Nyhed: Intenza 450-series
- af Fitness Engros
22.07.2020

Oplev Intenza 450 kardio i sort


Intenza kardio har et uovertruffent æstetisk design, som er blevet efterspurgt af mange af vores kunder for dets rene linjer, der i høj grad harmonerer med vores nordiske stil. Intenza tror på at holde det enkelt og maskinerne har hidtil været tilgængelige i grå nuancer. Med introduktionen af 450-serien fås kardiomaskinerne nu også i et iøjnefaldende sort design.

  • Sort i sort. Flotte og indbydende kardiomaskiner, der giver et løft til hele træningscentret.
  • Stor og tydelig skærm uden forstyrrende elementer giver et flot og æstetisk udtryk.
  • Enkelthed når det er bedst. Med Intenza Uni-Dial er det hurtigt og enkelt at komme i gang med træningen.

Intenza 450-serien består af løbebånd, trappemaskine, motionscykel og liggecykel. Alle maskinerne kan fås med enten LED-skærm eller LCD-skærm. Du kan se alle maskinerne i 450-serien her.


Kom hurtigt i gang med et brugervenligt design

Mange, der kommer for at træne, vil gerne hurtigt i gang uden at skulle foretage en lang række indstillinger på maskinen først. Det er ud fra denne filosofi, at Intenza har designet brugeroplevelsen og herunder Uni-Dial funktionen.

De få knapper, det store og tydelige display gør det hurtigt og enkelt at komme i gang med at træne, som er grunden til at medlemmerne kommer i træningscenteret.


Fremstillet på enestående fabrik

Intenza har en grøn og bæredygtig tilgang til fremstillingen af træningsudstyr samt medarbejderes forhold. Fabrikken er enestående og nytænkende med en produktion, der er 100 % energieffektiv.


Oplev Intenza 450-serien i vores showroom

Vil du være blandt de første til at opleve Intenzas 450-serie, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vores dygtige konsulenter står altid klar til at rådgive og besvare dine spørgsmål. I vores showroom kan du prøve udstyret. Kontakt os og book en uforpligtende demo på info@fitnessengros.dk eller 56 14 15 44.