Lifemaxx Håndvægt 50 kg (Sæt)

Køb Lifemaxx Håndvægte med gummibelagte vægtskiver fra 2 - 60 kg. Til professionelt brug med forkromede 145 mm greb. Læs mere
Bestil inden 2 timer og 58 minutter for at få den sendt i dag
Gratis fragt eller afhentning
365 dages returret
Prismatch

Beskrivelse

Har du også oplevet frustration over træningscenterets udvalg af håndvægte? Enten er vægten for lav eller også er det svært at få et godt greb på håndtaget. Du har brug for en vaskeægte professionel håndvægt, der kan udfordre dig i din træning. En håndvægt, der er god at holde ved.

Dette faste håndvægtsæt fra Lifemaxx er lavet i professionel standard – og så ser de godt ud. De fås fra 2 - 60 kilo så de kan bruges på alle niveauer. De professionelle håndvægte kaldes også ofte for pro-style håndvægte. De ligner en lille vægtstang med vægtskiver.

Håndvægten er bygget op omkring en stålstang med et greb på 145 millimeter. Det har naturligvis rifling. Men ligesom en vægtstang er den helt lige. Det giver dig mulighed for at variere dit greb afhængigt af hvilke øvelser du laver med håndvægtene.

Slidstærke vægtskiver

Hovederne er kompakte og belagt med gummi. Det har to fordele. For det første fylder håndvægtene mindre end for eksempel de sekskantede håndvægte. Hovederne er formet som vægtskiver. De har en større diameter og er mere kompakte. Derfor er det også muligt at lave relativt tunge vægte uden at de fylder mere.

For det andet kan vægtene holde til drops uden at beskadige håndvægtene. Gummibelægningen beskytter dine håndvægte og tager imod stød ved drop. Men pas på – de triller. Det runde design betyder at håndvægten let ruller på underlaget. De er derfor bedst egnet til kontrolleret og rolig træning.

Hovederne er fint afsluttet med en kappe, så der ikke er skarpe kanter. De er behagelige og lette at hvile på benet mellem sættene i en workout.

Hvem bruger faste pro-style håndvægte?

Der er rigtig mange, der foretrækker denne type håndvægte. De er meget populære i fitnesscentre, fordi de har et flot design. Og så er de lette at opbevare, fordi de fylder mindre. Vægtene er lavet til kommercielt brug og er et godt valg til et center med mange brugere.

Håndvægtene kan bruges af både begyndere og øvede. Men især de øvede medlemmer sætter pris på at de fås op til 60 kilo og er kompakte. Når udstyret støtter træningen, så bliver det en udbytterig træning. Det er netop formålet med disse håndvægte. De støtter din træning.

Entusiasten vil også vælge denne håndvægt til træningsrummet derhjemme. Ganske enkelt fordi de er æstetiske og praktiske på samme tid.

Leder du efter håndvægte du kan bruge til træning med høj intensitet og hurtige skift, så anbefaler vi, at du kigger på Crossmaxx sekstkantede håndvægte.

*Sælges parvis.

Produktinformation

Varenummer: LMX75.50
Producent farve: Sort/Krom
Stand: Ny
Vægt: 100 kg
Pakkens vægt 100.5 kg

Anmeldelser

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.


Relaterede produkter

Inotec CPU håndvægt | 1-50 kg (stk)

Varianter fra 45 kr. 
45 kr.  Førpris 75,00 kr. 
Inotec Hexagon Håndvægt | 10-30 kg

Varianter fra 395 kr. 
395 kr.  Førpris 575,00 kr.