Indretning af CrossFit Odense
- af Fitness Engros
29.05.2024

Jonas og Christian har sammen startet CrossFit Odense på baggrund af deres fælles passion for CrossFit. De har fra start haft fokus på den rå og ægte træning og nogle træningsfaciliteter, som understøtter passioneret træning for deres medlemmer, uanset om behovet er styrke, bedre udholdenhed, mere bevægelighed eller “blot” bedre kondition.

Crossfit Odense vil gerne skille sig ud fra mængden!

Fitness Engros har haft til opgave at skabe en box, som er et fedt sted at træne samt skabe et træningsrum, som giver plads til alle – fra professionelle atleter til nybegyndere.

CrossFit Odense ville gerne skille sig ud fra mængden og det har vi gjort, ved at lave et stort fritstående stativ med 8 stationer på hver side, hvor alle kan anvende ol-vægtstænger samtidig.

Stativet er med til at dele lokalet op i to store områder og har bestemt en “Wauw faktor”, når man træder ind i boxen. Stativet har både et funktionelt, praktisk og et visuelt formål, som samlet set giver en følelse af en High End Box. Hvor det tidligere har været råt og slidt, har vi med dette tiltag skabt en balance imellem High End og det rå og slidte, som samlet set giver en lækker oplevelse af et dynamisk og passioneret træningsrum, som kan det hele!