Populær

Granuflex Premium Gummiflise 1000 x 1000 x 20 mm Black

405,00 kr. 

På lager (1-3 dage)

Vi tilbyder:

365 dages returret
Hurtig levering
erfaring 23 års erfaring
afhentes Kan afhentes
Til Privat & Erhverv
anmeldelserGode anmeldelser

Granuflex Premium Gummiflise 1000 x 1000 x 20 mm

Box jumps – hvor svært kan det være? – Du skal hoppe op og ned af en trækasse. Men det er ikke så nemt som man skulle tro. Det kræver teknik at hoppe uden at få belastningsskader. Du har måske prøvet at få ondt i knæet eller foden af at hoppe meget.

Når skaden er sket, så er der ikke meget at gøre. Kroppen skal hele. Men der er en løsning så du kan genoptræne eller lære teknik uden at overbelaste knæ og fod. Plyometrisk træning (hop og spring) kræver et underlag der giver efter. Det må ikke være for hårdt og samtidig fast. Derfor anbefaler vi, at du allerede fra starten lægger et træningsgulv med gode tykke gummifliser.

Det betaler sig at investere i et godt gulv. Medlemmer der ikke bliver skadet kommer igen i næste måned. Specielt begyndere i crossfitcenteret bliver glade for et gulv, der er behageligt at hoppe på. De har ikke teknikken endnu, og de har brug for støtte fra gulvet.

Sjipping kræver også et godt underlag

Et tyndere gulv kan gå an, men for at opnå bedre beskyttelse af udstyr og medlemmer, så anbefaler vi, at du lægger et gulv på 20 millimeter (eller mere), når der er plyometriske øvelser i træningen.

Sjipping er også plyometrisk træning. Når du laver single unders er der lav belastning. Det burde der også være i double unders, men i realiteten er der ikke mange, der kan lave perfekte double unders. De fleste af os lægger alt for meget belastning på forfoden – og hopper alt for højt. Derfor er det rart med et fast underlag der afbøder hoppet.

Premium gummiflisen fra Granuflex er god til alle steder hvor træningen involverer hop. Men den er også god til at passe på dit vægtudstyr. Når du laver drops eller bare taber dine tunge vægte, så skal gulvet kunne absorbere stødet. Både for at passe på det underliggende gulv og for at dit udstyr ikke går i stykker.

Et bekvemt gummigulv

Denne premium flise er mere jævn på overfladen. Den er nemmere at gøre ren. Hvis du ikke lige har en maskine til at klare rengøringen, så kan det være en udfordring at vaske et groft gummigulv. Men en glattere overflade er lettere at vaske og feje.

Flisen er designet så den er skridsikker og kan bruges både inde og ude selvom den har en glattere overflade. Den er lavet af genbrugsgummi fra gamle bildæk, så den er et bæredygtigt valg til din træningssal eller home gym.

Specifikationer

Brand: Granuflex
Varenummer: MÅTTEFITNESS_S_P
Leverandør varenummer: 226ZWA020M1100FP
EAN nummer: 5714434124205
Stand: Ny
Bruttovægt (kg): 17.5
Bruttohøjde (cm): 2
Bruttobredde (cm): 100
Bruttolængde (cm): 100
Nettovægt (kg): 17.5
Nettohøjde (cm): 2
Nettobredde (cm): 100
Nettolængde (cm): 100
Webshopfarve: Sort

Anmeldelser

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del din anbefaling med andre kunder.


Relaterede produkter

Relaterede produkter

Granuflex Vægtløftning Gummiflise 30 mm

423,75 kr. 

Flere varianter

Granuflex Standard Gummiflise 1000 x 1000 x 20 mm

323,75 kr. 

Flere varianter

Granuflex Crossfit Gummiflise 1000x1000x43 mm

448,75 kr. 

Flere varianter