Sprinttracks

"Always on the right track" med Sprinttracks. Kunstgræsplænen til fitness, personlig træning, CrossFit m.m. Sprinttracks er vores leverandør på turfs grundet deres høje kvalitet og tætheden af græsset. Kunstgræs bliver som regel udsat for stor belastning og slidtage, og her går Sprinttracks forrest med den lange holdbarhed. Turfs fås både til hårdt intensivt brug og til mindre intensivt brug, hvor det er græssets tæthed, der afgør holdbarheden - de kan desuden både bruges udendørs og indendørs. 

Sprinttracks fås i alle størrelser, så de kan tilpasses specifikke arealer samt personliggøres med et utal af farver og der kan væves logoer ind i dele af kunstgræsbanen. 

Sprinttracks

Kunstgræsbane til fitness, personlig træning, crossfit o.lign. Vi har udvalgt Sprinttracks som leverandør pga. turfens høje kvalitet, tætheden af græsset samt holdbarheden, som giver en superior følelse og er af højeste standard. Kunstgræs bliver ofte udsat for store prøvelser og megen slidtage, og du bør derfor ikke forlange mindre af din kunstgræsbane!
Vi er leveringsdygtige af både standard baner såvel som unikke, custom made turf med mulighed for f.eks. logo vævet ind i som en del af kunstgræsbanen. Ligeledes findes der et mere budgetvenligt alternativ.
Sprinttracks kunstgræstæppe kan fremstilles i en hvilken som helst størrelse efter ønske, så banen kan passe præcis til det område, hvor du ønsker at lægge kunstgræsbane.
Alle sprinttracks er af høj kvalitet, men du har mulighed for at vælge mellem græs til ”hård og intensiv brug” og til ”mindre intensiv brug”. Forskellen er tætheden af græsset. Desuden kan græsset bruges både udendørs og indendørs. Tag en snak med en af vores konsulenter, for at finde den rigtige løsning for jer på tlf. 56 14 15 44 eller skriv til [email protected]