Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her

Mød KLP på Kay Fiskers Plads

Mød KLP på Kay Fiskers Plads
Mød KLP på Kay Fiskers Plads
- af Fitness Engros
02.05.2024
Fitness Engros

Mød KLP og vores næste Fitness Case på Kay Fiskers Plads - Skandinaviens mest ambitiøse kontorejendom, der sætter nye standarder for, hvordan det skal være at gå på arbejde.

Helt ærligt (og det er på skribentens helt egen regning), hvis Kay Fiskers Plads er et udtryk for den nye standard for kontorlokaler, så vender jeg lige blikket indad hos os selv i Fitness Engros og udbryder spontant; “så mangler vi lidt, for at nå den nye standard!”. Spøg til side. Det her er altså rigtigt lækkert!  

Eksklusivitet og fleksibilitet

KLP tilbyder eksklusive kontorfaciliteter til alle deres lejere, og ville i den forbindelse have hjælp til at indrette et moderne fitnessrum, hvor brugerne kan anvende faciliteterne på egen hånd, eller tilmelde sig nogle af alle de holdtilbud, som tilbydes.  

Fra et beton-rum til professionelle zoneopdelte fitnessfaciliteter

Lokalet var fra start et stort beton-lokale, som nu skulle fordeles i zoner til fritræning og holdtræning. Brugerne har mulighed for at tilmelde sig small group træning i lokalet og derfor var det nødvendigt at overveje spidsbelastningen kontra friplads i zonerne, så grupperne/holdtræningen og fritræningen kunne eksistere uden at genere hinanden.

Mød KLP på Kay Fiskers Plads
Mød KLP på Kay Fiskers Plads
Mød KLP på Kay Fiskers Plads
Mød KLP på Kay Fiskers Plads
Mød KLP på Kay Fiskers Plads
Mød KLP på Kay Fiskers Plads
Mød KLP på Kay Fiskers Plads

En central løsning med overblik - fra midten og ud i de specifikke zoner

Løsningen blev et større “space” i midten af lokalet, som rummer holdtræningerne, så instruktørerne kan se og coache alle deltagerne fra midten, uanset om de er på løbebånd, i maskiner eller laver funktionelle øvelser.  

Vi opdelte frivægtstræningen bag en gittervæg, som opdelte området. Det giver en oplevelse af fleksibilitet og overblik, så lokalet opleves rummeligt, men med klar opdeling. Samtidigt blev gulvet ensfarvet sort fra Pavi med interne ramper, som skjuler overgange/kanter fra forskellige gulvtykkelser, som giver en følelse af kompakthed og kvalitet. Udstyret blev desuden holdt i sort, så der kunne leges med kontrastfarver på vægge og gøre rummet mere varmt og i stil med resten af KLP’s flotte faciliteter.  

“De kender målgruppen, og de har gjort os trygge i indkøbsprocessen”. Projektchef for KLP, Jonas Hveen, kommenterer yderligere:  

”Vi har været rigtig glade for både processen og samarbejdet med Fitness Engros. De har formået den svære balance som sælgere også at være troværdige rådgivere. De kender målgruppen, og de har gjort os trygge i indkøbsprocessen, og når man efterfølgende kigger på, hvordan rummet bliver brugt, kan vi jo se, at de havde ret”, fortæller projektchef Jonas Hveen.  

Hos Fitness Engros elsker vi de svære opgaver. Det giver os en mulighed for at udleve vores kompetencer og objektivitet, så vi kommer frem til den helt rigtige løsning sammen med kunden. Succesmålet har været: Rummet skal bruges! Og det har heldigvis været tilfældet.

Vi er stolte af samarbejdet og den fælles løsning. Det er, og har været, en fornøjelse, at være med til at indrette træningslokalerne sammen med ambitiøse KLP.

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)