Bænke | Justerbare

Filter
Crossmaxx Justerbar Træningsbænk Med Hjul Crossmaxx Justerbar Træningsbænk Med Hjul
Crossmaxx Justerbar Træningsbænk Med Hjul
Justerbar bænk fra Crossmaxx er robust, og kan justeres til 7 forskellige positioner. Dens ryglæn kan også justeres, så der er mulighed for mange træningsøvelser.

5.875 kr. 
BH Fitness Optima Justerbar Træningsbænk BH Fitness Optima Justerbar Træningsbænk
Inter Atletika Justerbar Træningsbænk Med Hjul Inter Atletika Justerbar Træningsbænk Med Hjul
Inter Atletika Justerbar Træningsbænk Med Hjul
Dobbeltjusterbar bænk er det perfekte redskab til din alsidige træning, da bænken er et godt redskab til træning af en række muskelgrupper.

5.495 kr. 
SQ&SN Dobbelt Justerbar Træningsbænk
Inotec Free Weight Line Justerbar Træningsbænk
Inotec Free Weight Line Justerbar Træningsbænk
Bænk fra Inotec med 6 indstillinger. Ergonomisk korrekt vinklet og indbygget næsehjul for ukompliceret flytning af bænken.

9.375 kr. 
Nautilus Inspiration Multi Justerbar Træningsbænk
Nautilus Inspiration Multi Justerbar Træningsbænk
Justerbar træningsbænk fra Nautilus, der kan indstilles fra 0 til 80 graders vinkel. Du kan udføre forskellige træningsøvelser på denne multifunktionelle bænk.

18.625 kr. 
gym80 Basic Multi Justerbar Træningsbænk gym80 Basic Multi Justerbar Træningsbænk
gym80 Basic Multi Justerbar Træningsbænk
Multibænken fra Gym80 er designet med et justerbart ryglæn og sæde. Med denne er du sikret en god biomekanik og kan effektivt træne forskellige dele af kroppen.

13.900 kr. 
LMX. Justerbar Træningsbænk LMX. Justerbar Træningsbænk
LMX. Justerbar Træningsbænk
Lifemaxx justerbar træningsbænk med sort sæde og rygstøtte. Kan indstilles i mange forskellige positioner. Bænken er solid og fremstillet af sort pulverlakeret stål.

6.915 kr. 
gym80 Basic Multi Justerbar Træningsbænk
Nautilus Instinct Justerbar Træningsbænk
Nautilus Instinct Justerbar Træningsbænk
Multijusterbar bænk fra Nautilus er en brugervenlig og solid træningsbænk, som kan bruges afhængigt af behov. Den kan både justeres i sædet og ryglænet, hvilket gør den ideel til varierede træningsøvelser.

11.125 kr. 
Nautilus Inspiration Justerbar Decline Træningsbænk
Nautilus Inspiration Justerbar Decline Træningsbænk
Adjustable Decline Bench er en solid træningsbænk fra Nautilus, der er nem at bruge. Træningsbænkens hældning til indstilles til 7 forskellige positioner fra 0 til 30 grader, som gør den ideel til at udføre varierede træningsøvelser.

17.375 kr. 

Hos Fitness Engros fører vi et meget bredt og attraktivt udvalg af træningsbænke, herunder justerbare træningsbænke. De justerbare bænke har vi samlet på denne kategoriside, så leder du efter en træningsbænk, der kan justeres og dermed bruges i forskellige positioner, så er du landet på den rigtige side.

En træningsbænk er i sig selv et pragtfuldt træningsredskab, der gør det muligt at træne hele kroppen, men er bænken justerbar, så åbner det kun op for endnu flere fordele og muligheder. Dyk ned i vores udvalg og find en træningsbænk, der matcher dine krav. Udvalget er rettet mod både private og erhverv.

Hvad er en justerbar træningsbænk?

En justerbar træningsbænk er en genial opfindelse, idet det med denne bænk er muligt at gøre træningen mere varieret og effektiv. Det er nemlig typisk muligt at justere både sædet og ryglænet, og det har den fordel, at bænken kan bruges i adskillige positioner og dermed til adskillige træningsøvelser. 

Den justerbare træningsbænk vil med sine justeringsmuligheder kunne agere både fladbænk og skråbænk. Antallet af justeringsmuligheder vil dog variere fra bænk til bænk. Dermed kan du nøjes med at købe én bænk i stedet for to bænke. Med denne bænk kan der både spares penge og frigøres plads i dit homegym eller fitnesscenter. En justerbar bænk vil kunne bruges til træning af både underkrop og overkrop, herunder til træning af ryg, bænkpres og meget mere. 

