Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
FIND APRIL FAVORITTERNE HER

Fitnessløsninger til politi, fængsler og forsvaret

Politi - få løsninger til både styrke- og kredsløbstræning

Politistationer over hele landet er kunder hos os. Betjentene skal naturligvis holde sig i god fysisk form – hvorfor de hyppigt træner såvel styrketræning som kredsløbstræning. BoxMaster fra StairMaster er et redskab til effektiv boksetræning, der også bliver solgt til politiet. Flere af landets politistationer har nu fitnessfaciliteter, der er fuldt på højde med mange kommercielle fitnesscentre. Vi har naturligvis alt det udstyr, som politiet efterspørger.

Fængsler - fitnesscenter til de indsatte

I landets fængsler er fysisk træning i fængslets fitnesscenter af uvurderlig betydning for såvel de indsatte som de ansatte. Mange af de indsatte træner hyppigt – det er nødvendigt for at vedligeholde kroppen – og det hjælper mod frustrationer og aggressioner. I fængsler skal udstyret være af en rigtig god kvalitet. Hyppig og intensiv anvendelse stiller krav til udstyrets holdbarhed. Vi har naturligvis det udstyr – nyt såvel som brugt – der kan holde til de belastninger, som det udsættes for i fængslerne.

Forsvaret - motionscenter til hård fysisk træning

Også inden for forsvaret anvender man som bekendt hård, fysisk træning. Hæren, flåden, flyvevæbnet og specialstyrkerne har alle behov for faciliteter, der kan optimere og effektivisere den træning, som mandskabet dagligt skal udføre. Slyngetræning fra JUNGLE SPORTS og MobileKit Pro "Ladder Training" fra firmaet MobileFit er funktionel styrketræning på højeste niveau. Træn når som helst og hvor som helst. Slyngetræning og stigetræning kan foregå såvel indendørs som udendørs – og udstyret fylder næsten ikke noget i bagagen.

Annette Christensen
Annette Christensen
Salgschef
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)