Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her

Intenza cardio – bæredygtig produktion

Intenza har en vision om at være førende indenfor bæredygtig produktion, æstetisk design og sundhed samtidig med forvisningen om at kvaliteten er høj. Derfor sættes den højeste standard inden for disse områder.

Intenza cardio – bæredygtig produktion
Intenza cardio – bæredygtig produktion
- af Fitness Engros
18.12.2019
Fitness Engros

Intenza har en vision om at være førende indenfor bæredygtig produktion, æstetisk design og sundhed samtidig med forvisningen om at kvaliteten er høj.

Derfor sættes den højeste standard inden for disse områder. Der udforskes nye teknologier for både produktionsfaciliteter og udstyr.

Se Intenzas kredsløbsserie eller kontakt os på info@fitnessengros.dk eller tlf. 56 14 15 44 for at høre mere.

- Intenza har forpligtet sig til at produktionen ikke skal ske på bekostning af miljøet.

Hvordan gør man så det?

Først og fremmest er produktionsfaciliteter og bygninger opført med banebrydende arkitektur og teknologi, der gør det til et af verdens mest energieffektive produktionsanlæg. Produktionen i Taiwan åbnede i 2013 og er 100 % energieffektiv dvs. der ikke sker noget overforbrug af ressourcer og samtidig sørger Intenza for at genanvende og tilbageføre ressourcer til omgivelserne og miljøet.

En grøn fabrik

En grøn fabrik defineres som en bygning, der forbruger et minimum af ressourcer og udleder en minimal mængde affald. Derudover blev der i forbindelse med fabrikkens grundlæggelse plantet mere end 200 træer.

For Intenza gælder det både om at have så lille en indvirkning på miljøet som muligt, men også at give medarbejderne de bedste arbejdsvilkår.

Solceller forsyner egen og omkringliggende virksomheder

Produktionsanlægget har et af branchens mindste CO2-fodaftryk. Der er installeret solceller, som forsyner hele produktionen og ydermere producerer nok energi til at forsyne nogle af de omkringliggende virksomheder.

Specialdesign til indsamling af regnvand

Regnvand ledes fra det specialdesignede tag til et opsamlingsanlæg, som bruges af sprinklersystemerne. Vandet, som bruges i forbindelse med pulverlakering af udstyr, går heller ikke til spilde. Det renses og bliver genbrugt.

Designet til indendørs klimakontrol

Bygningernes indretning og farver er nøje udvalgt for at eliminere behovet for aircondition, f.eks. er bygninger malet hvide, der er højt til loftet og kun få vestvendte vinduer, som alt sammen naturligt sørger for behagelig indendørs temperatur. Ovenlysvinduer minimerer behovet for elektrisk lys.

Se en præsentation af fabrikken og produktionen i videoen.

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)