Løbebånd

Et løbebånd er en populær motionsmaskine med et utal af fordele. Løbebåndet giver ikke kun mulighed for at forbrænde en masse kalorier og få pulsen op, men gør det også muligt at forbedre konditionen og løbeformen. 

Vi forhandler løbebånd til ethvert niveau og ethvert budget. Hvad end det er et prisvenligt løbebånd med de basale funktioner eller et professionelt løbebånd spækket med motorkraft, indbyggede programmer og smarte funktioner, du er på udkig efter, så finder du det ønskede løbebånd hos Fitness Engros. 

Vi tilbyder professionelle løbebånd i mange forskellige prisklasser til private og erhverv 

Her på siden finder du vores store udvalg af løbebånd til private og erhverv. De mange løbebånd stammer fra forskellige brands og befinder sig i flere forskellige prisklasser, men du er uanset valg af løbebånd sikret en god handel. Vi går nemlig ikke på kompromis med kvaliteten, og det synes vi heller ikke, at du skal gøre. 

For at skabe dig et overblik over vores moderne løbebånd kan du med fordel benytte vores filtre. Du kan f.eks. sortere produkterne efter pris, navn, brand, drivkraft og meget mere. For mere info om de forskellige produkter, skal du klikke dig ind på produktsiderne. Her sørger vi for at fremhæve alle relevante funktioner og data som antal træningsprogrammer, motorydelse, justeringsmuligheder, vægt og meget mere. Du kan endvidere sortere vores løbebånd efter anvendelsesformål, alt efter om du skal bruge løbebåndet derhjemme, i et fitnesscenter eller et helt tredje sted. 

Vi forhandler løbebånd til følgende anvendelsesformål: 

 • Professionel 
 • Semi-professionel 
 • Hjemme 

Løbebånd til hjemmet 

Du behøver ikke at melde dig ind i et fitnesscenter for at få adgang til et løbebånd. Der er nemlig rig mulighed for at købe et løbebånd til hjemmebrug. Du skal have et løbebånd derhjemme, hvis du gerne vil kunne løbetræne, når det passer dig, og hvis du gerne vil slippe for transport i forbindelse med træning. 

Hvad end dit kommende løbebånd skal stå på hjemmekontoret eller i dit homegym, så kan du med fordel vælge et kompakt løbebånd, der ikke optager mere plads end højst nødvendigt. Optimalt set bør du vælge et sammenklappeligt løbebånd, så det fylder minimalt, når det ikke er i brug. Sæt flueben ved Ja under Foldbar ved vores filtre, hvis du gerne vil have et foldbart løbebånd. Så præsenterer vi dig for alle vores sammenklappelige løbebånd. 

Til hjemmebrug byder vi bl.a. på gode modeller fra PRFormance og BH Fitness. 

Løbebånd til fitnesscentre 

Hos Fitness Engros fører vi et bredt udvalg af løbebånd til fitnesscentre. 

Samtlige af modellerne til centerbrug er designet og udviklet til intensiv brug, og de byder på et hav af forskellige programmer, mange funktioner, god affjedring og andre fordele. 

Skal medlemmerne i fitnesscenteret have adgang til de bedste løbebånd, hvor der ikke er en finger at sætte på hverken ydeevnen, brugervenligheden, løbefladen eller træningsprogrammerne, så vælg et af vores mange professionelle løbebånd. Tag f.eks. et kig på vores professionelle modeller fra Assault Fitness, Star Trac, Intenza og Xebex. 

Fordele ved at motionere på et løbebånd 

Motion kan opnås på mange forskellige måder. Løb er dog uden sammenligning den mest udbredte og populære motionsform. Er du også begejstret for løb, så kan du vælge at løbe udendørs på nogle af de mange stier eller indendørs på et løbebånd. Sidstnævnte er forbundet med mange unikke fordele, som du præsenteres for herunder. 

