Hos Fitness Engros kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige træningsbænk, hvad end du er på udkig efter en bænk til dit private træningsrum eller til et professionelt fitnesscenter. Vi forhandler nemlig træningsbænke til begge formål.

Du opnår mange fordele ved at købe din nye træningsbænk hos Fitness Engros. Ikke nok med, at vi byder på et bredt og differentieret udvalg, så forkæler vi dig også med fordele som 365 dages returret, hurtig levering og konkurrencedygtige priser. Med andre ord er du sikret en god handel, når du shopper bænke eller andet træningsudstyr hos os. 

Stort udvalg af træningsbænke til private og erhverv

Leder du efter en pålidelig forhandler af træningsbænke til private og erhverv? Så er du landet på den helt rigtige side. Med vores mere end 20 års erfaring i branchen har vi alle forudsætninger for at udvælge det helt rigtige træningsudstyr, og derfor kan du stole trygt på, at de lagerførte bænke befinder sig i den helt høje kvalitetsende. 

I venstre side kan du angive dine præferencer (hvis nogen) i forhold til brand, kropsdel, produktlinje og pris. Dette kan du med fordel gøre brug af, hvis du f.eks. har et favoritmærke eller et budget, du gerne vil holde dig inden for. Du er også velkommen til at kontakte vores kundesupport, hvis du har brug for hjælp til at finde den helt rigtige træningsbænk. 

I de kommende afsnit præsenterer vi dig for nogle af de forskellige typer af bænke, du kan købe til dit træningsrum eller fitnesscenter. 

Kunsten at vælge den rette træningsbænk

En bænk er ikke bare en bænk, når det omhandler træningsbænke.

Ved første øjekast ligner mange af markedets træningsbænke måske hinanden, men der er ofte betydningsfulde forskelle. Af denne årsag bør du bruge tid på grundig research og sammenligning, inden du træffer et valg. 

Hos Fitness Engros forhandler vi bl.a. følgende træningsbænke:

 • Fladbænke
 • Skrå bænke (med justeringsmuligheder)
 • Bænkpres bænke (med stativ)

Den ene mulighed udelukker ikke nødvendigvis den anden, men har du kun plads til én bænk derhjemme, så skal du overveje nøje, hvilken bænk der er den rigtige. Du kan læse mere om de forskellige træningsbænke i de næste underafsnit. 

Fladbænk

Det er næsten ikke muligt at tale om træningsbænke uden at komme ind på fladbænke. En fladbænk er nemlig en yderst alsidig træningsbænk, der kan bruges til et hav af træningsøvelser. 

Fladbænken egner sig rigtig godt til styrketræning, idet du kan træne både triceps (eksempelvis dips og armbøjninger), mave (eksempelvis crunch), bryst (flyes og bænkpres), ryg (one arm row) og meget, meget mere. 

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af netop fladbænke. Nogle af dem kan justeres til forskellige positioner, mens andre ikke kan. Uanset dine præferencer er vi sikre på, at du kan finde din ideelle fladbænk i vores sortiment. 

Fordele ved fladbænke:

 • De er solide og stabile (egner sig til tung træning)
 • De har en praktisk størrelse (de egner sig også til private træningsrum)
 • De kan købes til meget overkommelige priser

Skrå bænk (med justeringsmuligheder)

Der er som bekendt mange fordele ved fladbænken, hvilket vi understregede i forrige afsnit, men der er også mange gode grunde til at købe en skrå bænk. 

En skrå bænk har den markante fordel, at den kan indstilles til mange forskellige positioner. Dette åbner helt naturligt op for en verden af træningsmuligheder. Typisk vil vinklen på hældningen variere fra 0 til 90 grader, og ofte er det muligt at justere både ryglæn og sæde. Det betyder også, at en skrå bænk i princippet vil kunne omdannes til en fladbænk. 

Skrå bænke er ofte lidt dyrere end fladbænke, men de ekstra penge er givet godt ud grundet den høje fleksibilitet og alsidighed, der følger med. Overvej derfor, om ikke en skrå bænk vil være en rigtig god investering til træningsrummet. 

Fordele ved skrå bænke:

 • De er alsidige og fleksible
 • De findes i mange størrelser og med forskellige features
 • Du får meget for pengene med en skrå bænk 

Bænkpres bænk (med stativ)

En tredje mulighed er at købe en bænkpres bænk. Som navnet antyder, så er denne bænk egnet til bænkpres – verdens mest populære brystøvelse.

Drømmer du om at få en stor, muskuløs og markeret brystkasse, så bør bænkpres være en del af dit træningsprogram. Det er nemlig den ultimative brystøvelse.

Hos Fitness Engros egner mange af vores træningsbænke sig til bænkpres, men vi forhandler også deciderede bænkpres bænke med stativer. En bænkpres bænk med træningsstativ fylder af gode grunde mere end en alm. træningsbænk, men overvej, om det ikke er det hele værd. 

