Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her

Hotel STAY på Bryggen

Ny bygning - Nye fitnessfaciliteter i samarbejde med Fitness Engros

Hotel STAY på Bryggen
Hotel STAY på Bryggen
- af Fitness Engros
14.05.2024
Fitness Engros

Fitnessfaciliteter er en vigtig del af hotellets branding

Hotel-fitness er efterhånden et udbredt fænomen. De fleste gæster forventer et fitnesslokale, som fuldt ud er på niveau med kommercielle fitnesscentre. Fitnesslokalet skal gerne være i linje med hotellets udtryk, så gæsterne får en følelse af sammenhæng og oplever en rød tråd imellem hotellets identitet og fitnessfaciliteterne. I forbindelse med flytning til en ny bygning, ville STAY introducere eksklusive fitnessfaciliteter, sauna og dampbad til deres gæster/lejere. 

Kim Karlsen, adm. direktør for STAY kommenterer; “Vi har på STAY Bryggen altid stilet efter at give vores lejere en uovertruffen oplevelse, der strækker sig fra vores luksuriøse lejligheder til vores førsteklasses faciliteter. Vi ville dertil gerne etablere et eksklusivt fitnessområde, sauna og dampbad, der kunne matche og overgå forventningerne fra vores lejere”.

Fra cykelkælder til fitnesscenter

De fleste kender STAY konceptet og deres lejligheder, som er lækre og luksuriøse. Alt er i top klasse! Så opgaven blev ikke mindre af, at der skulle etableres et fitnesscenter i cykelkælderen, som ved projektets start var beton og meget lidt indbydende. Loftshøjden var ligeledes noget der skulle tages højde for, da der er ca. 2,45-2,50 meter til loftet. 

Kim Karlsen, adm. direktør for STAY kommenterer; “Vi havde en udfordring med blandt andet et lavt loft, men med Fitness Engros’ ekspertise, opnåede vi et tilfredsstillende resultat”.

Hotel STAY på bryggen
Hotel STAY på bryggen
Hotel STAY på bryggen
Hotel STAY på bryggen
Hotel STAY på bryggen
Hotel STAY på bryggen
Hotel STAY på bryggen
Hotel STAY på bryggen
Hotel STAY på bryggen
Hotel STAY på bryggen
Hotel STAY på bryggen

STAY-konceptet er garant for lækre detaljer og luksus

For at holde STAYs stramme koncept, så valgte vi udstyr fra Star Trac 8 Series cardio, samt Nautilus Inspiration styrke i sort stel og sorte sæder, som passede stilmæssigt bedst ind og kunne være en super flot kontrast til indretningsarkitektens tanker om lys, vægge, gardiner, gulv mm. For dem som ikke kender til udstyrets kvalitet, så leverer Star Track og Nautilus udstyr fra øverste hylde, og kvalitet og brugervenligheden er helt i top og er en forlængelse af STAYs kompromisløshed inden for netop kvalitet.

Kim Karlsen fortsætter; “…. de (Fitness Engros) hjalp os med at vælge udstyr fra Star Trac 8 Series cardiomaskiner og Nautilus Inspiration styrkemaskiner, der både er funktionelle og matcher vores indretning på STAY. Vi fandt den ideelle samarbejdspartner i Fitness Engros. Med et øje for kvalitet og sans for detaljen, forvandlede Fitness Engros vores kælder fra et råt og meget utiltalende rum til et topmoderne fitnesscenter, der er skræddersyet til vores behov og præferencer”.

Vi glæder os over, at STAY sætter pris på vores løsninger, og vi glæder os til det fortsatte samarbejde med STAY, som i lang tid fremover vil sætte baren højt i forhold til kompromisløse løsninger - også inden for fitness og velvære. Vi takker for et spændende og givende samarbejde, hvor resultatet taler for sig selv.

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)