Derfor skal du motionere på et løbebånd: 

 1. Løb er effektiv konditions- og kredsløbstræning – Der er mange gode grunde til at løbe. Ved at løbe kan du ikke kun forbedre din kondition og forbrænde en masse kalorier. Du kan også glæde dig over, at løb er effektiv kredsløbstræning, og at du derfor kan styrke hjertet og sænke blodtrykket. 
 2. Du bliver ikke påvirket af vejret – Med et løbebånd er der rig mulighed for at løbetræne uden at blive hverken kold eller våd. Når du løber indendørs, er du nemlig, helt naturligt, uafhængig af vejret, hvilket kan være en stor fordel med tanke på det ustabile danske klima. 
 3. Båndet er let at indstille – Løbebånd er meget simple at anvende sammenlignet med andre motionsmaskiner. Du skal blot angive en hastighed samt evt. et træningsprogram og hældning for at komme i gang. 

Dette bør undersøges og overvejes ved køb af et løbebånd 

Resultatet af en dybdegående løbebånd test vil måske kunne give dig en indikation af, hvilke modeller der er de bedste. For at træffe det helt rigtige valg er du dog nødt til at stille skarpt på egne behov og præferencer. Et godt løbebånd for andre er nemlig ikke nødvendigvis et godt valg for dig. 

Undersøg med fordel følgende: 

 • Display – Kommer modellen med et overskueligt display? • Motor – Er modellen udstyret med en kraftfuld motor? 
 • Programmer – Er der indbyggede træningsprogrammer og virtuelle ruter? Og i givet fald hvilke og hvor mange? 
 • Maksimal hastighed – Hvor hurtigt kan der løbes på båndet? (eksempelvis 20 eller 25 km/t) 
 • Størrelse – Hvor stort er det? Og kan det klappes sammen? 
 • Funktioner – Tilbydes der særlige funktioner? (eksempelvis pulsmåling, elevation, Bluetooth m.v.) 
 • Design – Hvordan er designet? Og passer det ind i det tiltænkte lokale? 
 • Maks. brugervægt – Hvad er den maksimale brugervægt? Og er det tilstrækkeligt? 

Du kan selv fortsætte listen, hvis der er andre ting, du finder vigtige ved køb af et nyt løbebånd. Skal vi hjælpe dig med at finde dit nye løbebånd, så tøv ikke med at kontakte os. Du er også velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål til et specifikt produkt mht. motorens effekt, den maksimale hastighed, maks personvægt eller noget helt fjerde. 

Hvem producerer de bedste løbebånd på markedet? 

Der findes efterhånden en lang række producenter af løbebånd. Nogle har specialiseret sig i at udvikle modeller til professionelt brug, andre har privatpersoner som målgruppe, og helt tredje forsøger at stille behovene hos både private og erhverv. Hos Fitness Engros kan du købe motionsmaskiner til løb fra mange producenter. De mest populære løbebånd kommer i øjeblikket fra følgende brands: 

 • Assault Fitness 
 • Intenza 
 • Woodway 
 • Xebex 
 • Star Trac

 Vi kan desværre ikke svare på, hvilken producent der er den bedste, da det er en individuel sag. Vi kan dog garantere dig, at du får et lækkert løbebånd, uanset hvilke af ovennævnte brands du vælger. 

Få maksimal glæde af dit løbebånd 

Skal du have maksimal glæde af dit løbebånd, så skal du være bekendt med, hvordan du anvender og vedligeholder maskinen. I den forbindelse vil det først og fremmest give rigtig god mening at læse, eller som minimum skimme, manualen. Du kan sandsynligvis også finde en videointroduktion til modellen på nettet. 

Herunder får du nogle flere tips: 

 1. Investér i et par gode og ergonomiske løbesko
 2. Sørg for at placere dig rigtigt på løbefladen 
 3. Start i et roligt tempo (start evt. med at gå og sæt trinvis tempoet op) 
 4. Gør brug af et indbygget træningsprogram for at højne motivationen og løbeglæden 
 5. Sørg for at variere træningen med intervaller m.v. (interval træning er yderst effektivt) 
 6. Stræk ud efter hver løbetræning 
 7. Sæt dig grundigt ind i, hvordan løbebåndet skal rengøres og vedligeholdes 

Bruger du lidt tid på at indstille båndet, og gør du brug af de adskillige funktioner og programmer, så kan du se frem til en rigtig god løbeoplevelse. 

