Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER

Indretning af CrossFit Odense

En fitness-case om en “wauw” fornemmelse i en CrossFit box i Odense

Indretning af CrossFit Odense
Indretning af CrossFit Odense
- af Fitness Engros
29.05.2024
Fitness Engros

Jonas og Christian har sammen startet CrossFit Odense på baggrund af deres fælles passion for CrossFit. De har fra start haft fokus på den rå og ægte træning og nogle træningsfaciliteter, som understøtter passioneret træning for deres medlemmer, uanset om behovet er styrke, bedre udholdenhed, mere bevægelighed eller “blot” bedre kondition.

Crossfit Odense vil gerne skille sig ud fra mængden!

Fitness Engros har haft til opgave at skabe en box, som er et fedt sted at træne samt skabe et træningsrum, som giver plads til alle – fra professionelle atleter til nybegyndere.

CrossFit Odense ville gerne skille sig ud fra mængden og det har vi gjort, ved at lave et stort fritstående stativ med 8 stationer på hver side, hvor alle kan anvende ol-vægtstænger samtidig.

Stativet er med til at dele lokalet op i to store områder og har bestemt en “Wauw faktor”, når man træder ind i boxen. Stativet har både et funktionelt, praktisk og et visuelt formål, som samlet set giver en følelse af en High End Box. Hvor det tidligere har været råt og slidt, har vi med dette tiltag skabt en balance imellem High End og det rå og slidte, som samlet set giver en lækker oplevelse af et dynamisk og passioneret træningsrum, som kan det hele!

Indretning af CrossFit Odense
Indretning af CrossFit Odense3
Indretning af CrossFit Odense
Indretning af CrossFit Odense
Indretning af CrossFit Odense
Indretning af CrossFit Odense
Indretning af CrossFit Odense
Indretning af CrossFit Odense
Indretning af CrossFit Odense

Stabilitet og gulv

Når vi bygger et stativ i denne størrelsesorden, så er den store udfordring at få gjort det stabilt, når alle stationer er i brug på en gang. Svaret var i dette tilfælde at anvende ekstra kraftige beams (stænger) som er monteret i toppen af stativet uden at fjerne muligheden for at anvende klatre reb. Det betyder, at man kan bruge almindelige runde stænger til pull ups, toes to bar og muscle ups. Det i kombination har gjort stativet yderst stabilt i brug.

Ligesom stabilitet på stativet er helt afgørende, så er det også helt essentielt at få valgt den rette tykkelse på gummigulvet i relation til de forskellige træningsformer, som anvendes i boxen. Gulvet skal modstå de mange kilo, som bliver droppet fra forskellige højder. Her har CrossFit Odense ikke gået på kompromis – og det er det helt rigtige at gøre!

Fitness Engros har mødt vores behov - og tilmed til skarpe priser.

Hos Fitness Engros stræber vi efter at forstå og imødekomme vores kunders behov. Når vi samtidigt formår at gøre det til skarpe priser, så bliver det aldrig helt skidt. CrossFit Odense udtaler i den forbindelse:

“Fitness Engros har som samarbejdspartner været fuldt tilfredsstillende, både før levering samt under og efter installation. De kan altid give skarpe priser, og hjælper med at finde løsninger som passer til ens behov. Særligt vores kontaktperson, David, har været helt kanon, og det betyder meget for os at have en relation, der giver et tæt samarbejde.
Vi kan kun anbefale Fitness Engros, og kunne ikke forestille os at bruge en anden leverandør end dem”. 

Vi glæder os over, at CrossFit Odense er tilfredse med resultatet og giver en intern krammer til David Ganc, som har formået at skabe et stærkt resultat sammen med CrossFit Odense.

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)