Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
FIND APRIL FAVORITTERNE HER

Finansiering

I samarbejde med vores finansieringspartner tilbyder vi finansiering af dit køb. Når du handler hos os og ønsker finansiering, hjælper vi dig med processen omkring ansøgning, så det indgår som en del af dit tilbud. I samarbejde med den konsulent du har tilknyttet hos os ansøges om lånet, og du undgår derved bøvlet med at skulle agere mellemmand mellem långiver og os. Du har naturligvis fuld gennemsigtighed igennem hele processen.

*Finansiel leasing er i praksis en afdragsordning, hvor du afdrager med et fast månedligt beløb over en aftalt periode. Vi kan p.t. IKKE tilbyde udlejning af udstyr.

Kontakt os nu, hvis du har en forespørgsel ifbm. finansiering af dit træningsudstyr på info@fitnessengros.dk eller tlf. 56 14 15 44.

Få en fleksibel finansieringsløsning

Finansiel leasing igennem vores partnere er utrolig fleksibel og kan tilpasses dine ønsker f.eks. i hht. løbetid, månedlige afdrag og udbetaling. I samråd med en af vores konsulenter finder I ud af, hvilket finansieringstilbud er det mest ideelle til dig.

Mange af vores kunder finder, at det er en fordel at indgå en finansiel leasing-aftale. Du undgå derved at skulle have en stor udgift på én gang og har et større råderum til at drive din forretning.

Lån og finansiering til virksomheder, foreninger og private

Det er muligt at indgå en finansieringsordning uanset om du er privatperson eller erhvervskunde. Er I en forening har I desuden mulighed for at søge om lån igennem Bevæg Dig For Livet. For at optage lån kræver det dog en standard positiv kreditvurdering.

Som erhvervskunde tilbyder vi finansiering af dit træningsudstyr igennem DLL og Ikano. Er du privatkunde tilbyder vi finansiering gennem Anyday i op til 4 måneder med 0 kr. i rente og gebyr.

Desuden kan du som privatkunde ved et samlet kreditbeløb på 20.000 kr. over 20 mdr. med en månedlig ydelse på 1.000 kr. Samlede kreditomkostninger 0 kr. Samlet tilbagebetaling 20.000 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. 

*Rabatter og kampagner kan ikke kombineres med tilbuddet om finansiering til private.

Kontakt os for at høre mere om finansiering

Er du interesseret i at dele dine betalinger op, eller ønsker du blot at høre mere om muligheden for finansiering hos os, så er du velkommen til at kontakte os på info@fitnessengros.dk eller tlf. 56 14 15 44.

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)