Vi forhandler bl.a. justerbare træningsbænke fra Crossmaxx, BH Fitness og Nautilus.

Ved at bruge en justerbar bænk vil du kunne tilpasse bænken til din krop. Endvidere udmærker de justerbare bænke sig ved at kunne bruges til mange flere øvelser end traditionelle bænke, da de kan justeres i mange vinkler.

Der er flere gode grunde til at vælge en justerbar træningsbænk

Det er ikke uden grund, at de justerbare bænke vinder frem hos både fitnesscentrene såvel som hos private danskere med eget homegym. Begge parter har erfaret, at der kan være mange fordele ved at købe og bruge en justerbar bænk.

Der er bl.a. følgende fordele ved en justerbar træningsbænk:

  1. Den kan indstilles i mange positioner og kan dermed bruges til adskillige træningsøvelser

  2. Den er pladsbesparende

  3. Den er ofte flytbar (hvis den er udstyret med hjul)

Alsidig træningsbænk med mulighed for mange forskellige øvelser

En justerbar bænk er definitionen på en alsidig træningsbænk. Du kan nemlig nemt og hurtigt indstille ryglænet, alt efter om du skal udføre en øvelse siddende eller liggende. Bænkene har typisk fem-syv justeringsmuligheder i ryggen med en hældning på mellem 0 og 90 grader. Mange bænke vil også kunne justeres i sædet.

Klik dig ind på de enkelte produktsider for at blive klogere på, hvor mange og hvilke justeringsmuligheder de forskellige modeller byder på.

Den justerbare bænk er f.eks. egnet til følgende øvelser:

  • Bænkpres (inkl. skrå bænkpres)

  • Biceps curls

  • Triceps dips

  • Maveøvelser

  • Dumbbell rows

  • … og mange flere forskellige øvelser!

Kort og godt vil det være muligt at træne hele kroppen ved brug af en justerbar bænk. Ved mange af øvelserne skal der også bruges håndvægte, vægtstænger og vægtskiver.

Pladsbesparende (du får fladbænk og skråbænk i én bænk)

En justerbar bænk fylder ofte lige så meget som en fladbænk eller en skråbænk, men det kan alligevel være et pladsbesparende alternativ. Forklaringen er, at en justerbar bænk vil kunne fungere som både fladbænk og skråbænk takket være justeringsmulighederne, og derfor vil den kunne erstatte disse træningsbænke. Det gør det muligt at frigøre meget plads i træningsrummet.

Du kan få en flytbar bænk med justeringsmuligheder

Justerbare bænke er ofte tunge, men de kan alligevel være lette at flytte rundt med. Der findes nemlig mange flytbare bænke – se selv i vores sortiment.

Du kan med fordel vælge en justerbar bænk med transporthjul, hvis du ønsker en bænk, der let kan flyttes rundt med ved behov. Hvis en given bænk kommer med hjul under bunden, så vil det fremgå af produktbeskrivelsen og produktbillederne.

Hvilke producenter gør sig i justerbare træningsbænke?

Der er efterhånden mange producenter af justerbare træningsbænke i høj kvalitet. Nogle af disse producenter er repræsenteret hos Fitness Engros. I vores udvalg finder du bænke fra både Crossmaxx, Inter Atletika, BH Fitness, Lifemaxx og mange flere. Disse producenter byder på træningsmaskiner og træningsudstyr i absolut topklasse, og deres bænke er ingen undtagelse. Vi har nøje udvalgt de bedste bænke og har samlet udvalget på denne side.

Leder du efter en justerbar bænk fra et bestemt mærke, så sæt flueben ved mærket under vores filtre. Så får du kun vist bænke fra det givne mærke.

Vi tilbyder justerbare bænke til både fitnesscentre og homegyms

Alle skal have mulighed for at købe en justerbar bænk i god kvalitet uden at sprænge budgettet. Derfor forhandler vi justerbare bænke til både fitnesscentre og homegyms til favorable priser. Hvad end du derfor ønsker at skabe en mere varieret og effektiv træning som privatperson og derfor vil udvide dit homegym med en justerbar bænk, eller om du er i gang med at indrette et fitnesscenter og derfor skal bruge justerbare bænke, så kan vi være behjælpelige.

Hvilken justerbar bænk skal jeg vælge?

Vi tilbyder rigtig mange forskellige justerbare bænke, og derfor har vi fuld forståelse for, at valget kan være svært. Vi vil dog rigtig gerne komme dig til undsætning, hvis du har brug for vejledning og sparring. Kontakt os blot pr. telefon eller mail, hvis du ønsker hjælp eller har spørgsmål til vores træningsbænke.