Indoor Bikes

Body Bike - Indoor Bike i Verdensklasse

Body Bike har med base i Frederikshavn, lige siden 1998 leveret indendørs cykler til cykelentusiaster verden over. Body Bike er markedsledende på indendørs cykler i Danmark - og med god grund. De er et passioneret og innovativt brand, der har specialiseret sig i at producere indendørs cykler af høj kvalitet, holdbarhed og troværdighed på verdensplan.

Indoor Bikes kan hedde meget, Indoor cykler, indendøres cykler, spinning bikes, spinningbikes eller bare spinning cykler.

Fitness Engros A/S har lige siden 2016 siden været den danske distributør af alle produkter fra Body Bike. De indendørs cykler fra Body Bike er meget brugervenlige og funktionelle, og fås i mange forskellige modeller, varianter og farver: Body Bike Classic (3 varianter), Body Bike Magic (mest til større børn og unge), Body Bike Connect, Body Bike Supreme og den nye topmodel: Body Bike Smart+.

Udover et væld af farver, kan den klassiske Body Bike også designes med et custommade logo, motiv eller o.l. På de nyere modeller, er der mulighed for selv at designe skjoldet på en Body Bike Smart+. Body Bike Classic, der blev introduceret i år 2000, har siden domineret markedet for indendørs cykler i Danmark. Rammen er lavet af elektrogalvaniseret og pulverlakeret stål. De to bundrør er lavet af rustfrit stål.

Body Bike Classic SS er identisk med Body Bike Classic, bortset fra at rammen er lavet af elektropoleret rustfrit stål. Denne model er perfekt til fitnesscentre med mange cykelhold og stor belastning

Body Bike Design Cover er en Body Bike Classic med specielt designede sideskjolde. Der er i dag 5 forskellige udgaver, der hver især skaber et særligt miljø.

Body Bike Supreme har et andet og mere kraftfuldt design, men har samme høje kvalitet og holdbarhed som Body Bike Classic. Body Bike Supreme er monteret med multifunktions flaskeholder, der har plads til iPod Nano, medlemskort, pulsur og to vandflasker.

Body Bike Magic er skabt specielt til børn og unge, der dog skal være mindst 8 år og have en højde på mindst 135 cm. Denne cykel er ideel til fitnesscentre, skoler og idrætsforeninger, der arbejder meget med børn og unges sundhed.

Body Bike Connect er en sofistikeret ”watt cykel” - med en integreret sensor, der konstant måler din individuelle præstation. Ved at vise den af dig afsatte effekt i watt, giver Body Bike Performance konsollen dig værdifuld og øjeblikkelig feedback på intensiteten af din træningsindsats.

Body Bike Smart og Body Bike Smart+ er siden 15. oktober 2016 de nye topmodeller fra Body Bike. Begge modeller har mange forbedringer på de mekaniske detaljer (indstilling af styr, indstilling af sadel etc.). Body Bike Smart+ er en videreudvikling af Body Bike Connect. Den indbyggede watt-måling er forbedret og generelt er dens software videreudviklet og udvidet. Mest markant er det dog, at cykelcomputeren Body Bike Performance Console nu er erstattet af en ny app til din SmartPhone (Android og iOS).

Body Bike Smart+ Oceanix er den første indoor bike, som genanvender gamle fiskenet til fremstillingen af cyklens skjold. Net, der ofte ellers ville være havnet som affald i havene. Med denne cykel, der blev lanceret i 2020 går Body Bike igen forrest og fører an med omtanke for miljøet. Oceanix-cyklen er samme kvalitetscykel, som du kender det fra Body Bike Smart+.

Uanset hvilken model du vælger, er du altid sikker på at få en dansk produceret kvalitetscykel, når du vælger en indoor bike fra Body Bike.

Fitness Engros A/S har siden 1. januar 2016 været den danske distributør af alle produkter fra Body Bike. Der er mange muligheder at vælge imellem: Body Bike Classic (3 varianter), Body Bike Magic (mest til større børn og unge), Body Bike Connect, Body Bike Supreme og den nye topmodel: Body Bike Smart+. Du kan kontakte os på [email protected] eller tlf. 56 14 15 44, hvis du vil have kvalificeret rådgivning og vejledning – eller hvis du vil prøvekøre de forskellige modeller.

Body Bike har siden 1998 haft ét fokus: Deres mission er at skabe verdens bedste cykel til indendørs cykling.

Body Bike udvikler og producerer deres kvalitetscykler i Frederikshavn – og de producerer ikke andet end det. Body Bike satser med passion på kvalitet, holdbarhed og troværdighed.