Hos Fitness Engros kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige træningsbænk, hvad end du er på udkig efter en bænk til dit private træningsrum eller til et professionelt fitnesscenter. Vi forhandler nemlig træningsbænke til begge formål.

Du opnår mange fordele ved at købe din nye træningsbænk hos Fitness Engros. Ikke nok med, at vi byder på et bredt og differentieret udvalg, så forkæler vi dig også med fordele som 365 dages returret, hurtig levering og konkurrencedygtige priser. Med andre ord er du sikret en god handel, når du shopper bænke eller andet træningsudstyr hos os. 

Stort udvalg af træningsbænke til private og erhverv

Leder du efter en pålidelig forhandler af træningsbænke til private og erhverv? Så er du landet på den helt rigtige side. Med vores mere end 20 års erfaring i branchen har vi alle forudsætninger for at udvælge det helt rigtige træningsudstyr, og derfor kan du stole trygt på, at de lagerførte bænke befinder sig i den helt høje kvalitetsende. 

I venstre side kan du angive dine præferencer (hvis nogen) i forhold til brand, kropsdel, produktlinje og pris. Dette kan du med fordel gøre brug af, hvis du f.eks. har et favoritmærke eller et budget, du gerne vil holde dig inden for. Du er også velkommen til at kontakte vores kundesupport, hvis du har brug for hjælp til at finde den helt rigtige træningsbænk. 

I de kommende afsnit præsenterer vi dig for nogle af de forskellige typer af bænke, du kan købe til dit træningsrum eller fitnesscenter. 

Kunsten at vælge den rette træningsbænk

En bænk er ikke bare en bænk, når det omhandler træningsbænke.

Ved første øjekast ligner mange af markedets træningsbænke måske hinanden, men der er ofte betydningsfulde forskelle. Af denne årsag bør du bruge tid på grundig research og sammenligning, inden du træffer et valg. 

Hos Fitness Engros forhandler vi bl.a. følgende træningsbænke:

 • Fladbænke
 • Skrå bænke (med justeringsmuligheder)
 • Bænkpres bænke (med stativ)

Den ene mulighed udelukker ikke nødvendigvis den anden, men har du kun plads til én bænk derhjemme, så skal du overveje nøje, hvilken bænk der er den rigtige. Du kan læse mere om de forskellige træningsbænke i de næste underafsnit. 

Fladbænk

Det er næsten ikke muligt at tale om træningsbænke uden at komme ind på fladbænke. En fladbænk er nemlig en yderst alsidig træningsbænk, der kan bruges til et hav af træningsøvelser. 

Fladbænken egner sig rigtig godt til styrketræning, idet du kan træne både triceps (eksempelvis dips og armbøjninger), mave (eksempelvis crunch), bryst (flyes og bænkpres), ryg (one arm row) og meget, meget mere. 

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af netop fladbænke. Nogle af dem kan justeres til forskellige positioner, mens andre ikke kan. Uanset dine præferencer er vi sikre på, at du kan finde din ideelle fladbænk i vores sortiment. 

Fordele ved fladbænke:

 • De er solide og stabile (egner sig til tung træning)
 • De har en praktisk størrelse (de egner sig også til private træningsrum)
 • De kan købes til meget overkommelige priser

Skrå bænk (med justeringsmuligheder)

Der er som bekendt mange fordele ved fladbænken, hvilket vi understregede i forrige afsnit, men der er også mange gode grunde til at købe en skrå bænk. 

En skrå bænk har den markante fordel, at den kan indstilles til mange forskellige positioner. Dette åbner helt naturligt op for en verden af træningsmuligheder. Typisk vil vinklen på hældningen variere fra 0 til 90 grader, og ofte er det muligt at justere både ryglæn og sæde. Det betyder også, at en skrå bænk i princippet vil kunne omdannes til en fladbænk. 