Få et billigt løbebånd uden at gå på kompromis med kvaliteten 

Ja, det er muligt at finde billige løbebånd, der byder på en kraftig motor, en stor løbeflade, minimal vedligeholdelse og et flot design. Det har vi flere eksempler på i vores sortiment. Du kan med fordel sortere vores mange produkter efter pris, hvis du gerne vil præsenteres for nogle af de billigere modeller først. Ønsker du en model med en kraftigere motor og en potentiel længere levetid, så tag et kig på nogle af de semi-professionelle og professionelle modeller. De dyrere modeller tillader ofte også en højere brugervægt. 

De fleste løbebånd er på lager og kan leveres til dig inden for få hverdage. 

Få fri fragt og 365 dages returret ved køb af løbebånd hos Fitness Engros 

Der er mange fordele ved at handle motionsmaskiner hos Fitness Engros. Fri fragt (ved køb over 995 kr.) og 365 dages returret er blot nogle af fordelene. Du kan desuden forvente at spare mange penge på dit køb, hvad end du vælger et stort eller lille løbebånd fra vores sortiment. Endvidere er vores udvalg kendetegnet ved, at der er maskiner for både ambitiøse løbere såvel som fritidsløbere.

Løbebånd - Professionel kvalitet til private og erhverv

Hos Fitness Engros finder du et stort udvalg af løbebånd i høj kvalitet fra anerkendte mærker. I vores sortiment er der løbebånd til professionelle fitnesscentre såvel som til kvalitetsbevidste privatpersoner. Vi leverer, installerer og servicerer i hele Danmark. Vores løbebånd er af højeste kvalitet og beregnet til at kunne holde til kommerciel brug.

Hvilket løbebånd til hjemmet skal man vælge? 

Uanset om du bare ønsker at finde et billigt løbebånd med de mest basale funktioner, eller om du ønsker en af topmodellerne med alverdens smarte funktioner, så har vi, hvad du søger. 

Først og fremmest er det vigtigt, at du gør dig nogle tanker om, hvilke behov du egentlig har til et løbebånd. Har du allerede nu en idé om, at det kunne være fedt med en masse avancerede funktioner, så du bl.a. får mulighed for at vælge mellem flere forskellige programmer, forbinde med Bluetooth for indsamling af træningsdata, real-time forbindelse med Apple Watch, USB-port til opladning af smartphone, touchskærm eller mulighed for at tilkoble pulsbælte, så er det ganske vist i den dyrere ende af vores produktkatalog, du skal kigge. Men det er alligevel funktioner som disse, der kan være med til at give dig det fulde udbytte fra din træning. 

Samtidig vil det jo naturligvis ofte også være sådan, at pris og kvalitet hænger sammen. Bl.a. er det kendetegnende for vores løbebånd i dén del af produktkataloget, at de ofte også har en længere levetid. Den lange levetid skyldes eksempelvis, at den type af løbebånd er bedre i stand til at udlede varmen end traditionelle løbebånd. Tit vil det nemlig være friktionsvarmen, der opstår, når man løber på løbebåndet, som er skyld i slid på båndet. Et kvalitetsløbebånd er bedre i stand til at udlede varmen, og det er faktisk kendetegnende for stort set samtlige af de løbebånd, vi har i sortimentet, at de er produceret med øje for, at varmen på fornuftig vis bliver ledt væk. 

Fordele ved at have et løbebånd i hjemmet 

Med et løbebånd stående i hjemmet er du først og fremmest ikke afhængig af vind og vejr, når du står og skal beslutte, om du virkelig orker den løbetur, du havde sat dig selv op til. Har du et løbebånd stående, kan dårligt vejr i hvert fald aldrig blive en undskyldning igen.

