Lifemaxx

Lifemaxx har i mere end 10 år designet, fremstillet og leveret alle former for fitnessudstyr til fitnessbranchen i hele Europa. Lifemaxx har udviklet og designet deres fitnessudstyr efter brugernes behov og har især haft fokus på funktionalitet af deres produkter. Selvom træningsudstyret fra Lifemaxx er tiltænkt funktionel træning, kan det bruges til alt form for træning, da det er alsidige træningsredskaber. 

Lifemaxx kan inddeles i tre brands: Lifemaxx, Crossmaxx og LMX.

Lifemaxx

Crossmaxx

Crossmaxx er et brand under Lifemaxx, som siden 2012 har budt på en lang række professionelt fitnessudstyr. Crossmaxx designer især udstyr til HIIT (High Intensity Interval Training) træningsformer, herunder blandet andet CrossFit og andre former for funktionelt træning. Udstyret spænder bredt fra vægtstænger og power racks til GHD og AirBike. 

Udover løse dele, har Crossmaxx modulopbyggede rigs, hvor du i samarbejde med vores konsulenter, kan skræddersy dit personlige stativ.

LMX

LMX er et brand med sin egen identitet udviklet af Lifemaxx, som tilbyder en lang række småudstyr til brug i funktionel træning, blandt andet stativer, barer, bænke, yoga udstyr, vægte m.m. Udstyret i denne serie er af høj kvalitet i et nutidigt design med friske og iøjnefaldende farver.