Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her

Interview: David Ganc fortæller om indretning af Apollo Fitness

Læs hvordan vores konsulent David Ganc hjalp Apollo Fitness med at indrette deres udvidelse til deres fitnesscenter

Apollo Fitness i Vejle
Interview: David Ganc fortæller om indretning af Apollo Fitness
- af Fitness Engros
11.02.2024
Fitness Engros

25 ÅR MED PASSION FOR FITNESSUDSTYR

Vi er stolte over at kunne fejre 25 fantastiske år med jer.
Vi elsker fitness - og vi har i anledningen af vores fødselsdag forberedt en række tilbud og historier til vores gode erhvervskunder.

Casen om Apollo Fitness

Vi har besøgt Apollo Fitness og Anja og har fået et fremragende interview på plads, hvor hun beskriver samarbejdet og hendes hverdag med Fitness Engros.
Men forinden interviewet med Anja, så fortæller vores egen konsulent; David Ganc om hans oplevelse af samarbejdet med Apollo Fitness.

David er konsulent for Apollo Fitness, og har været med til at indrette deres nye lokaler, som er i forlængelse med deres eksisterende center.

En kunde som ved, hvad de vil have!

Som konsulent møder du mange forskellige kunder med forskellige kundskaber og erfaringer.
I denne case med Apollo har vi at gøre med personer, som ved utroligt meget om fitnessbranchen og om deres kunders behov. Det betyder, at man som konsulent skal indstille sig på, at være mere lyttende og forstående, som man kan afkode og imødekomme deres behov. Her er der ikke behov for, at man overtager processen, men der er til gengæld behov for at føre deres tanker og ideer ud i verdenen til perfektion.

Facaden hos Apollo Fitness
#}
Bikesalen hos Apollo Fitness
Funktionelt træningsområde hos Apollo Fitness

En tilføjelse til det eksisterende som er mærkbart

David beskriver vigtigheden i at indrette lokalet helt rigtigt i forhold til at skabe flow i lokalet, for at indbyde til at træne, og samtidig skabe en wow-oplevelse for medlemmerne.
Netop bike-salen af lidt af en wow-oplevelsen og i rød tråd med at skabe en ekstraordinær oplevelsen, som hænger sammen med medlemmernes behov. Formålet har været at skabe en “hule” på den fedest mulige måde.
Det mørke look med en stærk lyssætning skaber et helt unikt udtryk og skabe en ganske særlig energi og dynamik. Cyklerne er fra Body Bike, som er høj kvalitet og som understreger den komplette løsning.

Visualisering af et vigtigt redskab i et samarbejde som dette!

I forbindelse med samarbejdet, fortæller David, har visualiseringsprocessen og 3D tegningerne især været vigtigt, da det har været med til at forventningsafstemme under hele processen.
Er der plads til udstyret? Giver det det rigtige udtryk? Med en god visualisering, så er vi godt på vej! Men, man skal også være fleksibel, når tingene så er installeret. I denne case blev der alligevel flyttet lidt rundt på tingene og her er fleksibilitet og løsningsorienteret afgørende i et godt samarbejde.

Tak til Apollo Fitness!

Vi takker Apollo Fitness og Anja for en dejlig dag i hendes fitness center, hvor vi fik lov til at løbe rundt og filme. Som vi også fortalte Anja, så er stemningen og personalets vedkommenhed og venlighed helt unikt hos Apollo Fitness.
Besøg endelig centeret og få egen syn for sagen.

Følg med på vores sociale platforme og denne blog, hvor alle interviews vil blive lagt op løbende i vores fødselsdagsperiode.
Kom og vær en del af vores historie, og lad os fejre denne utrolige rejse sammen. Fordi hos Fitness Engros elsker vi fitness - og det har vi gjort i 25 år!

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)