En anden fordel ved at du selv har et løbebånd stående, er, at du ikke er afhængig af fitnesscentrets åbningstider, når du skal ud at løbe. Det kan være, at du er vant til at tage i fitnesscentret for at tage tur på løbebåndet. Men udover at centrets åbningstider kan være et problem, når du skal have det passet ind i en travl hverdag, så kan det også være et problem og et irritationsmoment at komme ned i træningscentret og opdage, at alle løbebåndene er optaget. Det problem slipper du i hvert fald også for, hvis du har løbebåndet stående hjemme i husstanden. Samtidig sparer du også transporttiden til og fra fitnesscentret.

Bredt udvalg af løbebånd uden motor og med motor 


Uanset om du foretrækker at løbe ved brug af egen kraft, eller om du ønsker, at løbebåndets motorkraft skal hjælpe til, så har vi det, du søger. 

Du kan f.eks. vælge at gøre brug af løbebåndets motorkraft, så du kan komme op på hele 20 km/t og opnå en hældning på 15 %. 

Ønsker du et løbebånd helt uden motor, så kan vi også klare det. Det er i de seneste par år blevet ganske populært at træne på løbebånd uden motor. Det skyldes for manges vedkommende, at udbyttet ved træningen bliver markant større. Man kan således opnå op mod 30 % større udbytte ved træning på et løbebånd uden motor sammenlignet med et bånd med motor. 

Når man skal have presset træningen ind i en travl hverdag, ønsker man i bund og grund bare, at træningen er så effektiv som muligt, og det er den i den grad med et løbebånd af denne type.

At der ingen motor er, betyder selvfølgelig også, at det ikke bruger strøm. Det er nemt for brugeren at justere hastigheden og tempoet i træningen, da løbebåndet selv formår at regulere, alt afhængig af hvordan man som bruger bevæger sig.

Bevæger du dig fremad mod fronten af båndet, vil hastigheden øges. Bevæger du dig mod midten af båndet med færre og lettere skridt, vil farten blive sænket. Standser man helt og står stille på midten af båndet, stopper båndet. 

Hvad er et curved løbebånd? 

Et curved (eller buet) løbebånd er, som navnet antyder, et løbebånd, hvor båndet har en buet form. 

Nogle vil finde det rarere at løbe på et curved løbebånd, da det kan føles som en mere naturlig måde at løbe på, end det gør på et bånd, der er helt plant. 

Samtidig vil du – når du løber på et curved løbebånd – i høj grad få aktiveret dine baglår og baller. Oftets vil et curved løbebånd være manuelt, hvilket betyder, at du selv styrer hastigheden. 

Med flere af de forskellige buede løbebånd, vi har i sortimentet, gælder det nemlig, at de intet strøm bruger. Så lidt ligesom i et hamsterhjul er du selv med til at bestemme, hvor hurtigt det skal gå. 

Med et buet løbebånd er du måske nervøs for, om det er sværere at stå fast, end det er på et af de traditionelle løbebånd med et plant bånd. Det er dog på ingen måde tilfældet, da de kurvede løbebånd som regel er belagt med skridsikkert gummi. Samtidig er der på de fleste af løbebåndene håndtag i siderne, som man kan gøre brug af for støtte, hvis det skulle blive nødvendigt. 

Et kurvet løbebånd er oplagt til HIIT træning og atleter, der træner for at forbedre deres maksimale hastighed eller udholdenhed. 

Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej 

Står du stadig og er i tvivl om, hvilket løbebånd du skal vælge, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Så vil vi med glæde hjælpe med de tvivlsspørgsmål, du måtte stå tilbage med.  

Finansiering af løbebånd

Når du køber løbebånd hos os, kan du vælge at lave en afdragsordning og dele betalingen op i mindre månedlige betalinger. Vores erfarne konsulenter hjælper dig med godkendelse til leasing (leasing kræver kreditgodkendelse), uanset om løbebåndet er til privat brug eller erhverv.

CPO og brugte løbebånd

Fra til anden har vi partier af brugte løbebånd på lager eller såkaldte Certified Preowned (CPO) løbebånd, der er renoverede. Kontakt os direkte for at høre, hvad vi har på lager i denne kategori. Eller tag et smut forbi vores outlet.