Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER

Fitness- og motionsløsninger til uddannelsesinstitutioner


Ungdomshøjskoler, efterskoler og højskoler m.fl. etablerer også fitnesscentre til deres brugere. Det faktum, at kursisterne bor på skolen i kortere eller længere perioder, øger behovet for at tilbyde tidssvarende og tilstrækkelige faciliteter til at kunne skabe og opretholde en fysisk aktiv og sund livsstil.


Skoler, gymnasier og universiteter har alle en unik mulighed for at påvirke deres elever/studerende i retning af at skabe gode motionsvaner, der kan forbedre deres helbred og give dem en sundere livstil. Regelmæssig fysisk træning øger motivationen, entusiasmen, koncentrationsevnen og forbedrer indlæringsmiljøet.

Hos Fitness Engros har vi teoretisk viden, praktisk erfaring og et stort produktprogram. Vore salgskonsulenter kan give netop din uddannelsesinstitution de bedste forudsætninger for at skabe et fitnessmiljø, der bliver anvendt og værdsat af brugere i alle aldre.Kontakt os på info@fitnessengros.dk eller tlf. 56 14 15 44 for en uforpligtende samtale om mulighederne for indretning af træningsfaciliteter på jeres uddannelsessted.

Annette Christensen
Annette Christensen
Salgschef
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)