Skrå bænke er ofte lidt dyrere end fladbænke, men de ekstra penge er givet godt ud grundet den høje fleksibilitet og alsidighed, der følger med. Overvej derfor, om ikke en skrå bænk vil være en rigtig god investering til træningsrummet. 

Fordele ved skrå bænke:

 • De er alsidige og fleksible
 • De findes i mange størrelser og med forskellige features
 • Du får meget for pengene med en skrå bænk 

Bænkpres bænk (med stativ)

En tredje mulighed er at købe en bænkpres bænk. Som navnet antyder, så er denne bænk egnet til bænkpres – verdens mest populære brystøvelse.

Drømmer du om at få en stor, muskuløs og markeret brystkasse, så bør bænkpres være en del af dit træningsprogram. Det er nemlig den ultimative brystøvelse.

Hos Fitness Engros egner mange af vores træningsbænke sig til bænkpres, men vi forhandler også deciderede bænkpres bænke med stativer. En bænkpres bænk med træningsstativ fylder af gode grunde mere end en alm. træningsbænk, men overvej, om det ikke er det hele værd. 

Fordele ved bænkpres bænke:

 • De byder på høj stabilitet
 • De kan købes med integrerede stativer (med holder til vægtstang og holdere til vægtskiver)
 • De giver dig mulighed for at udføre verdens mest populære brystøvelse 

Hav også disse faktorer in mente i dit valg af bænk

Nu hvor du kender til de forskellige typer af træningsbænke og måske har besluttet dig for, hvilken type bænk du vil købe, så kan vi dykke lidt mere ned i de vigtige faktorer. Der er nemlig mange faktorer, du skal tage højde for, når du skal købe en ny træningsbænk.

Vær opmærksom på disse faktorer:

 • Længde og bredde (bænken skal passe til dig i forhold til din højde og drøjde)
 • Justeringsmuligheder (hvis nogen)
 • Design (hvis du har nogen præferencer)
 • Features (eksempelvis hjul)
 • Nettovægt (en let bænk er lettere at flytte rundt med)
 • Maks. brugervægt (det er sigende for kvaliteten og holdbarheden)
 • Pris (du skal selvfølgelig finde en bænk, der matcher dit budget)

Du kan selv supplere med andre faktorer, hvis der er andet, du finder vigtigt i dit valg af træningsbænk. 

Hvad skal jeg bruge foruden en træningsbænk i høj kvalitet?

En træningsbænk er stort set uundværlig, hvis man skal kunne udføre styrketræning. Derfor anbefaler vi da også alle at erhverve en eller flere træningsbænke, hvad end det drejer sig om private eller erhverv.

Foruden en træningsbænk vil det være oplagt at købe håndvægtekettlebellsvægtstænger og vægtskiver. Så sikrer du i hvert fald, at du kan udføre en lang række af øvelser, og at du kan træne hele kroppen uden undtagelser. Du finder naturligvis det hele hos Fitness Engros, så læn dig tilbage og udforsk vores sortiment. Uanset om du vælger det ene eller andet udstyr, så garanterer vi, at kvaliteten er i top. 


De fleste bænke har en eller flere skumgummipuder, der har et holdbart og vaskbart overtræk. Farven på dette overtræk er typisk sort eller rød – men specielle farveønsker kan imødekommes (købes separat). Bænkene kan være flade bænke eller være justérbare bænke, hvor én eller flere puder kan placeres i den ønskede vinkel. Olympisk pres bænk og Sissy Squat bænk m.fl. finder du også her. Hvis du vil optimere din træning, kan vi varmt anbefale de nye bænke fra Vicore (USA): Disse bænke har en luftpude i stedet for en skumgummipude. Luftpuden tvinger dig til at anvende alle dine musker (Core), idet du ikke alene skal udføre den planlagte øvelse (f.eks. med håndvægte) – du skal også holde balancen på bænkenes luftpuder. Du behøver ikke frygte holdbarheden af luftpudens gummioverflade: Den er testet til 2.041 kg (4.500 lbs).