Fordele ved bænkpres bænke:

 • De byder på høj stabilitet
 • De kan købes med integrerede stativer (med holder til vægtstang og holdere til vægtskiver)
 • De giver dig mulighed for at udføre verdens mest populære brystøvelse 

Hav også disse faktorer in mente i dit valg af bænk

Nu hvor du kender til de forskellige typer af træningsbænke og måske har besluttet dig for, hvilken type bænk du vil købe, så kan vi dykke lidt mere ned i de vigtige faktorer. Der er nemlig mange faktorer, du skal tage højde for, når du skal købe en ny træningsbænk.

Vær opmærksom på disse faktorer:

 • Længde og bredde (bænken skal passe til dig i forhold til din højde og drøjde)
 • Justeringsmuligheder (hvis nogen)
 • Design (hvis du har nogen præferencer)
 • Features (eksempelvis hjul)
 • Nettovægt (en let bænk er lettere at flytte rundt med)
 • Maks. brugervægt (det er sigende for kvaliteten og holdbarheden)
 • Pris (du skal selvfølgelig finde en bænk, der matcher dit budget)

Du kan selv supplere med andre faktorer, hvis der er andet, du finder vigtigt i dit valg af træningsbænk. 

Hvad skal jeg bruge foruden en træningsbænk i høj kvalitet?

En træningsbænk er stort set uundværlig, hvis man skal kunne udføre styrketræning. Derfor anbefaler vi da også alle at erhverve en eller flere træningsbænke, hvad end det drejer sig om private eller erhverv.

Foruden en træningsbænk vil det være oplagt at købe håndvægtekettlebellsvægtstænger og vægtskiver. Så sikrer du i hvert fald, at du kan udføre en lang række af øvelser, og at du kan træne hele kroppen uden undtagelser. Du finder naturligvis det hele hos Fitness Engros, så læn dig tilbage og udforsk vores sortiment. Uanset om du vælger det ene eller andet udstyr, så garanterer vi, at kvaliteten er i top. 

Find den helt rigtige træningsbænk hos Fitness Engros

På denne side kan du gå på opdagelse i vores kæmpe udvalg af bænke til træning. Vi tilbyder en lang række forskellige typer af træningsbænke fra endnu flere forskellige brands. Bænkene befinder sig i forskellige prisklasser, så vi har helt sikkert også en motionsbænk, der matcher dit budget. Dyk ned i sortimentet og find det rette match for dig i dag. 

En træningsbænk er et must-have til vægttræning, og derfor byder de fleste fitnesscentre og homegyms naturligvis på en eller flere træningsbænke. Med en træningsbænk og dertilhørende vægtstang, vægtskiver og håndvægte vil du nemlig kunne opnå en yderst effektiv styrketræning. 

En fitnessbænk er ikke bare en fitnessbænk 

Bænke til træning findes i mange forskellige kvaliteter, de kan komme med forskellige funktioner, og de kan byde på mange eller få træningsmuligheder. Alle de forskellige parametre skal vi nok komme nærmere ind på, men til en start skal du overveje, hvad du skal bruge bænken til, og hvor mange penge du er villig til at bruge på den. Med dine personlige krav og behov samt budget på plads vil du nemlig lettere kunne finde de bedste træningsbænke for netop dig. 

Når du har fundet den rette bænk til træning, så kan du bestille den med få klik på vores webshop. Husk at vi tilbyder 365 dages returret og mange andre fordele. 

Hvad skal jeg være opmærksom på ved valg af træningsbænk? 

Der skal gøres mange overvejelser ved køb af en træningsbænk. Det er nemlig ikke nødvendigvis alle træningsbænke, der matcher dine behov. 

Få afdækket dine behov ved at stille dig selv følgende spørgsmål: 

 • Skal bænken være justerbar? 
 • Hvor høj en belastningsevne skal bænken have? 
 • Skal bænken være udstyret med hjul? 
 • Skal bænken være velegnet til intensiv brug? 
 • Hvor meget må den maksimalt koste? 
 • Skal der følge et stativ med? (så det er muligt at træne bænkpres m.v.) 

Ved at svare på ovenstående spørgsmål kommer du lidt tættere på, hvad du i virkeligheden søger. Det vil også gøre det lettere for os at hjælpe dig med at finde den rette bænk til fitness og sport. 

Typer af træningsbænke 

Vi har allerede været kort omkring det, men det er vigtigt at understrege, at der ikke kun findes én type af træningsbænk. Faktisk findes der en hel håndfuld af forskellige typer. I de kommende underafsnit vil du blive præsenteret for nogle af de mest populære. 

