Mød KLP på Kay Fiskers Plads
- af Fitness Engros
02.05.2024

Mød KLP og vores næste Fitness Case på Kay Fiskers Plads - Skandinaviens mest ambitiøse kontorejendom, der sætter nye standarder for, hvordan det skal være at gå på arbejde.

Helt ærligt (og det er på skribentens helt egen regning), hvis Kay Fiskers Plads er et udtryk for den nye standard for kontorlokaler, så vender jeg lige blikket indad hos os selv i Fitness Engros og udbryder spontant; “så mangler vi lidt, for at nå den nye standard!”. Spøg til side. Det her er altså rigtigt lækkert!  

Eksklusivitet og fleksibilitet

KLP tilbyder eksklusive kontorfaciliteter til alle deres lejere, og ville i den forbindelse have hjælp til at indrette et moderne fitnessrum, hvor brugerne kan anvende faciliteterne på egen hånd, eller tilmelde sig nogle af alle de holdtilbud, som tilbydes.  

Fra et beton-rum til professionelle zoneopdelte fitnessfaciliteter

Lokalet var fra start et stort beton-lokale, som nu skulle fordeles i zoner til fritræning og holdtræning. Brugerne har mulighed for at tilmelde sig small group træning i lokalet og derfor var det nødvendigt at overveje spidsbelastningen kontra friplads i zonerne, så grupperne/holdtræningen og fritræningen kunne eksistere uden at genere hinanden.