Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
FIND APRIL FAVORITTERNE HER

Indretning og 3D-tegning

Brug for hjælp til indretning?

Det kræver mange overvejelser at indrette et fitnesscenter. Vores konsulenter er også indretningseksperter og har stor erfaring med at rådgive om indretning af fitnesscentre, så dine træningsarealer går op i en højere enhed.

Du får bl.a. rådgivning omkring, hvordan du udnytter pladsen bedst, og hvor du mest optimalt placerer forskellige træningsområder i forhold til hinanden. Dynamikken og synergien i træningscentret bliver langt bedre, hvis du bevidst træffer beslutninger om, hvor du placerer f.eks. frivægtsområde, cardio, styrke, funktionelt og evt. udstrækningsområde.

Der skal både tages højde for bygningens konstruktion, men vi har også stor erfaring med at indrette træningslokalerne, så de bliver spændende og indbydende at være i.

Fortæl os, hvad dine ønsker er, ved at sende os en mail til info@fitnessengros.dk.

Design dit fitnesscenter

Der er mange måder at gøre fitnesscentret unikt på. En række af vores leverandører tilbyder muligheden for, at du kan tilpasse træningsmaskiner i de farver, du ønsker. Der er også mulighed for at sætte jeres eget logo på maskiner og kunstgræsbaner.

Derudover kan vi hjælpe med løsninger til wall deko, indretning af omklædningsrum, reception og indgangssluser.

Oplev dit fitnesscenter i 3D

Du får fast tilknyttet en af vores dygtige konsulenter, som sætter sig ind i præcis de ønsker, du har. Og du ved præcis, hvad du får, inden udstyret bliver installeret. Vi udarbejder en 3D-tegning til dig, som også kan laves til en video. Både tegning og video kan vi sende til dig, så du kan tage dem med hjem og studere dem i ro og mag.

Med en 3D-tegning får du et præcist og realistisk indtryk af, hvad dine valg af udstyr, farver og indretning får for rummet.

Optimér dit eksisterende træningscenter

Hvis du allerede har et fungerende fitnesscenter eller træningsareal, som du ønsker at supplere med nyt udstyr eller erstatte gammelt udstyr med nyt, så har vi i samme ombæring også mulighed for at lave en tegning af jeres faciliteter og derigennem hjælpe jer til at optimere og forny jeres træningsfaciliteter.

træningsområder til udvalgte medlemsgrupper

Igennem sparring inspirerer vi vores kunder til at nytænke indretningen af træningscentret. Det betyder ikke nødvendigvis en total make-over; det er også muligt at forny mindre dele af centret fx med arealer indrettet til udvalgte grupper som fx ladies only-områder.

Ønsker du sparring og hjælp til indretning af dit træningscenter- eller rum, så kan vi hjælpe dig. Kontakt os på tlf. 56 14 15 44 eller mail info@fitnessengros.dk.

Annette Christensen
Annette Christensen
Salgschef
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)