Der findes bl.a. følgende typer af bænke til træning:

 • Justerbare bænke 
 • Fladbænke 
 • Skråbænke 

Der er fordele og ulemper ved alle de forskellige bænketyper, så om du skal vælge den ene eller anden type afhænger af dine individuelle præferencer. Læs videre for at få en mere dybdegående introduktion til henholdsvis justerbare bænke, fladbænke og skråbænke. 

Justerbar træningsbænk 

En justerbar træningsbænk er en genial opfindelse, idet det med denne bænk er muligt at gøre træningen mere varieret og effektiv. Det er nemlig typisk muligt at justere både sædet og ryglænet, og det har den fordel, at bænken kan bruges i adskillige positioner og dermed til adskillige træningsøvelser. 

Den justerbare træningsbænk vil med sine justeringsmuligheder kunne agere både fladbænk og skråbænk. Dermed kan du nøjes med at købe én bænk i stedet for to bænke. Med denne bænk kan der både spares penge og frigøres plads i dit homegym eller fitnesscenter. En justerbar bænk vil kunne bruges til træning af både underkrop og overkrop, herunder til træning af ryg, bænkpres og meget mere. 

Vi forhandler bl.a. justerbare træningsbænke fra Crossmaxx, BH Fitness, Nautilus og Inotec. 

Flad træningsbænk 

En flad bænk er en investering i en solid og stabil bænk, der kan bruges til en række forskellige træningsøvelser. Den flade bænk kan ikke bruges til lige så mange forskellige øvelser som en justerbar bænk, da den ikke kan justeres, men den er bl.a. fremragende til bænkpres, dumbbell rows og french press. Den kan desuden være god at bruge til træning af mave. 

Fladbænke er som nævnt solide og egner sig derfor rigtig godt til træning med tunge vægte. 

Skrå bænk 

En sidste nævneværdig type af træningsbænk i denne omgang er en skråbænk. Disse bænke kan ikke justeres i ryggen, men det er til gengæld muligt at justere sædet, så den helt rette højde opnås. 

Skrå bænke er tiltænkt skrå bænkpres, som er rigtig godt til træning af den øvre del af brystet, skulder og triceps. En skrå bænk har typisk en hældning på 30-45 grader. 

Træning med en træningsbænk er forbundet med mange fordele 

Træning med en træningsbænk er meget udbredt, og det skyldes ikke mindst de mange træningsmuligheder, som en bænk åbner op for. Forskellige træningsbænke byder på forskellige muligheder, men vælger du en multifunktionel træningsbænk med justeringsmuligheder, så kan du få glæde af alle fordelene, der er nævnt nedenfor. 

Her er nogle af fordelene: 

 1. Der er rig mulighed for at ramme forskellige muskelgrupper 
 2. Det er en pladsbesparende løsning sammenlignet med træningsmaskiner 
 3. Der kan udføres en verden af øvelser med eller uden håndvægte og vægtstænger 
 4. Det er let at flytte rundt på bænken (især hvis den er på hjul) 
 5. Bænkene tåler træning med stor belastning (der er dog forskel på belastningsevnen) 

Ønsker du også en stabil træningsbænk i høj kvalitet, der byder på alle ovenstående fordele, så tag et kig på vores forskellige bænke. Vi kan levere træningsbænken til dig inden for få dage. 

Du kan udføre mange øvelser med en træningsbænk 

Listen over øvelser, der kan laves med en træningsbænk, er næsten uendelig lang. Du kan, hvis du vælger en justerbar træningsbænk, udføre øvelser både siddende og liggende, og du kan træne hele overkroppen såvel som underkroppen. Hvis du ovenikøbet investerer i et stativ og en vægtstang, så vil du kunne udføre endnu flere øvelser. 

Her er nogle af de mest populære øvelser: 

 • Bænkpres 
 • Biceps curls (brug med fordel en decideret curl bænk) 
 • Skulderpres 
 • Dips 
 • Flyes 
 • … og mange andre øvelser! 

Hvilken øvelse er din favorit? 

Som begynder kan du med fordel starte ud med de mere simple øvelser, hvor der er begrænsede krav mht. teknik. Når der er helt styr på teknikken, så kan du udfordre dig selv ved at løfte flere tunge vægte. 

Bænke til hjemmetræning og fitnesscenter 

Fitness Engros byder på mange forskellige typer træningsbænke til både hjemmetræning og centerbrug. Det gælder alt fra den justerbare bænk til den solide fladbænk. 

Hvad end du skal træne derhjemme og mangler en træningsbænk til formålet, eller om du leder efter nye bænke til et træningscenter, så kan vi levere den rette bænk eller de rette bænke. Vi er også leveringsdygtige, når det kommer til vægte, herunder vægtstang, vægtskiver og håndvægte. Ja, faktisk tilbyder vi alt inden for træningsudstyr i god kvalitet. Køb det hele hos os og spar mange penge.