Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER

Motion på arbejdspladsen øger arbejdsglæden og har positiv ROI

Motion på arbejdspladsen er bevist at styrke arbejdsglæden, sammenholdet og bundlinjen i virksomheden - både for medarbejdere med stillesiddende funktioner og for personer med mere fysisk krævende jobs.

Totalleverandør - Vi gør det nemt for jer

Som totalleverandør betyder det, at vi har samlet alle funktioner under ét tag. I får en personlig konsulent tilknyttet jeres projekt - uanset om I udelukkende ønsker at købe udstyr, eller om I vil have en komplet løsning med indretning, udstyr samt introduktion af jeres nye træningsfaciliteter over for jeres medarbejdere.

Det er vigtigt for os at følge projektet helt til dørs, så I får den succes med jeres tilbud om fitness til jeres medarbejdere, som I gerne vil have.

Fitnesstilbud betaler sig på bundlinjen

Et studie fra Syddansk Universitet fra 2015 foretaget af Just Bendix Justesen viser bl.a.:
  • Øget produktivitet blandt medarbejdere på 7-10 %
  • Fald i det korte sygefravær med 56 %
  • ROI på minimum 1,5-12! (ved investering i træningstiltag og udstyr)

Løsninger i enhver størrelse

Vi har erfaring med at lave fitnessløsninger til enhver type virksomhed og i enhver størrelse uanset, om I har 50 kvm, 100 kvm eller 200 kvm at gøre godt med.
Uanset størrelsen på rummet, så prioriterer vi at gøre rummene indbydende og behagelige at opholde sig i, så jeres medarbejdere har lyst til at komme der og træne.

Få inspiration fra vore referencer og cases

Kontakt os, hvis I ønsker at se flere referencer og cases. Vi fremviser gerne, hvad vi har lavet for tidligere kunder.

Finansiering

Vi tilbyder fleksible finansieringsløsninger til firmafitness, så I kan komme i gang med det sammen. Igennem vores finansieringspartner er der mulighed for bl.a. leasing eller leje af udstyr, så I betaler et mindre beløb hver måned og ikke skal tænke på én stor udskrivning i forbindelse med anlægning af jeres træningslokale. I er altid velkomne til at kontakte os og høre nærmere på info@fitnessengros.dk eller tlf. 56 14 15 44.

Vi vælger først og fremmest Fitness Engros på grund af sælgeren og den gode service, det medfører. Når vi retter henvendelse, får vi svar samme dag. Vi får professionel rådgivning og vejledning - og maskinerne bliver leveret og opsat indenfor få dage. Herudover har alle de leverede maskiner fungeret optimalt.

Linda Beier 

CEO & Owner, Peter Beier Chokolade A/S

Fitness Engros har ikke bare leveret udstyr til en skarp pris. De har også leveret professionel rådgivning til indretning af lokalet og til valg af udstyr, som passede lige præcis til vores behov. Vi er meget tilfredse – også med den service, der har været på udstyret.

Arne 

Facility Manager, Rockwool A/S

Fra det første møde omkring vores planer med at etablere et fitnesscenter i vores nye domicil har Fitness Engros været en yderst professionel og proaktiv samarbejdspartner. De har hjulpet os til en samlet løsning, som tilgodeser vores behov – til glæde for alle vores medarbejdere. Deres rådgivning og ekspertise gjorde, at valget af Fitness Engros som foretrukken leverandør af vores fitnesscenter var let.

Mark Palmberg 

Partner i KPMG, statsautoriseret revisor

Referencer

Vi har også leveret fitnessløsninger til firmaer som JOE & THE JUICE, NIRAS, DATEA, Coloplast Momondo og DONG Energy m.fl.
Annette Christensen
Annette Christensen
Salgschef
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)