Gym80

Gym80 har siden 1980 med deres kendetegn: "Made in Germany", fremstillet og leveret træningsmaskiner af topkvalitet. Deres primære fokus er på kroppens biomekanik, håndkraftens præcision og et rent design, som de konstant udvikler, så de altid lever op til forbrugernes behov. Træningsmaskinernes høje kvalitet og den ekstremt lange levetid er baseret på tyske stålrør af fineste kvalitet - med en godstykkelse på hele 4 mm. Maskinerne er fremstillet med anvendelse af den nyeste produktionsteknologi - inklusive laser og robotter.

Gym80 sigter, med deres træningsmaskiner, efter at ramme alle muskelgrupper samtidig med at de giver mulighed for at deres maskiner kan personliggøres med farver, broderede logoer og meget andet. Maskinerne er fremstillet med anvendelse af den nyeste produktionsteknologi - inklusive laser og robotter.

Gym80

Gym80 stræber efter at være "King of Machines" og har et utal af fitnessmaskiner i forskellige former og farver. Styrkemaskinerne med vægtstaksystem findes i serierne: Synum, Sygnum Dual, Sygnum Cable Art og Sygnum Stations. Derudover fremstiller gym80 også deres populære Plate Loaded styrkemaskiner i serierne Pure Kraft og Pure Kraft strong.

Med mere end 250 forskellige maskiner, fordelt på mange specifikke serier, kan vi altid sammen med dig finde de maskiner, der dækker netop dit behov – uanset om du søger fitness, high performance eller medical.

Pure Kraft

Gym80 har udviklet Pure Kraft serien, som består af Plate Loaded træningsmaskiner i takt med den øgede fokus på plate loadede maskiner. Disse træningsmaskiner er effektive, da de kombinerer maskine- og frivægtstræning, og tilgodeser kroppens biomekanik, så brugeren opnår den optimale effekt af styrketræningen. Pure Kraft serien har til hensigt at give brugeren komfort og stabilitet i træningen samt frihed til selv at justere belastningen i træningen. 

Pure Kraft Strong

Pure Kraft Strong er en serie fra Gym80, der gør det nemmere at yde sit maksimale uden pauser. Træningsmaskinerne er bygget op med en "Load Drop" mekanisme, der gør det nemt at reducere vægten på maskinen uden at ændre position. Ved at aktivere frigivelsesmekanismen, kan brugeren frigive vægten gradvist og opnå den maksimale effekt af sin træning. 

Sygnum

Sygnum er fællesbetegnelsen for alle gym80s styrkemaskiner med vægtstak. Fremstillet af 3 mm kvalitetstål og med mulighed for personliggørelse, kan du designe et unikt og personligt træningsrum eller fitnesscenter bestående af træningsmaskiner i den bedste kvalitet.