gulvet byder, grundet den stødabsorberende evne, på glimrende beskyttelse over for både gulv såvel som omkringstående personer og udstyr.

Miljørigtige gummifliser

Alle gummifliserne fra Granuflex er fremstillet af 100 % genanvendeligt gummimateriale – og denne flise er ingen undtagelse. Gulvene er fremstillet af brugte bildæk og er derfor et miljørigtigt valg.

Der ydes 3 års garanti på gulv til fitness fra Granuflex.

Granuflex gummigulvs stødabsorberende evne er både en sikkerhed for det underliggende gulv og modvirker at vægte, der måtte blive tabt på gulvet, ikke springer ukontrolleret omkring til fare for omkringstående personer og udstyr. Gummifliserne er desuden skridsikre, også selvom de er våde.

Alt afhængig af det underlag, som gummigulvet skal ligge på og beskytte, kan der vælges gummifliser i forskellige tykkelser og med forskellig stødabsorberingsevne.

Vi står klar til at vejlede dig til den rigtige løsning til dit træningsområde. Kontakt os på mail eller tlf. 56141544.

Et miljøvenligt valg

Alle vores gummifliser fra Granuflex er fremstillet i 100 % genanvendeligt gummimateriale. Granuflex producerer gummivarer med omtanke for miljøet, og alle gulvene er fremstillet af brugte bildæk.

Produktinformation

Brand: Granuflex
Varenummer: MÅTTEFITNESS_S_15mm
Leverandør varenummer: 226ZWA015M1100ZFI
EAN nummer: 5714434130350
Farve: Sort
Stand: Ny
Bruttovægt (kg): 13.5
Bruttohøjde (cm): 1.5
Bruttobredde (cm): 100
Bruttolængde (cm): 100
Nettovægt (kg): 13.5
Nettohøjde (cm): 1.5
Nettobredde (cm): 100
Nettolængde (cm): 100

Anmeldelser

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.


Relaterede produkter

Granuflex Vægtløftning Gummiflise 30 mm

Varianter fra 465 kr. 
423,75 kr. 
Granuflex Gummigranulat 20 kg